İsrail Dışişleri Bakanlığı Youtube Kanalı

Müdür tamamda şu an domateslerle çocukları öldürmüyorlar. Konumuz şu an bu değil sadece flaglayın ve sahte telif gönderin şu kanala tek isteğim bu.

Haklısın dostum konu bu değil fakat insanların çektiği eziyetleri ticaret malzemesi yapanlara hiç hoş gözle bakmıyorum,ben 20 ayrı gmailden flag gönderiyorum saygılarımla....

Arkadas bu kadar kolay mi saniyosunuz onayli bi kanalin kapattirilmasini? Haydi diyelim bi sekilde kapatildi, adamlarin 1 mail atmasina bakar tekrar geri acilmasi. Adamlarin yukledigi iceriklerin sorunlu olmasi lazim kanalin tekrar acilmamasi icin. Videolardan sen rahatsizsin ben rahatsizim bi baskasi daha rahatsiz fakat bi ton rahatsiz olmayan, zevkle izleyen insanda var. Israil-Filistin iliskisi youtubeun umrunda olsa o kanali zaten kendisi kapatirdi.

Son düzenleme:
Sahte telif atmamız lazım arkadaşlar, ama ben sahte telif nasıl gönderilir bilmiyorum. 15 kanaldan sadece şikayet ettim kanalın hakkında kısmından o kadar.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa olay olur kapattırabilirsek bu kanalı.

Sahte telif atmamız lazım arkadaşlar, ama ben sahte telif nasıl gönderilir bilmiyorum. 15 kanaldan sadece şikayet ettim kanalın hakkında kısmından o kadar.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa olay olur kapattırabilirsek bu kanalı.

Bence kanalı değil tek tek videoları flaglamalıyız, en zararlı 3 videoyu belirleyip kapattıralım

Doğrulanmış olması falan farketmiyo bi ara CNN'nin kanalı sahte teliften kapatılmıştı aynısı bunlar içinde geçerli olur

Tek ipden 15 degil 150 kanalla flaglasaniz dahi kapanmaz zaten flag saldirisi.boyle yapilmaz.

Bosa kurekk cekmeyin arkadaslar.

Tek ipden 15 degil 150 kanalla flaglasaniz dahi kapanmaz zaten flag saldirisi.boyle yapilmaz.

Bosa kurekk cekmeyin arkadaslar.

Arkadaşım söyle o zaman öyle yapalım. Olsun neden boşa çekelim ki ? Bak kaç kişiyiz bu forumda ve kaçar tane kanalları var. Nasıl olmazmış ?

kapattırsan ne olacak ki?liveleake girde gör yüzde 80i vicdansız ırkçı kediye köpeğe acıyanlar hastane vurulunca oradan füze atıyorlar yeah vs vs. diyenler. basireti kapalıysa insanın imkansız, görüntüye gerek yok bi cümleye inanır.

Abd vietnamda kaybetmişti tüneller öldürmüştü abdileri israilde gazzede kaybedecek inşallah.

Son düzenleme:
Kanalın videosunu kaldırırmısın gelen gören kişiler yalan yanlış yapılmış Haması ve müslümanları kötüleyici videoyu izlesin hit yaptırsın istemiyorum, hatta kanal kapanamıyorsa flagdan konunun kapanmasını istiyorum, bizim insanımızın o kanala hit yaptırmasını istemiyorum.

Bu kanalın kapatılması çok zor . Kapansa bile tek mail atarak açtırırlar. Boşuna video hit almasın ve konudan kaldırılsın.

Konu yeniden istek üzerine açılmıştır. Video linki kaldırılıp sadece kanal linki koyulmuştur. Flaglamak isteyenler flaglayabilirler.

Son düzenleme:
Bu arada beyler birazcık gezdim bedavaya İsrail tshirtleri yolluyorlar ilgilenenlere duyurulur

onaylanmış bi kanal kapanması çok zor. kapansa bire 2 dk sonra gene açılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri