İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Hesabınız bir kaç gün içinde yükseltilecek diyor hizmet ayarlaması gelecek biz ödemeler sistemini geliştirmek için bazı değişiklikler yaptık diyor

Hocam telden yaziyom bi arkadasa özelden tarif ettin atar birazdan

Heves kırmak gibi olmasın ama temmuz 12 ye kadar bisi beklemiyorum. Temmuz 12 de haziran kesinlesir belki mayis odemesini isleme koyarlar. Bugun girmeliydi işleme geçen ay 2 sinde alanlar gibi.. Geçen ay 10 gun gecikti bu ay allah kerim.. Iyi nöbetler Night's Watch

Anladığım tek işe yarar değişiklik;
Süresi uzatılan yeni takvim, ödeme bilgilerinizi her ayın 20'sine kadar değiştirmenize olanak tanımaktadır.

hesap yukseltmek web adsense basvurusu onaylandıgı zaman olmuyormu?

Arkadaşlar aklıma geldi belki alakasızdır ama ben bu ay adsense hesabımı yeni anasayfaya çevirmiştim önceki aylarda hep eskiydi sorunsuz aldım. acaba uzaktan yakından bi ilgisi varmıdır sizce. yeni görünümü eskiyede çeviremiyoruz sanırım artık baktımda anasayfada göremedim geri dönüş linkini

sizin adsense görünüm nasıl eski mi yeni mi?

ya gece bi video gördüm koskoca pixar animasyon filmi hiç bozulmadan 1080p atmışlar 900 bin izlenmiş telif vs yok nasıl oluyor ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri