İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Beyler bence farklı bir olaya yogunlasalim hep beraber. Bi kesinlesmeme olayı için bu kadar teori uretebiliyorsak bence atomu parcalayabiliriz :\

p.tesi günü bu konuda işlemde yazısını gördükten sonra: (p.tesi temsilidir :D )

https://youtu.be/6IGipclAZso

beni unuttu sanmıştım bir de baktım ki işte orda orda anladım ki çok yanılmışım beni seviyormuş oysa onun sesi ta kendisi geri gelmiş demek sensiz diyor yaşanmıyor aşk bu olsa gerek

p.tesi günü bu konuda işlemde yazısını gördükten sonra: (p.tesi temsilidir :D )

https://youtu.be/6IGipclAZso

beni unuttu sanmıştım bir de baktım ki işte orda orda anladım ki çok yanılmışım beni seviyormuş oysa onun sesi ta kendisi geri gelmiş demek sensiz diyor yaşanmıyor aşk bu olsa gerek

Sonra mahmut hoca gelir ve ... :D

Çoğu sey insanın umudunu kestıgı zaman olurmuş :D bır bakmısız odemeler pazartesi hesap'da forum şok forum vefad forum iptal :D :D :D

Cevremdeki herkesin soyadi alfabetik siraya gore hep sonlarda.

Belki odemeye basladiklarinda sorunu farkedip kestiler hemen. Odemeyi de soyadina gore sort etmislerse tabi =)

Ilk harfi a olan birisi yazsinda curutelim sunu da =)
Soyadı değilde pub no suna göre dağıtırlar.Ülke olarak pub no sırası.

Cevremdeki herkesin soyadi alfabetik siraya gore hep sonlarda.

Belki odemeye basladiklarinda sorunu farkedip kestiler hemen. Odemeyi de soyadina gore sort etmislerse tabi =)

Ilk harfi a olan birisi yazsinda curutelim sunu da =)

hocam altuntaş soy ısmım beklemedeyım :D

Yanlış Anlaşıldım Sanırım. Ayın 22'sinde İşleme Giren Hesaplar Arasındayım... Gerçi Arkadaş Gerekli Düzeltmeyi Yapmış [MENTION=15178]Khan[/MENTION]

Genel ödemelerde geçerlidir bu kural bence hocam Şuan işleme girmeme muhabbeti olduğundan numara açıklayıcı olmaz.Kiminin giriyor kiminin girmiyor.

Hocam merak ettigim eger teknik bir sorun varsa 22sinde isleme girip odeme alanlar niye var? Bi siradan sonra kesildi mi acaba diye merak ettim.

avcı olursa ödenirmi hocam :D
USA'da yaşayıp Avci olsa olurdu hocam :D

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Hocam merak ettigim eger teknik bir sorun varsa 22sinde isleme girip odeme alanlar niye var? Bi siradan sonra kesildi mi acaba diye merak ettim.
Sorunun cevabı sorduğun soruda var.Ödeme alanların hepsi özgün olmadığından sorun olduğu açık.

USA'da yaşayıp Avci olsa olurdu hocam :D

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Sorunun cevabı sorduğun soruda var.Ödeme alanların hepsi özgün olmadığından sorun olduğu açık.

Hayir yok. Eger teknik bir sorun degil de inceleme yapiyorlarsa, olusturduklari filtreye spam yapanlardan bazilari takilmamis ve odemelerini almis olabilir. Kanal acarken nasil kimisi spamden kapaniyor kimisi yontemi bilip sikintisiz spam yapabiliyorsa ayni sekilde.

Hayir yok. Eger teknik bir sorun degil de inceleme yapiyorlarsa, olusturduklari filtreye spam yapanlardan bazilari takilmamis ve odemelerini almis olabilir. Kanal acarken nasil kimisi spamden kapaniyor kimisi yontemi bilip sikintisiz spam yapabiliyorsa ayni sekilde.
İnceleme olsun varsayalım bazıları takılmamış varsayalım bu otomatik inceleme sonucu olabilirdi.Ama otomatik inceleme bu kadar uzun sürmezdi.Manuel olarak inceleme varsayarsak takılmamış olan çıkmazdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri