İsrailde Yaşayan Youtuber Varmı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

france-1453

Kayıtlı Üye
Konu Başlığında Belirttiğim Gibi İsrailde Yaşayıp Youtuberlik Yapan Spam Yapan Varmı..
Eyer Yaşayan Varsa Kanal Kapanması Yaşıyorlarmı ???

ABD bile kapanıyorsa istinasız bütün ülkelerin adsenseleri kapanıyordur.

İsrailde yaşıyorum tel avivde izlenim adsense sorunu yok spam alan 1000 partner var warner bros disney renderlamadan atıyorum şu ana kadar sorun olmadı

normalde her konuya iyi mesaj yazarım da bu ne anlamadım?

ing.almanya.rusya.ukrayna.moldova.azerbaycan derken şimdi de israile uçuyoruz :) Kemerlerimizi takalım

Adam konu acmis sorusunu sormus tabi herzamanki gibi sorduguna pisman etmisler...

!!! Mobildeyim !!!

Gercekten merak ettiğim ülkelerden biriside israil
Kimse kanserden ölmüyor israilde belki kimsenin adsenseside kapanmıyordur

İsrail bilemem ama Abd-Almanya-İngiltere-Azerbaycan-Malta-Belçika-Arjantin-Norveç-Yunanistan-Hong Kong-Makedonya-İtalya hepsi denendi ve sonuç, bildiğiniz üzere hüsran. Ülkeyle alakası yok bu kapanmaların, belki YT tüm dünya gibi, Afrikayı görmezden geliyorsa belki Zimbabwe denenebilir.

Bol şans.

İlk başta kapanmalar tr gibi spam yapan ülkeler de yoğunluktaydı sonradan global oldu

Yani Uzay dan adsense açsanda bir şey değişceğini sanmıyorum

Anlamadigim konu su israilde yasayan birisi neden spamla ugrassin ki adamlar teknolojiyle ilacla illumunatiyle vs zaten kazanio

giphy-downsized-large.gif

Evet İsrailden Warner-Disney gibi içerikler çerçevesiz geçiyor + telifte gelmiyor.

Anlamadigim konu su israilde yasayan birisi neden spamla ugrassin ki adamlar teknolojiyle ilacla illumunatiyle vs zaten kazanio

İsrail halkının göründüğü kadar zengin değildir.Halkın ekonomik durumu Türkiyeye göre belki 1 tık öndedir.

Hala daha oynadığım online bir oyunda Raz ve Shiko adında 2 tane arkadaşım vardı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri