İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Konuyu basindan beri takip ediyorum burayailk mesajimi yazıyorum.

Şahsi fikrim; Adsense, ödeme politikalarinin değişeceğini ve bunun biraz zaman alacagini belirten yazilar ile otomatik mesajlari gonderiyordu. Adsense kullanicisi git gide arttigi icin ayni gun tum odemelerde zorlaniyor olabilirler bunun çozumu icinde yeni bir sistem geliştirmiş olabilir ve tabi odeme tarihlerinide degistirmis olabilirler. Nitekimde sistemi tamamen oturtmadanda kullanicilara su degisikligi yaptik ettik diye bilgilendirme maili gondermiyorlar. Ornek veriyim [MENTION=11620]era[/MENTION] yada [MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti bota guncelleme yapmadan yapilacak seyleri yaziyorlarmi hayir.. Yeni guncellemeleri yapiyorlar test edip ondan sonra sunu bunu yaptik diyorlar. Dogru olanida bu zaten yazılımcilar icin. Bence odemeler cumaya kadar yatacak en gec pazartesi odenmis olacak. 2 gunden beri adsense uzerinde Kapanis bakiyesi, eski odemeleri goruntule ve ana sayfa gorunumundeki farkliliklar gibi bir takim değişiklikler görüyoruz panel uzerinde surekli belkide farkedemedigimiz degisiklikler var.. Tamam sabır taşı oldu ödeme alamayanlar ha bigun ha yarin diye diye ama boyle buyuk bir global sirket, dunya capinda odeme bekleyen kisilerin parasini odememezlik yapmaz. Bekleyelim görelim pozitif düşününki pozitifi cekin arkadaslar..

Saygilar, sevgiler
Arınç

Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar

Ne güzel yazmışsın Hocam Böyle insanların içine su serpen arkadaşları görünce mutlu oluyorum. Bu ödemelere bel bağlayıp hesaplar yapıyoruz sonrada işin içinden çıkamıyoruz inşallah yakında alırız ödemeleri :)

millet espri bile kaldıramıyor öyle gergin bir ortam olmuş burası. sakin mübarekler

-mobil-

iki ay önceydi sanırım bir arkadaşın ödemesi işleme girmemişti. 15 gün sonra bloke yediğini söylemişti. Bence tek tek inceliyorlar yeni ödeme politikalarından dolayı inşallah bloke yemeyiz.

cumaya kadar yolumuz var bakalım ne olacak

[MENTION=11095]simbus[/MENTION] değerli kardeşim ben ve diğer arkadaşlar ayın 2 sinin sabahı toplu olarak işleme aldı. sabah kalktığımız da işlemde olduğumuzu gördük. bende [MENTION=9224]mNote[/MENTION] başgan gibi düşünüyorum yarın işleme alırlarsa bunlar 2 turku ödemeye geçmiş demektir.

Teknik bir sorun olsaydı web adsenselerde de ödemeler gecikirdi.

Cumayı bilmiyorum ama

Geçen ay ayın 2sinde işleme girdiyse bu ayda aynısı olur mantığından yola çıkarak, Bu gece ayın 2si sabaha karşı işleme girmez ise, herkesin teorisi çökecek.

Teknik bir sorun olsaydı web adsenselerde de ödemeler gecikirdi.

Benim web adsense hala bekliyorum ama demin soyledigim gibi adsense odemeleri ikiye bolmus olabilir ve bi kismini ay basinda yapiyor olabilir hazira ayindan da orneklersek..tr ye gore bu gece yani amerika saatine gore mesai saatleri icerisinde adsenseler isleme girecektir tr saatine gore bu aksam 9 dan sonrasi yrn sabaha kdr benim teorime gore butun adsenseler isleme girer

kanallarımın askıya alınmasını,telif yemeyi özledim arkadaş ya yatırsada kanal açsak :D

bir gün daha sabır edin arkadaşlar, yatacak merak etmeyin geçen ay bir iki kişi yaşamadı bu olayı ha şimdi ki kadar çok değildik ama rahat gördüğüm 40 50 kişi vardı.

eğer geçen ay 2 sinde işleme girenler arasından bu ay 22sinde ödeme alan olduysa bu teori çöker. olmadıysa mNote un dediği gibi yeni sisteme geçilmiş sayabiliriz bence

Konuyu basindan beri takip ediyorum burayailk mesajimi yazıyorum.

Şahsi fikrim; Adsense, ödeme politikalarinin değişeceğini ve bunun biraz zaman alacagini belirten yazilar ile otomatik mesajlari gonderiyordu. Adsense kullanicisi git gide arttigi icin ayni gun tum odemelerde zorlaniyor olabilirler bunun çozumu icinde yeni bir sistem geliştirmiş olabilir ve tabi odeme tarihlerinide degistirmis olabilirler. Nitekimde sistemi tamamen oturtmadanda kullanicilara su degisikligi yaptik ettik diye bilgilendirme maili gondermiyorlar. Ornek veriyim [MENTION=11620]era[/MENTION] yada [MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti bota guncelleme yapmadan yapilacak seyleri yaziyorlarmi hayir.. Yeni guncellemeleri yapiyorlar test edip ondan sonra sunu bunu yaptik diyorlar. Dogru olanida bu zaten yazılımcilar icin. Bence odemeler cumaya kadar yatacak en gec pazartesi odenmis olacak. 2 gunden beri adsense uzerinde Kapanis bakiyesi, eski odemeleri goruntule ve ana sayfa gorunumundeki farkliliklar gibi bir takim değişiklikler görüyoruz panel uzerinde surekli belkide farkedemedigimiz degisiklikler var.. Tamam sabır taşı oldu ödeme alamayanlar ha bigun ha yarin diye diye ama boyle buyuk bir global sirket, dunya capinda odeme bekleyen kisilerin parasini odememezlik yapmaz. Bekleyelim görelim pozitif düşününki pozitifi cekin arkadaslar..

Saygilar, sevgiler
Arınç

Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar

herkes senin benim gibi mantıklı açıklama yapmıyor ki kardeşim,hisleriyle milleti yanıltıyor.ben bu senaryoyu 2.kez yaşadığım için korkuyorum,önceki işleme girmeyişndede bekletti bizi google sonra hepimizi banladı.inşallah böyle olmaz 2.kez.temennimiz o ama ağzı olan konuşuyor.

işleme girmeyenlerde nedirson durum arkadaşlar bi durum analizi yapsak ben hala bekliyorum malesef

[MENTION=11095]simbus[/MENTION] değerli kardeşim ben ve diğer arkadaşlar ayın 2 sinin sabahı toplu olarak işleme aldı. sabah kalktığımız da işlemde olduğumuzu gördük. bende [MENTION=9224]mNote[/MENTION] başgan gibi düşünüyorum yarın işleme alırlarsa bunlar 2 turku ödemeye geçmiş demektir.

Dediğine katılıyorum.22-23 ü ve 2-3 ü olarak bir ödeme takvimine geçiliyor olabilir.
İnceleme falan olduğunu zannetmiyorum (inşallah da öyledir) sadece ödeme sisteminde ve sistemsel olarakta bir değişiklik yapılıyor düşüncesindeyim.

Arkadaşlar peki geçen ay, parasını ayın 2-3 ünde alıp, bu ay 22-23 ünde normal bir şekilde alan oldu mu? Eğer cevap hayırsa kademli olarak geçiriliyor olabilir hesaplar.

Ama geçen ay 2-3 ünde ödeme alıp, bu ay 22-23 ünde alan olduysa bir kişi bile o hesaplardan. Bu teori arkadaşın dediği gibi çökebilir.

Arkadaşlar peki geçen ay, parasını ayın 2-3 ünde alıp, bu ay 22-23 ünde normal bir şekilde alan oldu mu? Eğer cevap hayırsa kademli olarak geçiriliyor olabilir hesaplar.

Ama geçen ay 2-3 ünde ödeme alıp, bu ay 22-23 ünde alan olduysa bir kişi bile o hesaplardan. Bu teori arkadaşın dediği gibi çökebilir.

Gecen ay 2 sinde aldm bu ay yine yatmadı 22 sinde

herkes senin benim gibi mantıklı açıklama yapmıyor ki kardeşim,hisleriyle milleti yanıltıyor.ben bu senaryoyu 2.kez yaşadığım için korkuyorum,önceki işleme girmeyişndede bekletti bizi google sonra hepimizi banladı.inşallah böyle olmaz 2.kez.temennimiz o ama ağzı olan konuşuyor.

ne kadar süre sonra banladı sizi google. Yani 22'sinde genelde işleme giriyorya sizinki ayın kaçında banlanmıştı?

Geçen ay 2 sınde bu ay 22 sınde aldım arkadaşlar ödeme günü değişme gibi bir şey yok kafanızda strateji filmleri yaratmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri