Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tabiki youtube kolay kolay böyle bir fırsat gelmez !! iyi değerlendirmek lazım gittiği yere kadar , iş olayına gelirsek kim ne derse desin işi her zaman heryerde bulabilirsin ufak bir sermaye ile iş bile kurabilirsin
onun için bitene kadar youtube :d
Bende bu sekilde dusundugum icin bugn 1 temmuzda isten cikacagimi bildirip istifami verdim ufak bi dukkanla youtubeye yogunlasicam ins teknigi cozduk guzelde geliyo bu saatten snra tek zaman lazim ins dukkani acincada o zaman olucak
Hayırlısı olsun hocam bende 6 ay önce ofis açtım sadece youtube çalışıyorum.Kazancımı söylemek istemiyorum ama youtube a yoğunlaştınmı aklının alamayacağı kadar çok para kazanabilirsin.
spam çalışıyorsan bu yorumu sil bence başkasının videosunu kopyaladığın her olay bastaki yorumlarınla örtüşüyor zaten.... ama sadece özgünsen bişey diyememarkadaşlar 50 k yı kazanmanın yolunu ben biliyorum.Bir arkadaşım var 5,10 kanalla bu parayı kazanıyor.Ancak o para bana geleceğine gelmesin daha iyi çünkü kategorisi sıkıntı.Ordan gelecek heray 50 bin tl kursağımdan geçirmiyorum.Ama Allah'ın bana bunu yapabilme imkanım varken yanlış diye yapmadığım için bunun katbekatını helal yoldan vereceğini biliyorumlütfen pm atmayın kategori ne diye.
konuya dönecek olursak ben şuanda iş ve youtube yapıyorum.Özgün kanallarımı istediğim seviyeye 1 sene içinde çıkartıp tek işim yt olacak![]()
iş hocam. bana bu işi öğreten abi 2016 ya kadar bitecek dedi.
konuyu hortlattım ama.Arkadaşlar konu dışı bir sorum olcak. Aylık 3000 tl maaşlık işiniz olsa ve bir seçme hakkınız olsa işimi tercih edersiniz yoksa youtube da çalışmayı mı ? iş konusuda 8 sattlik rahat bir iş ?
Konuyu hortlatıyorum ama aradan yıllar geçmiş acaba o dönemki youtube mu iş sorusunda geneli youtube demişti geçen yıllardan sonra durum nedir acaba ?
Arkadaşlar konu dışı bir sorum olcak. Aylık 3000 tl maaşlık işiniz olsa ve bir seçme hakkınız olsa işimi tercih edersiniz yoksa youtube da çalışmayı mı ? iş konusuda 8 sattlik rahat bir iş ?
edit : Konuyu hortlatıyorum ama aradan yıllar geçmiş acaba o dönemki youtube mu iş sorusunda geneli youtube demişti geçen yıllardan sonra durum nedir acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.