Konuyu basindan beri takip ediyorum burayailk mesajimi yazıyorum.
Şahsi fikrim; Adsense, ödeme politikalarinin değişeceğini ve bunun biraz zaman alacagini belirten yazilar ile otomatik mesajlari gonderiyordu. Adsense kullanicisi git gide arttigi icin ayni gun tum odemelerde zorlaniyor olabilirler bunun çozumu icinde yeni bir sistem geliştirmiş olabilir ve tabi odeme tarihlerinide degistirmis olabilirler. Nitekimde sistemi tamamen oturtmadanda kullanicilara su degisikligi yaptik ettik diye bilgilendirme maili gondermiyorlar. Ornek veriyim [MENTION=11620]era[/MENTION] yada [MENTION=15118]WEB[/MENTION]scripti bota guncelleme yapmadan yapilacak seyleri yaziyorlarmi hayir.. Yeni guncellemeleri yapiyorlar test edip ondan sonra sunu bunu yaptik diyorlar. Dogru olanida bu zaten yazılımcilar icin. Bence odemeler cumaya kadar yatacak en gec pazartesi odenmis olacak. 2 gunden beri adsense uzerinde Kapanis bakiyesi, eski odemeleri goruntule ve ana sayfa gorunumundeki farkliliklar gibi bir takim değişiklikler görüyoruz panel uzerinde surekli belkide farkedemedigimiz degisiklikler var.. Tamam sabır taşı oldu ödeme alamayanlar ha bigun ha yarin diye diye ama boyle buyuk bir global sirket, dunya capinda odeme bekleyen kisilerin parasini odememezlik yapmaz. Bekleyelim görelim pozitif düşününki pozitifi cekin arkadaslar..
Saygilar, sevgiler
Arınç
Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar
Ne güzel yazmışsın Hocam Böyle insanların içine su serpen arkadaşları görünce mutlu oluyorum. Bu ödemelere bel bağlayıp hesaplar yapıyoruz sonrada işin içinden çıkamıyoruz inşallah yakında alırız ödemeleri