İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istiyorsunuz Serkan Bey savaş mı ? Şuan duygusal davranıyor olabilirsiniz Gazze için ama o işler o kadar kolay değil. Hadi müslüman kardeşlerimizin yanında savaşa girelim demek o kadar kolay değil.
Herkes ister birileri destek olsun Gazze kurtulsun ama şehitlerimizi düşünün ? Ailelerin neden araplar için benim çocuğum şehit oluyor feryatlarını bir düşünün ?

Ne kadar güzel hadi İsrail'i vuralım. Olur tabi. Biz Dünya barış elçisiyiz ya tüm ezilenlerin yanında olaraktan haklı olan herkesin yanında savaşa girelim.

Yarın bir gün İstanbul'a bir nükleer bomba atılsa ne olacak her şey iyi mi olacak yani ?

Oturduğumuz yerden hadi savaşa gerekirse cihat edelim boş boş laflar. Neyse

Aynen hocam yanlışlar sadece yanlışları doğurur kimse savaş istemez çünkü savaşta sadece masum insanlar ölüyor

Bunlar hep oyun Yükselen Türkiyenin gücünü önlemek için planlanmış sinsi oyunlar

Ne istiyorsunuz Serkan Bey savaş mı ? Şuan duygusal davranıyor olabilirsiniz Gazze için ama o işler o kadar kolay değil. Hadi müslüman kardeşlerimizin yanında savaşa girelim demek o kadar kolay değil.
Herkes ister birileri destek olsun Gazze kurtulsun ama şehitlerimizi düşünün ? Ailelerin neden araplar için benim çocuğum şehit oluyor feryatlarını bir düşünün ?

Ne kadar güzel hadi İsrail'i vuralım. Olur tabi. Biz Dünya barış elçisiyiz ya tüm ezilenlerin yanında olaraktan haklı olan herkesin yanında savaşa girelim.

Yarın bir gün İstanbul'a bir nükleer bomba atılsa ne olacak her şey iyi mi olacak yani ?

Oturduğumuz yerden hadi savaşa gerekirse cihat edelim boş boş laflar. Neyse

Bak yazdıklarında noktasına kadar haklısın..Bende hep bunu savunuyordum savunuyorumda.FGA triqalx vs çok çok iyi bilirler beni.Aynen senin gibi düşünürdüm düşünüyorumda yalan yok.

Ama bi noktadan sonra insan çileden çıkıyor.Çok çok özür dileyerek şunu yazmak istiyorum edebimi bozarak..

Ve bende diyorumki kendi adıma,her ay çıkan bir olay ile ufak ufak si.ileceğime 1 kere si.ileyim yada ben si.eyim diyorum.Olay bu yani.

En azından safımız belli olur sence böylesi çok mu iyi abd uşaklığı yapmamız ?

Ah ah. Ne kadar kolay geliyor de mi size savaşa girmek. Bi Atatürk dönemini düşünün Atatürk bu ülkeyi savaşlardan düşmanlardan kurtmarmak için çabalamadı mı ? Ülke kaç yıldır savaş görmüyor kıtlık görmüyor nedir istediğimiz ? Rahat mı battı bize ?
Gerçi anlıyorum bende diyorum birileri şunlara cezasını verse ama yarın bir gün Abd ile savaştığımızı hayal edin. Evinizin yanında bombalar patladığını ? O zamanda hadi savaşa diyebilecek misiniz acaba ?
Yanında kola cips elinde klavye yazmak kolay bunları

Bak yazdıklarında noktasına kadar haklısın..Bende hep bunu savunuyordum savunuyorumda.FGA triqalx vs çok çok iyi bilirler beni.Aynen senin gibi düşünürdüm düşünüyorumda yalan yok.

Ama bi noktadan sonra insan çileden çıkıyor.Çok çok özür dileyerek şunu yazmak istiyorum edebimi bozarak..

Ve bende diyorumki kendi adıma,her ay çıkan bir olay ile ufak ufak si.ileceğime 1 kere si.ileyim yada ben si.eyim diyorum.Olay bu yani.

abi sandığın gibi olmuyor bende başımızdaki devlet adamını tutmama rağmen bende ateş püskürüyorum elimde olmayarak ama hiç bişey sandığın gibi değil birlik olmamız lazım sil demeyle silinmiyor eğer savaş çıkarsa bu çok büyük felaket olur o zaman hepimiz acı çekeriz. Türkiye olarak bizim bir destekçimiz yok bizim yükselmemizi istemiyorlar kim destekliyek bizi yalnızız ? İranmı ? Suriyemi ? Rusyamı ? Kim ? Elbet bizim Türkiye olarak büyük bir gücümüz var savaşa hepimiz hazırız ama o gücü ortaya koyarsak hepimizin bittiği an olur

Son düzenleme:
Ah ah. Ne kadar kolay geliyor de mi size savaşa girmek. Bi Atatürk dönemini düşünün Atatürk bu ülkeyi savaşlardan düşmanlardan kurtmarmak için çabalamadı mı ? Ülke kaç yıldır savaş görmüyor kıtlık görmüyor nedir istediğimiz ? Rahat mı battı bize ?
Gerçi anlıyorum bende diyorum birileri şunlara cezasını verse ama yarın bir gün Abd ile savaştığımızı hayal edin. Evinizin yanında bombalar patladığını ? O zamanda hadi savaşa diyebilecek misiniz acaba ?

Arkadaşım korkuyosan gidersin abd ye ölümden mi korkucaz savaşarak ölmek kadar gurur verici başka bişey var mı.

Sizin bu dediğinizi anca bir Arap birliği gerçekleştirebilir, ki araplar nasıl birleşecek hayalim almıyor. Dubaide para içinde yüzmek varken neden uğraşsınlar adamlar. Anca yerlerinde dua ediyorlar ama somut bir adım yok. Tamam Türkiye her zorda kalan devlete yardım ediyor ama bunlar maddi yardımlardan öte gitmemeli. Mazallah savaşa girmek büyük risk. Bizim konumumuz güzel düşmanımız çok maalesef.

Kim koruyacak peki bizi. Daha kendi ülkesine bakamayan Mısır-İsrail mi ? Yoksa Işid ile baş edemeyen Irak mı ?

Arkadaşım korkuyosan gidersin abd ye ölümden mi korkucaz savaşarak ölmek kadar gurur verici başka bişey var mı.

Sende aşırı milliyetçi kanı kaynayan bir genç havası seziyorum. Bu dediklerin Türkiye'ye saldırı olması dahilinde doğru ama Gazze için yanlış. Ailelerin tepkisini düşünebiliyor musun ?
Benim oğlum olsa Gazze için neden çocuğumun şehit olmasına göz yumayım. Ama vatanım için canım feda.

Son düzenleme:
Hadi israili vuralım demesi kolay adamların eli armut toplamıyor. bizim askerlerimizi vurduklarında ülkemizde isyan çıkmayacak mı ? vur demesi kolay beyler gazzede şehit olanlar müslüman kardeşlerimiz hepimizin üzüntüsü büyük lakin şöyle neden bir şey yapmıyor hükümet neden vurmuyor israili demesi sadece kolay. öyle şey yapılmaz.

ölenler kardeşimiz. onlar orda ölüyorken rahatlıktan nasıl bahsedebiliyorsunuz anlamıyorm. rahatlık batmıyor bize rahatlık galiba size batıyor ki. bunu söylüyorsunuz. kimse savaş yandaşı degil. ama ortada sucsuz yere katledilen cocuklar var. ve buna sessiz kalmak en büyük suctur. biraz rahat degilz. siz rahatsanız . susun bence. rahat batmışmış. ne dediginizi bilmiyorsunuz.

Arkadaşlar bizim burada konuşmamız boş.Türkiye Devletinin de birşey yapacağı yok.Yani "tutmayın küçük enişteyi" tavrıyla sağa sola şikayet ediyor.Yoksa bir şey yapacağından değil.Biz en iyisi zulmü durduracak dünyada sözü geçecek devletlerin/milletlerin gelmesi için dua edelim.Eğer yeryüzünde böyle bir millet mevcutsa o zaman üzerindeki ölü toprağı atması için Allaha yalvaralım

NATO ülkesi ülke NATO ülkesi üyelere savaş açamaz ki hadi açtı diyelim o zaman tüm NATO üyesi ülkeler Türkiye'ye saldırıya geçer zaten NATO adı altında ABD ve Avrupanın stratejik hamle merkezi durumundayız yani her türlü kaybederiz biz savaş açtığımız an o yerleştirdikleri füzelerle bizim ülkemizde bulunan füzelerle yerle bir ederler bizi. İsrail NATO üyesi bi ülke değil ama tüm NATO'nun desteklediği bi ülke Türkiye tek başına rest çekerse NATO'dan ayrılmak durumunda kalır ki bu olay gerçekleşirse yine ABD desteğiyle en basitinden bizim ülkemize yerleştirdikleri füzelerle vururlar bizi. Kusura bakmayın ama kaba bir tabirle resmen b.k çuvalının içine düşmüz durumdayız biz.

Bak evlimisin değilmisin bilmiyorumda.Evli değilsen çocuğun yoksa inan bana şuraya 1 Milyon satır yazsam örnek koysam o duyguyu o acıyı anlayamazsın.Ordaki o ölen çocukları gördüğümde kendi evladımmış gibi ,ordaki annenin babanın yaşadığı acıyı yaşıyorum.Bu duygusallıkda değil.rahatlığın batmasıda değil..İnsanlıkdır,vicdandır...

Anam babamda derdi bana hep "Oğlum yarın bi evladın olsunda anlarsın o zaman bizi" diye.Bi kulakdan girer bi kulakdan çıkardı..Şimdi öyle bi anlıyorumki o sözlerin ne kadar önemli olduğunu bunu yaşamayan bilemez.

Mustafa Kemal bu ülkeyi şavaşdan çıkarmak için çalıştı diyorsun bak çok haklısın 100/100...

Ama işte o haldeki ülkeyi o duruma getirenler vardı ve bir kişi çıktı milletini topladı ya Cumhuriyet dedi ya ölüm dedi ülkeyi aldı çıkardı herşeyin içinden..

İşte şimdide aynı o dönemdeki siyasetler iç catlaklıklar isyanlar çıkıyor.Bende diyorumki,Çıksın onun gibi biri dahada bi 100 yıl daha rahat olalım huzurlu olalım diyorum.

ölenler kardeşimiz. onlar orda ölüyorken rahatlıktan nasıl bahsedebiliyorsunuz anlamıyorm. rahatlık batmıyor bize rahatlık galiba size batıyor ki. bunu söylüyorsunuz. kimse savaş yandaşı degil. ama ortada sucsuz yere katledilen cocuklar var. ve buna sessiz kalmak en büyük suctur. biraz rahat degilz. siz rahatsanız . susun bence. rahat batmışmış. ne dediginizi bilmiyorsunuz.

Ne yapayım abi ben ne yapayım ? Youtube'den biriktirdiğim para ile silah alıp Gazze'de ki birliklere mi katılayım ?

Ben daha burada geçinemiyorum acaba ne iş bulacağım geleceğimi nasıl kurtaracağım peşindeyim. Sen bana ne diyorsun. Ne yapabiliriz. Savaşla olmaz. Profesyonelce halledilir. Ticaret antlaşmaları iptal edilir. İsrail tanınmaz tamam. En büyük tepki budur. Savaşa karşıyım

Son düzenleme:

Sen türkiyenin israili vurması taraftarısın anlaşılan diyelim ki hadi vurduk onlar tamam büyüksünüz diyip duracak mı ? ülkemize kaç tane roket atacaklar kaç tane havan topu indirirler haddi hesabı yok. Öyleki israil silahsal olarak çok güçlü bir ülke. Herkesin üzüntüsü acısı büyük bunu herkes söylüyor.

Arkadaslar Türkiye Nato'ya baglı bir ülke size öyle atıp tutmak kolay geliyor fakat ne yazık ki isler sizin bildiginiz gibi ilerlemiyor.
Nato'ya bildirmeden herhangi bir patriot olsun, savas ile alakalı hicbirsey yapamaz.

Sen türkiyenin israili vurması taraftarısın anlaşılan diyelim ki hadi vurduk onlar tamam büyüksünüz diyip duracak mı ? ülkemize kaç tane roket atacaklar kaç tane havan topu indirirler haddi hesabı yok. Öyleki israil silahsal olarak çok güçlü bir ülke. Herkesin üzüntüsü acısı büyük bunu herkes söylüyor.

israilin nüfusu 7 milyon. türkiyenin nüfusu 70 milyon. üstelik üst mesajdada belirttim savaş yandaşı degilim. savaştan yana degilim. ama arkadaşın rahat battı demesi zoruma gitti o msjı o yüzden yazdım. belliki rahat cok batmış kılını kıbırdatmıo. ben demiyorum hadi gidelim israili vuralım. gazzede ölen cocuklar nasıl sucsuzsa israile yapılacak bir saldırıda ölecek olan cocuklar o kadar sucsuz hocam. bir kez daha diyorum SAVAŞ KATLİAMDIR . katliam yapan insan degildirrr.

Siz merak etmeyin zaten istediğiniz olur çok uzun bir süre türkiye ne abd ye ne israile rest koyar ne de savaş açar ülkeyi parça parça satarlar savaşmazlar hiç merak etmeyin.

Bakın burda zaten amaç şavaş cıksın çıkaralım vuralım demekde değil.İlk mesajımda yazdım bu konuda.Biz kimizki israile irana abd ye şavaş açalım kafa tutalım.Ama sesini çıkar elini koy taşın altınada birşeyler yap diyoruz.diyorum.

Tabiki şavaş iyi bir şey değil,tabiki zararımızda kaybımızda çok olur.

Tek istediğim şu ülke artık bi Bizi sınamayın Bizi test etmeyin devrini bitirsin arkadaş..Gına geldi yemin ediyorum,gına geldi her zaman aynı kullanılan sözlerden.

israilin nüfusu 7 milyon. türkiyenin nüfusu 70 milyon. üstelik üst mesajdada belirttim savaş yandaşı degilim. savaştan yana degilim. ama arkadaşın rahat battı demesi zoruma gitti o msjı o yüzden yazdım. belliki rahat cok batmış kılını kıbırdatmıo. ben demiyorum hadi gidelim israili vuralım. gazzede ölen cocuklar nasıl sucsuzsa israile yapılacak bir saldırıda ölecek olan cocuklar o kadar sucsuz hocam. bir kez daha diyorum SAVAŞ KATLİAMDIR . katliam yapan insan degildirrr.

Bizim yapmamız gereken tek şey kadir gecesi başlamışken ellerimizi açıp dua etmek. Başka bişi değil. Nato üyesiyiz biz bizim başımıza buyruk hareket etmemiz tüm ülkelerin türkiye ye karşı durmasıdır. o zaman türkiye diye bir şey kalmaz ortada

Ne yapayım abi ben ne yapayım ? Youtube'den biriktirdiğim para ile silah alıp Gazze'de ki birliklere mi katılayım ?

Ben daha burada geçinemiyorum acaba ne iş bulacağım geleceğimi nasıl kurtaracağım peşindeyim. Sen bana ne diyorsun. Ne yapabiliriz. Savaşla olmaz. Profesyonelce halledilir. Ticaret antlaşmaları iptal edilir. İsrail tanınmaz tamam. En büyük tepki budur. Savaşa karşıyım

Peki Atatürk'ün Gazze için İsrail ile savaş başlatacağına inancınız var mı gerçekten ? İsrail ardından Abd. Çünkü Türkiye'nin başlatacağı savaş 1-2 tankla bitmez. İki ülkeden biri yıkılmadan o savaş bitmez çünkü.

hocam size savaşa katılın diyen mi oldu ? youtubede biriktirdigin parayla silah alıp savaş diyenmi oldu anlamadım. orda yazdıgınız msj cok yanlış rahat mı battı ne demektir hocam ? kimseye rahatın battıgı yok. biz rahatsız oldugumuz için bu tepkiyi veriyoruz. hiç bir mesajımdada israili vuralım israili yok edelim gibi bir msj yazmadım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri