Hocam adsense kayitli soyadinin ilk harfi ne?
sonuc ne yani dostum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam adsense kayitli soyadinin ilk harfi ne?
Yarin aksam 19 ile 20 arasinda isleme girmesini umuyorum...
sonuc ne yani dostum![]()
p.tesi günü bu konuda işlemde yazısını gördükten sonra: (p.tesi temsilidir)
https://youtu.be/6IGipclAZso
beni unuttu sanmıştım bir de baktım ki işte orda orda anladım ki çok yanılmışım beni seviyormuş oysa onun sesi ta kendisi geri gelmiş demek sensiz diyor yaşanmıyor aşk bu olsa gerek
Cevremdeki herkesin soyadi alfabetik siraya gore hep sonlarda.
Belki odemeye basladiklarinda sorunu farkedip kestiler hemen. Odemeyi de soyadina gore sort etmislerse tabi =)
Ilk harfi a olan birisi yazsinda curutelim sunu da =)
Soyadı değilde pub no suna göre dağıtırlar.Ülke olarak pub no sırası.Cevremdeki herkesin soyadi alfabetik siraya gore hep sonlarda.
Belki odemeye basladiklarinda sorunu farkedip kestiler hemen. Odemeyi de soyadina gore sort etmislerse tabi =)
Cevremdeki herkesin soyadi alfabetik siraya gore hep sonlarda.
Soyadı değilde pub no suna göre dağıtırlar.Ülke olarak pub no sırası.
Genel ödemelerde geçerlidir bu kural bence hocam Şuan işleme girmeme muhabbeti olduğundan numara açıklayıcı olmaz.Kiminin giriyor kiminin girmiyor.Hmm.. Bi de onu kontrol edelim size zahmet
Ilk 4-5 basamagini yazar misiniz beyler eve gecince ben de bakayim
Genel ödemelerde geçerlidir bu kural bence hocam Şuan işleme girmeme muhabbeti olduğundan numara açıklayıcı olmaz.Kiminin giriyor kiminin girmiyor.
Genel ödemelerde geçerlidir bu kural bence hocam Şuan işleme girmeme muhabbeti olduğundan numara açıklayıcı olmaz.Kiminin giriyor kiminin girmiyor.
USA'da yaşayıp Avci olsa olurdu hocamavcı olursa ödenirmi hocam![]()
Sorunun cevabı sorduğun soruda var.Ödeme alanların hepsi özgün olmadığından sorun olduğu açık.Hocam merak ettigim eger teknik bir sorun varsa 22sinde isleme girip odeme alanlar niye var? Bi siradan sonra kesildi mi acaba diye merak ettim.
USA'da yaşayıp Avci olsa olurdu hocam
---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------
Sorunun cevabı sorduğun soruda var.Ödeme alanların hepsi özgün olmadığından sorun olduğu açık.
İnceleme olsun varsayalım bazıları takılmamış varsayalım bu otomatik inceleme sonucu olabilirdi.Ama otomatik inceleme bu kadar uzun sürmezdi.Manuel olarak inceleme varsayarsak takılmamış olan çıkmazdı.Hayir yok. Eger teknik bir sorun degil de inceleme yapiyorlarsa, olusturduklari filtreye spam yapanlardan bazilari takilmamis ve odemelerini almis olabilir. Kanal acarken nasil kimisi spamden kapaniyor kimisi yontemi bilip sikintisiz spam yapabiliyorsa ayni sekilde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.