İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
ilyasın teorileri çürüdü :D ilyas çıksana ortaya

8gBObV.png

konuyu da takip ediyo ama cvp yok :D

edit: cevap verdi :)

Arkadaşlar benim adsense 23 ünde yatmıştı ama ben özgün kanal çalısıyorum adsenseden bu kadar uzun sürmesi acıkcası iyiye alamet değil google teknik bir nedenden ötürü kimsenin parasını bu kadar bekletceniz düşünmüyorum umarım yatar o kadar emek sonucta.. hepinize iyi sabahlar.

İnsallah güzel bir sürprizle uyanır tüm bekleyenler.
Hayırlı cumalar :)

bu paranın bence tek yatma şansı ay sonunda 2 ayın birden ödenmesi onun dışında ödenmez gibi

aha buraya yazıyorum, bu gece de işleme girmeyecek.

Aha bu mesajı alıntı yapıyorum kendisi bilir :D Arkadaşlar sağlık olsun bence sıkmayın canınızı kanal açmaya bakın partnerden nefret ederdim hala da nefret ediyorum hep nefret edeceğim ama en azından para garanti partner çalışın

benim de 1 yıllık adsenselerden biri ödeme yöntemi girmemiştim daha içinde hatırı sayılır bir miktar varken işleme girmemiş, şimdi ödeme yöntemi eklesem içerdekini en azından alabilir miyim sizce?

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION], onlar bana takılır ben onlara takılırım. kimse kimseye hakaret etmedikten sonra sorun yok. :) iyi olur inşallah arkadaşların söylediği gibi yarın ola hayrola. 3 5 aydır yaşadığım özel sorunlar beni umutsuz bir insandan umutlu bir insan yapar oldu. umud etmek her zaman iyidir. yarın gece tedbirinizi alırsınız. hayırlı ramazanlar hayırlı geceler.

Arkadaşlar hayırlı sabahlar Hayırlı cumalar duamızı ettik herseyin hayırlısı dedik inşallah odememizi alıcaz er veya gec buna nasıl emin oldum derseniz bu kadar mahdur (yazılısta hatam var ise afola) kişi var bu kadar kişinin odemesini yapmazlar ise gercekten çarşı karışır hacı

Hadi yatın sabah hesaplarda.

Yazan : [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] :D

Saygılar ilyas abi. Kızmıyorsundur inşallah neşelenelim diye yapıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri