Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mağdur olmasın o,mahdur olsa duramazdın
hepimiz ayniyiz be kardeşim... son 10 aydır en yüksek kazancımin suya düşmesi beni de mutlu etmiyor ama elden gelen birşey yok..gerçi ben hala ümitliyim ,o paralar yatacak görün bak.makara yapılcak durumda degilim kardeşim ben olayı iza etmeye calıstım ne meraklıymısınız be duzeltmeye sabah sabah kotu bir sonuc mu diyorum surdaki insanlarda gram umut bırakmıyorlar iki surda umutlandırmak yureklere su serpmek istedim belki olmamıstır ama denedim bende bıktım yarın yarın demekten makara yapmadım sadece o insanları bilip bilmeden bekleten insanları komik bir şekilde eleştirdim herseyin bir yeri var beni yanlıs anladıysanda ozur dilerim havamda degilimdir belki
yaklasık 22 saattir konuya girmedim. bence sizde girmeyin. yavaş yavaş unutuyor ve rahatlıyorsunuz![]()
ben onu uyardım ama o kaşındı, bilsin ki çok kişi küfrediyor şu anda ona.birisi çıktı yok cuma işleme girip ödenecek diye diye milleti bugüne ümide bağladı (çok bilgiliymiş gibi)ve mübarek gün kendisine tonla küfür yiyecek iyi mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.