İşmi ? Youtube mu ?

ytpara.com olur
sonra dailypara.com olur
sonra facepara.com olur
sonra yandexpara.com olur
olurda olur...

Sadece video reklamcılığı olarakta düşünmeyin
Web reklamcılığı var
Affiliate i var
Cpa sı var
E-ticareti var

Kafayı çalıştırana internet sektöründe ekmek bitmez.
Ama kafayı çalıştırana...

kaç para alındığına bağlı. şimdi youtubeden 100bin kazanan biri gidipde 3binlik teklifi kabul edicek değil.100bin - 100bin alır her ay. 2 ev 1 araba alır. evlerin birini kiraya verir. bide o sermayeyle garanti gelirli site aldımmı tamamdır. 3binlik iş sınıfta kaldı

Ciddi para kazanıyorsam niye başkasının işinde çalışayım? Ama şöyle de birşey var, Youtube işi sonsuz pasta değil bir zaman sonra azalarak bitecek eğer geleceğe yönelik yatırımını yaparsan köşeye koyacağın para ile yeni bir iş bile kurarsın. Tabi aylık 5000-6000 lira kazanıyorsan :)

Ama bana teklif edilen paranın yarısını bile kazanamıyorum dersen boşa kürek çekme derim. Ben şuan öğrenci olduğum için Youtube'dan kazandığım parayla yatırım yapıyorum ama hayat bu belli olmaz sıfırı tüketmek de var :)

Son düzenleme:
2 senedir youtube :) ama tabi özgün çalışmadığım için garanti işlerede yatırım yapıyorum

iş mi....... ???!!!! amman memmur hayatı yaşamayı sürekli olarak bir yerlere mahkum olmayı, özgürlüğü arzulamayanın dünyasıdır o böyle bir niğmet varken köleliği tercih etmeyin derim ben akıllı insan günde 8 saat köleliği değil günde 3-5 saat çalışırak ''ekonomik özgürlüğünü'' yakalamaya çalışır lafım işi zevk için yapan iş koliklere değil onlar bu söylediklerimin dışında dır bu iş size böyle bir imkan veriyor emin olun
selamlar..

Youtube bir iş degil youtube bir vatan gorevi bir sosyal sorumluluk gorevi ulkeye döviz sokuyoruz ve bu paralar bizim reklam verenlerden degil yurtdisindan reklam verenlerden gelen para ulkenin kalkinmasina milli gelirin artmasina katkida bulunuyoruz ne güzel. Tek problem hiçbirşey garanti degil. Ilk basladigimda isime ek olarak ayda 600 tl 700 tl gelse cok sukur diyordum. Mart sonunda bu rakami günlük kazanmaya da basladim ama nisan sonrasi yine gelir cok dustu 5 te 1 oraninda düşüş oldu simdi ayda 5 hane kazandim diye gidip plan yapsam borc altina girsem veya yatirim yapsam sonraki ay 3 in 1 ini alınca ortada kalirsin kimsede gozunun yasina bakmaz onun icindir ki tum umudunuzu geleceginizi planınızi bu ise baglamayin. Yarini muamma bitmez ama zorlaşır diye bekliyorum herkesin yapamayacağı yapaninda kimseyle paylasnayacagi bir donem gelebilir. Youtube cebinizde bulunan bir ek gelir kaynagi olsun kazandiklarinizi iyi biriktirin hep boyle gelecek düşüncesiyle çarçur etmeyin. Birikiminizi de iyi degerlendirin. Kimsenin ekmeği ile de ben kazanamiyorum o goturuyor diye oynamayin. Jindar'dan ufak tavsiyeler... rızki veren allah bugün youtube yarın kim bilir nerde bir kapi acar önemli olan sizin niyetiniz niyeti iyi olana her yerden ihtiyaci oldugu kadari gelir hic ummadiginiz bir anda ummadiginiz bir kapidan gelir kismetiniz... iyi calismalar bol kazanclar

şimdi formda aylık +100 bin tl kazanan bir çok insan var .. o parayı biriktirip yaptırım yaptıktan sonra hiç çalışmaya gerek yok bence , iki iştede ..

anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? gibi bir soru bu ayrım yapmak mantıksız :)

Youtube (yada sadece Youtube olarak görmeyin ben görmüyorum) olarak bunu bir iş gören kişinin zaten bir işi olmuş oluyor. Senin sorunun için de paradoks var..

Arkadaş nekadar iş mania adam varmış yaa :D

tumblr_n2h5zyuPhy1rb3jzao2_500.gif

İş ve youtube :P
Şahsen ben öyle yapıyorum. Günde 1 saat ytciyim. Şükür yetiyor şu an.

arkadaşlar 50 k yı kazanmanın yolunu ben biliyorum.Bir arkadaşım var 5,10 kanalla bu parayı kazanıyor.Ancak o para bana geleceğine gelmesin daha iyi çünkü kategorisi sıkıntı.Ordan gelecek heray 50 bin tl kursağımdan geçirmiyorum.Ama Allah'ın bana bunu yapabilme imkanım varken yanlış diye yapmadığım için bunun katbekatını helal yoldan vereceğini biliyorum:) lütfen pm atmayın kategori ne diye.

konuya dönecek olursak ben şuanda iş ve youtube yapıyorum.Özgün kanallarımı istediğim seviyeye 1 sene içinde çıkartıp tek işim yt olacak:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri