Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler benden sizlere tavsiye bu parayı unutun quiz çalışmaya başlayın hemen kaç gündür hayat bize zehir oldu beklemekten en iyisi bu parayı yok saymak hesaplar banlandı saymak ve çalışmaya baslamak zamanımız boşa geçiyor ha öderse çok güzel olcak ama eğer ödemicekse ve bu ödemiyeceği zaman belli olmadığından partnerden kazancağımız paradanda olcaz en iyisi dediğim gibi yapmak boşuna beklemeyelim umuta
Beyler benden sizlere tavsiye bu parayı unutun quiz çalışmaya başlayın hemen kaç gündür hayat bize zehir oldu beklemekten en iyisi bu parayı yok saymak hesaplar banlandı saymak ve çalışmaya baslamak zamanımız boşa geçiyor ha öderse çok güzel olcak ama eğer ödemicekse ve bu ödemiyeceği zaman belli olmadığından partnerden kazancağımız paradanda olcaz en iyisi dediğim gibi yapmak boşuna beklemeyelim umuta
@suhatuna daha önce işleme girmediği zaman yüzlerce hesap banlandı aylar önce
http://www.ytpara.com/14244/suhatuna.html
baya oldu hocam geçen sene yaz sonunda bu olay bi başladı kışa kadar devam etti tam azalmıştı işleme girmeyen hesaplar bu ay yine kendini gösterdi forumu araştırıp bulabilirsiniz şuan hatırlamıyorum hangi konular oldugununezaman dostum
Allah belalarını versin. 17 yaşındayım daha böyle stres yaşamadım bildigin psikolojik bunalıma girdim. Babamın üstümdeki baskısından sıkıldım. Paraya güvenip borç yapmış adam. Elim kolum baglı ne yapacagımı bilmiyorum offf offf![]()
Bunu da anlamıyorum.Nasıl olurda geleceği şüpheli olan bir para için borca girilir.Bu işte tecrübeli kişiler onlarca yorum yazdı bu işe bel bağlamayın diye.Sizin, hele de 17 yaşında bu riski almanız gerçekten şaşırtıcı.
Babama bunu defalarca ama defalarca söyledim ve her para gelmeden önce mutlakada söylerim sakın gelecek paraya güvenme diye. Ve babam gelip bugün bana söylüyor borç yaptıgını.
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] beni kim motive edecek agaşaka bir yana son ana kadar umutlu olmak her zaman iyidir. parasızlığı bilirim bu nedenle ödemelerinizi almanızı çok isterim. allah yardımcınız olsun. ben bu paranın yatacağını düşünüyorum er yada geç. ama yarından sonra beklemenin faydası yok ben yarın yatsın yatmasın 4 5 ay adsense ye bulaşmayacağım adamların ödeme politikası belli değil, nasıl bir sorun yaşadıklarını kimse bilmiyor [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] arkadaşların gizza partnerine bir açıklama yapmışlar ödeyeceğiz diye ama biz sorduğumuz da oto bir bot aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. neyse yarın ola hayrola. allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin ama yokluk dönemin de gerçek dostlarınızı görürsünüz esasın da bazen yokluğa düşmek insanın çevresinde ki asalıkları görmesin hayrınadır. bu dönem de bir kaç tane gerçek arkadaşınız olduğunuzu anlarsınız ve hayat serüveninize onlarla devam edersiniz.
yarına ödemelerinizi almanız dileğiyle canınızı sıkmayın her zaman bir çıkış yolu bulunur rızkı veren allah'tır.
Baban Youtube dan gelen paraya güvenip borç mu yaptı ?
Şimdi de hani para mı diyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.