İşmi ? Youtube mu ?

tabiki youtube kolay kolay böyle bir fırsat gelmez !! iyi değerlendirmek lazım gittiği yere kadar , iş olayına gelirsek kim ne derse desin işi her zaman heryerde bulabilirsin ufak bir sermaye ile iş bile kurabilirsin
onun için bitene kadar youtube :d

tabiki youtube kolay kolay böyle bir fırsat gelmez !! iyi değerlendirmek lazım gittiği yere kadar , iş olayına gelirsek kim ne derse desin işi her zaman heryerde bulabilirsin ufak bir sermaye ile iş bile kurabilirsin
onun için bitene kadar youtube :d

Bende bu sekilde dusundugum icin bugn 1 temmuzda isten cikacagimi bildirip istifami verdim ufak bi dukkanla youtubeye yogunlasicam ins teknigi cozduk guzelde geliyo bu saatten snra tek zaman lazim ins dukkani acincada o zaman olucak

Bende bu sekilde dusundugum icin bugn 1 temmuzda isten cikacagimi bildirip istifami verdim ufak bi dukkanla youtubeye yogunlasicam ins teknigi cozduk guzelde geliyo bu saatten snra tek zaman lazim ins dukkani acincada o zaman olucak

Hayırlısı olsun hocam bende 6 ay önce ofis açtım sadece youtube çalışıyorum.Kazancımı söylemek istemiyorum ama youtube a yoğunlaştınmı aklının alamayacağı kadar çok para kazanabilirsin.Ben bu hayatta şunu öğrendim kim ne derse desin bildiğin yoldan şaşma ;)

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun hocam bende 6 ay önce ofis açtım sadece youtube çalışıyorum.Kazancımı söylemek istemiyorum ama youtube a yoğunlaştınmı aklının alamayacağı kadar çok para kazanabilirsin.

Aynn oyle hocam is disinda tum zamanimi youtube ayirdim 4. Ayimda tl de 5 haneyi gordum bakalm dukkandan snra ne kadar artacak kazanc

youtube kazancım 3000bin oluncaya kadar iş ve youtube beraber ondan sonra zaten youtube işim olmuş olur

tabii ki de iş, youtube işi 3 gün sonra bitebilir yahut bir ömür boyu devam edebilir. öngörü imkansız garantisi yok.

arkadaşlar 50 k yı kazanmanın yolunu ben biliyorum.Bir arkadaşım var 5,10 kanalla bu parayı kazanıyor.Ancak o para bana geleceğine gelmesin daha iyi çünkü kategorisi sıkıntı.Ordan gelecek heray 50 bin tl kursağımdan geçirmiyorum.Ama Allah'ın bana bunu yapabilme imkanım varken yanlış diye yapmadığım için bunun katbekatını helal yoldan vereceğini biliyorum:) lütfen pm atmayın kategori ne diye.

konuya dönecek olursak ben şuanda iş ve youtube yapıyorum.Özgün kanallarımı istediğim seviyeye 1 sene içinde çıkartıp tek işim yt olacak:)
spam çalışıyorsan bu yorumu sil bence başkasının videosunu kopyaladığın her olay bastaki yorumlarınla örtüşüyor zaten.... ama sadece özgünsen bişey diyemem

Son düzenleme:
iş hocam. bana bu işi öğreten abi 2016 ya kadar bitecek dedi.

2 sene öncede benzerini diyenler vardı yine diyenler var zorlaşır zorlaşıyor ama bitmez öyle basit değil o iş google batmadıkça :D elden çıkarmadıkça sanmıyorum bunların olacağını zaten youtube bir şey olmaz şehir efsanesi o laflar belkide biter gibi düşün ona göre çalış :D ama kısa sürede değil nehir akarken ne kadar doldursak kardır

Son düzenleme:
Zaten bu işi çözdükten sonra, kazanabileceğinin sınırı yok.
İçine sinip sinmemesine bağlı herşey.
Ben çok kazanmak istemiyorum, ortalama ve sürekli kazanmak istiyorum.
Çok para kazanmak çoğu zaman birşeyi değiştirmez.

Arkadaşlar konu dışı bir sorum olcak. Aylık 3000 tl maaşlık işiniz olsa ve bir seçme hakkınız olsa işimi tercih edersiniz yoksa youtube da çalışmayı mı ? iş konusuda 8 sattlik rahat bir iş ?
Konuyu hortlatıyorum ama aradan yıllar geçmiş acaba o dönemki youtube mu iş sorusunda geneli youtube demişti geçen yıllardan sonra durum nedir acaba ?
konuyu hortlattım ama.

konun günccellenmesi bence güzel.cevabımın youtube olmasını çok isterdim ama malesef iş

Arkadaşlar konu dışı bir sorum olcak. Aylık 3000 tl maaşlık işiniz olsa ve bir seçme hakkınız olsa işimi tercih edersiniz yoksa youtube da çalışmayı mı ? iş konusuda 8 sattlik rahat bir iş ?
edit : Konuyu hortlatıyorum ama aradan yıllar geçmiş acaba o dönemki youtube mu iş sorusunda geneli youtube demişti geçen yıllardan sonra durum nedir acaba ?

önce iş hobi olarakta yt derim.

Yt çalışarak 2-3k kazanırsın yada 1-2k diyelim. Gider işte çalışırsın asgari ücret ile günce 10 saat hayvan gibi çalışır yorulursun alcağın para 1500 tl. Yt den kazanıp sonra gidip asgari ücrete kimse çalışmak istemez çalışsada adamın zoruna gider ya . :(

az olsun ama daimi olsun bence iş
hobi olarak youtube
şuan benim için durum bu ve her ay sıkıntılı durumları bekleme olayı yok

garantidir iş, yan gelir yt olmalı sadece bunlarda yetmez kazandıgınızı har vurup harman savurmamalısınız mal mulk edının

Bu sorunun cevabını belirleyen iki ayrı zaman var

banlardan sonra = kesinlikle iş :(
ödemelerden sonra = tabiki youtube :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri