İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
adamın biri yazmış eşime bu ay elmas küpe alamadığım için annesinin evine gitti. bende depresyona girdim demiş. uzmanlar adama cevap yazmışlar şaka gibiler. onca mesajı görmezden geliyorlar bunu görmüşler :D

millet iyice kafayı yedi diyoruzda inanan yok :D

eski bir adsensenin banka hesabını geçen ay değişmiştim onay ödemesi gelmemişti dün tekrar silip yükledim ve onay ödemesi gelmişti 4 saat sonra bugünde parası geldi hani yeni banka hesabı ekleyip test ödemesi gelmeyen arkadaslar varsa aramızda yapıp denesinler işe yarıyor sanırım

BIR DAKIKA ! BIR DAKIKA ! OLMAZZ BIR DAKIKA!

Adsense! Hic sesin cikmiyor,Bu bizim paralarin üstüne yatma piskolojisidir.Benim sesim yüksek cikacak bunu bilesin.!

Sirketinizde müdürlük yapmis iki kisinin bana önemli laflari vardir, Ici para dolu Adsenseleri banladigimizda kendimi cok sansli addediyorum demistir.

Forumlarda yazisan masum Youtuberleri nasil banladiginizi cok iyi bilirim.!

Benim icin Adsense bitmistir. Birdaha Adsenseye Kanal Baglamam.!

Hocam hadi sizin yuksekte sikinti var ben napayim :)

Bi arkadaşımın 10k si işleme girmiş bi kaç gün önce
İlk ödemesi degilmis.
Ozgun vs değilmis kanalı bildgin SPAM yapıyor.

eski bir adsensenin banka hesabını geçen ay değişmiştim onay ödemesi gelmemişti dün tekrar silip yükledim ve onay ödemesi gelmişti 4 saat sonra bugünde parası geldi hani yeni banka hesabı ekleyip test ödemesi gelmeyen arkadaslar varsa aramızda yapıp denesinler işe yarıyor sanırım

yeni banka ekleyip onayladım ama bende işe yaramadı hocam o :)

edit:
şimdi tekrar tüm banka hesaplarını silip tekrar ekleyeceğim. bakalım ne olacak :)

Son düzenleme:
La yeter bi ben kaldım bunu söylemeyen;
Bekleyin bu gece işleme girecek yarında yatacak ... :)

Arkadaslar gecen sene bu aylarda yine bu sekilde olmustu.
Ben 3 Temmuzu beklerim o da olmadı max. 6 temmuz Pazartesiyi beklerim ve hala ödeme yapılmadıysa direk kanalları partnere gecirecegim.

Paradan vazgectim,
1- AdSense banlanır
2- AdSense'deki bütün kanalların parası kazanması kapanır ve birdaha acılamaz.

Dedigim gibi en son avunacagım tarih 6 Temmuz pazartesi ondan sonra yolumuz belli.

Gecen seneki isleme girmeme konusu;

http://www.ytpara.com/adsense-odeme-sorunlari/45590-odemesi-isleme-girmeyenler.html

bir kez daha sorayım son 2-3 aydır ödemesi işleme girmedi diye banlanan oldu mu?

Geçen ayın konusuna baktım 2 haziranda işleme girip yatmış çoğu kişinin
ama bazılarınında yatmamış,
Yani yarın büyük gün beyler.

[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] eylül ayı olayını mı söylüyorsun. aga o zaman ki banlanmalar tamamen milletin hatasından kaynaklanıyordu. aynı bilgisayar da 5 6 tane multi adsense çalışıp cerezleri bile temizlemeye üşenen arkadaşlar vardı ayrıca çizgi film gibi telif konusun da leş kategorileri adsenseye basıyorlar ayrıca adam türkiye de ödeme alıp almanya da amerika da kanal basmayı alışkanlık hale getirmişti.

[MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] eylül ayı olayını mı söylüyorsun. aga o zaman ki banlanmalar tamamen milletin hatasından kaynaklanıyordu. aynı bilgisayar da 5 6 tane multi adsense çalışıp cerezleri bile temizlemeye üşenen arkadaşlar vardı ayrıca çizgi film gibi telif konusun da leş kategorileri adsenseye basıyorlar ayrıca adam türkiye de ödeme alıp almanya da amerika da kanal basmayı alışkanlık hale getirmişti.

İnş. ondandır hocam valla o konuya girene kadar ümidim hep vardı ama çok karamsarlığa düşürdü beni şimdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri