İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adana ve hatay bölgesin de durdurulan MIT tırları IHH'nındı, IHH olaydan sonra türkmenlere gıda yardımı yapıldığını bazı MIT mensuplarının sınırda kolaylık olsun diye kendilerine eşlik ettiğini tırlara operasyon yapan savcının ve jandarma komutanlarının mossad ve cia ajanı olduklarını söyledi. geçen hafta görüntüler dökülmeye başladı izve ve paslanmış konteynırlar da gıda taşıyorsunuz demi ? görüntüler ortaya çıkınca baktılar olmayacak şimdi lafı çeviriyorlar tamam o konteynırlar da silahlar vardı ama onlar türkmenlere gidiyordu diye. o silahlar el kaide ve işid'e gidiyordu kimi kandırıyorsunuz. bu arada IHH'nın tırlarını durduran savcıyı yakından tanıyorum kendisi birilerinin söylediği üzere israil ve abd ajanı değildir kendisi beş vakit namazın da fakire fukara yardım eden dürüst bir adamdır. adam gibi adamdır. sürüleceğini bile bile doğru bildiğini yapmıştır.

IHH konusunda kesin bir kanit var mi?

Son düzenleme:
Leventteki israil konsolusluğuna saldırı başladı.

Allah ellerine kuvvet versin...

Ne olursa olsun haklı yada haksız suçlu yada suçsuz,Teknolojide en üst seviye donanım ve silaha sahip bir ülke çoluk çoçuk demeden öldürüyorsa bu bir savaş değil,haklıyı haksızı seçmenin yeri değil insanlığın öldüğü yerdir.

Allah israil devletinin başına en kötü belaları versin.Kökleri kurusun inşallah....

Ya Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bu Mübarek Ramazan ayında kan dökenleri Allahıma havale ediyorum.

Salı günü bir tıra daha yüklüyoruz IHH ile kısmetse Suriye'ye . Filistin'e de yardım yollamak istiyor gönül tüm zulüm altındakilere daha doğrusu . Elden bu kadar geliyor . En azından benim yapabildiğim bu .
Allah yardımcıları olsun . Onlarında bizimde .

IHH öyle böyle diye alıntı yapacaksanız yapmayın . Bu konu polemik edilecek bir konu değildir

Saygılar

Leventteki israil konsolusluğuna saldırı başladı.

Allah ellerine kuvvet versin...

bak şimdi içinde iyi insanların olup olmadığını nereden biliyorsun da böyle bir saldırıyı destekliyorsun ya oradaki bir masum ölse nasıl vereceksiniz vebalini ne farkınız kalacak onlardan

bu israilin suçu değil bu hitlerin suçu ogün birazdaha çabuk olaydı şunların kökünü kurutaydı bunlar olmayacaktı adamlar okadar namussuzki plajda 5 yaşında çocuk öldürüyor o çocuk hangi insana zarar verir yarın seninde çocuğun olacak o acıyı yaşatma hakkın varmı be insansıflar hitlere hala küfür ediyorum kökünü kazımadığı için bu faşistlikse evet faşistim 5 yaşında çocuk öldürenlerin ırkından fayda gelmez

bak şimdi içinde iyi insanların olup olmadığını nereden biliyorsun da böyle bir saldırıyı destekliyorsun ya oradaki bir masum ölse nasıl vereceksiniz vebalini ne farkınız kalacak onlardan

İyi insan olsa çıkar televizyon biz konsolosluk olarak kınıyoruz bunu der.

Bırakın demogoji yapmayı Allah aşkına bunların hepsi bir hiç birinin birbirinden farkı yok bunu anlayın artık.

Katranı eritsen olmaz şeker cinsini s.....m cinsine çeker...

*** kadar yer dünyaya meydan okuyor !!!!!! Eğer böyle devam ederse Türkiye'nin Buna çok pis müdahale edeceğini düşünüyorum herşeye hazırlıklı olun bence her an herşey olabilir herşey!

arkadaşlar canlı yayını izleyen varmı Ezan okunuyor sanki?

BsyCvayCIAEp_yG.jpg

Bsxlx0CCcAAtldZ.jpg

Bu hitleri sevmekle birkez daha doğru düşündüğümü anladım. Boşa sevmiyorum bu adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri