İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Sabah "AdSense hesabı, geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldı" yazısını görünce ben;

senin ellerine kürekle vururum valla :)
o nasıl söz öyle.. şimdi şu mesajı okuyunca bile irkildim..
umarım kimse bu kötü olayı yaşamaz..

geç olsun ama, temiz olsun ödemeler, ne yapalım sabrımızı da iyice terbiye etmeyi öğreniyoruz :)

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] Pollyanna gibisin dostum :)
Milletin parası ödenirse toplanıp sana kıyak geçmeleri lazım valla

Arkadaşlar ödemesini alan var mı.Neden soruyorum derseniz, haziran ayı bölümünde de biliyorsunuz işlem yok yazıyordu ama şimdi baktığımda kapanış bakiyesi olarak işlem görmüş.Yani kesinleşmiş.Sizde de durum böyle mi.

Bu arada haziran 15 den sonra kazanç yapmaya başladığım için çok küçük bir meblağ kapanış bakiyesine yansımış.

Mubarek insan [MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt bu konuya el atmasi lazim

İşleme girmedi her gün ben. :D

tumblr_ndt8na7Gng1s8c9jeo1_400.gif

Mubarek insan [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] bu konuya el atmasi lazim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ödemesini alan var mı.Neden soruyorum derseniz, haziran ayı bölümünde de biliyorsunuz işlem yok yazıyordu ama şimdi baktığımda kapanış bakiyesi olarak işlem görmüş.Yani kesinleşmiş.Sizde de durum böyle mi.

Bu arada haziran 15 den sonra kazanç yapmaya başladığım için çok küçük bir meblağ kapanış bakiyesine yansımış.

Haziran kapanıs bakiyesine mi yansımıs hocam ?
Cünkü kesinlesmeler her ayın 11'de

bende şuanda ekran bu şekilde kardeşim.
yani her iki ayda da hiç işlem yok diyor..

imkanın varsa sayfanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz ? tam olarak nasıl bir durum var merak ettim

1yq5nN.png

Haziran kapanıs bakiyesine mi yansımıs hocam ?
Cünkü kesinlesmeler her ayın 11'de

Hocam açıkcası işlem tarihleri hakkında bilgim yok.Henüz daha yeni yeni ısınırken youtube işine bu sorun başıma geldi anlayacağınız :)

Ama dediğim gibi bundan birkaç saat önce haziran ayında da işlem yok yazıyordu ama şimdi baktığım da kapanış bakiyesi olarak yansımış.Acaba geçen aylardan kalan meblağ devirmi yaptı.Neyse arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem.Kusuruma bakmayın.Bende yardımcı olmaya çalışıyorum işte gördüğümü söylüyorum belki olumlu bir gelişme vardır diyerekten :)

Hocam açıkcası işlem tarihleri hakkında bilgim yok.Henüz daha yeni yeni ısınırken youtube işine bu sorun başıma geldi anlayacağınız :)

Ama dediğim gibi bundan birkaç saat önce haziran ayında da işlem yok yazıyordu ama şimdi baktığım da kapanış bakiyesi olarak yansımış.Acaba geçen aylardan kalan meblağ devirmi yaptı.Neyse arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem.Kusuruma bakmayın.Bende yardımcı olmaya çalışıyorum işte gördüğümü söylüyorum belki olumlu bir gelişme vardır diyerekten :)

İnşallah... sürekli bir düzenleme var gibi..

[MENTION=13627]serhat67[/MENTION] kardeşim karaladığın yerdeki tutar 200TL'nin altında ise,
bir sonraki aya devir gerçekleşmiş muhtemelen..

eğer bizde de bu ekran gelecekse, ya haziranda işleme girdi gösterip ödemeyi temmuzda gösterecek
ya da haziran devrini sendeki gibi yapıp işleme girdi ve ödemeyi temmuzda gösterecek..

bakalım ne olacak, nasıl olacak ..

şu o aydaki kazancı neye göre kesiyolar
tam eşiğe yaklaştım kuruşla eşiği kaçırabilirim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri