İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
en çok kazanan kanallarımın hepsini partnere soktum. şimdiye kadarkı mutlu alış verişlerimizden dolayı adsense teşekkür ederim. şimdi yeni quiz hesapları açıp küçük küçük hepsini sokucam partnere. oldu ki öderler yeni açtığım kanalları sokarım artık adsenselere.

Geçen sene kimse ses çıkarmadı bu sene aynı şeyi yaptılar. Hesaplar banlanırsa bence hepimiz birlik olalım kazanmayı boşverip saldırı yapalım arkadaşlar olmadı partnere geçeriz

en çok kazanan kanallarımın hepsini partnere soktum. şimdiye kadarkı mutlu alış verişlerimizden dolayı adsense teşekkür ederim. şimdi yeni quiz hesapları açıp küçük küçük hepsini sokucam partnere. oldu ki öderler yeni açtığım kanalları sokarım artık adsenselere.

Hocam içim rahat değil acaba quiz de mi aynı şeyi yapar diye. O yüzden kanal yatırımı yapamıyorum. Elim kolum bağlandı ödeme dönemini bekliyorum.

Psikolojim bozulmuş rüyamda İrlanda ya gidip google ofisinde paramz ne zaman ödenecek diye herkese soruyodum kimse sallamıyodu. :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Umuttur Beklemek :D Dünya Çapın'da Ödenmeyen Hesaplar yuzlerce Binlerce Elbet Bir Şekilde Ödeyecekler Diye Düşünüyorum İnşaALLAH Ödeyecekler ...

Arkadaşlar bekliyoruz bir umutla umudum fazla değil ama bekliycez.Ne diyim

beyler şu konuya pazartesi sabaha kadar yazmasak mı !!! her konuya girdiğimde geriliyorum

mayıs kazancını haziranda alıyorduk acaba bu 60 gün muhabbetinden sonra mayıs kazançını temmuzda haziran kazançını ağustosta alıcaz gibi bir erteleme olabilirmi

Bakmadan edemiyom ama artık yarından sonra zaten bakamiycam artık tatil dönüşü görürüm ödemeler yapildimi yoksa banladilarmi

arkadaşlar kanalları partnere taşımak adsenseyi sıkıntıya sokar mı?

Quize yuklenmeler olursa quizde Sakata gelebilir haberiniz ola

Arkadaşlar birşey sorucam size ödemelerle alakası yok yazacak konuda açmak istemedim bilen 1 kişi cevaplarsa memnun olurum.Ben adsyi yeni sisteme geçirdim yani yeni değişikliğe ve oradaki günlük izlenim tıklarda vs. şu şekilde birşey yazıo nedir bu?
(Gösterim sayısı) (Gösterim BGBM'si) (EG Görüntülenebilir) bunların açıklaması nedir acaba beyler? Sayfa görüntülenme sayısı ile Gösterim sayısı birbirinden farklı temmuz 1 de sayfa görüntülenmem 7,180 iken Gösterim sayısı 8,245 ne oluyor bunlar? Kusura bakmayın burası yeri değil ama kişi yoğunluğu burada olduğundan sormak istedim.Kusura bakmayın tekrardan

Daha önce böyle bir olayla karşılaşan oldu mu? Mesela bir ay parasını alamayıp ileri ki ayda diğer kazançla birlikte alan var mı? İlk defa parasını alanlar cevaplamasın.

adsense si yatan varmı bu ay? yada adsense si bu ay yatan kişi çokmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri