İstanbul Sağlam Mekan Önerileri

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
2 erkek olacaksınız sanırım, hem iyi hem dişisiz gece kulübü hayal onu unut hacı.

Eğer alkol tüketmeyi seviyorsanız ve yeni tatlara açıksanız, başka hiç bir yerde bulamayacağınız 50'den fazla bira markası hoşunuza gider.

İsmini duymadığım onlarca bira içtim ve çoğuda şahane.

Fiyatlar biraz tuzlu ama mekana göre ideal.

Ortam çok elit, genelde ünlüleri görürsünüz anadolu yakasındaki.

Hizmet şahane, çerezler bedava. 100 TL gibi bir rakamı geçerse hesap shotlar da bedava :P

1 hafta önceden rezervasyon yaptırmanız lazım yoksa yer bulamazsınız. Şayet yer yoksa pm atarsan ben hallederim.

The North Shield Pub

Bağdat caddesi.

Buraya hiç girmedim ama Sultanahmet'tekine bakınmıştım göz ucundan. Amerikan havasını yansıtmışlar direk.

2 erkek olacaksınız sanırım, hem iyi hem dişisiz gece kulübü hayal onu unut hacı.

Eğer alkol tüketmeyi seviyorsanız ve yeni tatlara açıksanız, başka hiç bir yerde bulamayacağınız 50'den fazla bira markası hoşunuza gider.

İsmini duymadığım onlarca bira içtim ve çoğuda şahane.

Fiyatlar biraz tuzlu ama mekana göre ideal.

Ortam çok elit, genelde ünlüleri görürsünüz anadolu yakasındaki.

Hizmet şahane, çerezler bedava. 100 TL gibi bir rakamı geçerse hesap shotlar da bedava :P

1 hafta önceden rezervasyon yaptırmanız lazım yoksa yer bulamazsınız. Şayet yer yoksa pm atarsan ben hallederim.

The North Shield Pub

Bağdat caddesi.

Dostum, buranın ruhunu çok sevdim ben ya, İngiltere pub'ları havası var.

bunu not aldım, mutlaka uğrayalım buraya, çeşitliliğin olması falan aynı İngiliz pub'ları andırdı.

Tamam yazacağım sana rezervasyon sorunu vs olursa, çok saol notumu aldım.

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Reina da gecede 5k ya çıkarmıyız :) oraya dişisiz hiç giremeyiz

Dostum, buranın ruhunu çok sevdim ben ya, İngiltere pub'ları havası var.

bunu not aldım, mutlaka uğrayalım buraya, çeşitliliğin olması falan aynı İngiliz pub'ları andırdı.

Tamam yazacağım sana rezervasyon sorunu vs olursa, çok saol notumu aldım.

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

Reina da gecede 5k ya çıkarmıyız :) oraya dişisiz hiç giremeyiz

5 k veririm dersen ben seni her türlü içeri aldırırım sıkıntı yok :D tanıdık içerdekiler

Selam beyler,

Yurtdışından kuzenim gelecek, gezmeye meraklı, 5 yıl İstanbul'da üni'deydim sonra memlekete döndüm unuttum biraz mekanları :) Kuzeni götüreceğim, şöyle etki bırakacak publar,clublar eğlence mekanları öneriniz lazım ?

İstanbul'a hakim arkadaşlardan tavsiye alayım, mekan güzel olsun, başka kriter yok :) Etkilensin kuzen, saolun şimdiden.

Kadıköy Benzin'i hatırlıyorum, nezih bir mekan.
Taksim Kafe Pi yaparız.
Uçan ev hatırladım şimdi, oraya bir uğrarız.
Dorock rocknroll şart.

Sizden gelen öneriler :

Taksimde Club IQ
Masquerade Club
rock n rolla rock bar ( Kadıköy şubesi de varmış )
The North Shield Pub ( Bağdat Caddesi, Ataşehir'de de var )

yeni önerilere açığım :)

Adı geçen mekanların Foursquare yorumlarını oku. En doğru yorumlar hep buralardadır. Mesela şu RocknRolla'ya o yorumlardan sonra şu saatte bile gidesim geldi.

Arkadaşınızda iz bırakmak istiyorsanız Taksim Şarlo Pub

Taksimde çalışıyorum hemen hemen her mekanı bilirim pm at yardımcı olurum ama karaköyden başla derim bi yemek yiyin fransız geçidi veya tükkanda sonra demlenicekdeniz Rock seviyorsanız rocknrolla kurabiye sokakdadır.yada ağır canlı müzik takılıcaksanız Cezayir sokağında gidin asmalı mescit Otto havyar veya hardroc götür clup arıyorsanız pi var cluplar pera odokule arkasındakiler kıyak yerler cadde üzerindekilere gitmeyin masanın falan takvime bak hayal kahvesi sağlam şeyler oluyor oraya gidebilirsiniz aslında en iyisi taksimde günlük ev kiralayın home Party ben o işteyim perada bi evim var günlük haftalık kiralıyorum yardımcı olurum.

anadolu yakasında ataşehirde shot'u tavsiye ederim.

Hee sana tiyo ERASMUS Party kovola bet yerlerde olur ama hem aşırı ucuz hemde kızlar teklif ediyor :) tabii ingilizcen varsa

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] buradan fiyat listelerine kadar her şeyi görebilirsin.

Ayasofya , Süleymaniye cami bunlar güzel etki yapar benim bildgm yurtdisindan gelenler genellikle tarih icin gelirler

Masquerade Club aşar tüm forumu. Adamı iflas ettirtmeyin :D

eğlenmek istiyorsan ortaköyde supper club iyidir. reina nın karşısında.

yanınızda bayan varsa pek sıkıntı olmaz ama 2 erkek gidecekseniz kolay kolay almıyorlar.

Kadıköy de Shafta gittik geçen gün arkadaşla küçük mekan ama güzel müzik dönüyor.

reina,supper club gece eğlencesi için
sıcak drinkler için nispetiye caddesindeki midpointi öneririm.
öğlen veya akşam yemek için etilerdeki nusr-et
sabah kahvaltısı için bebek sahilinde yürürken sahile yanaşık kahvaltı salonlarını öneririm.

RocknRolla'da sıkıntı yok, ama Masquerade kasıntı bir yer gibi, kesinlikle bakar. Farklı kültürler denemek isterseniz Beat çok iyi ama damsız mümkün değil. Ben bir gün Erasmus grubunun içine karışarak girmiştim :D

ahahah :D hocam beat e erasmuslularla ya da tanımadığım bir kızla kaç kere girdiğimizi hatırlamıyorum bile. şimdi sizde yazınca bir tek ben değilmişim dedim :D ama mekan çok underground ama eğlenirsin içeride garanti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri