İtalya-İrlanda >İsveç-Belçika Euro 2016

İtalya'nın umrunda değiliz kimse sövmesin sağa sola sen Hırvatlardan 1 puan alsan şimdi bukalemun gibi Macarlı İtalyan Belçikalı olmazdın viskini yudumlardın bu iş böyle

Rezil italya rezil conte tamam önemi yok maçın ama 11 oyuncunun 9 unu değiştirmek nedir inş ispanya size öyle bi çakar ki feleğiniz şaşar şikenin ağa babalarından medet umarsak böyle olur tabi.

Yapacak birşey yok adamlar bizim için oynayamazdı. Yedeklerle çıktılar ve kaybettiler biz bitti demeden bitti ilk iki maç çok kötü oynayarak bitti dedik.

Italyanlara, belcikaya ona buna kalirsan boyle ortada kalirsin.
Bi mac kazanıp kupalara gitmek var mi şansa bala.

90 dk maçı izledim belçika maçına bakmadım bile italya kalecisinin yaptığı hataları bilerek topu rakibe bırakması felan hepsi oyun.. sinirlenmemek elde değil.
kaderimizi böyle anasını ... çocuklarının ellerine bırakan milli takımımızada tşkler..

Son düzenleme:
Sağa sola kızmayın. Adam gibi oynayıp bir puan dahi alsalar idi şuan elenmezdik. Aldıkları para zehir zıkkım olsun.

Rezil italya rezil conte tamam önemi yok maçın ama 11 oyuncunun 9 unu değiştirmek nedir inş ispanya size öyle bi çakar ki feleğiniz şaşar şikenin ağa babalarından medet umarsak böyle olur tabi.

85 te gol demek bence de bu maçta şike kokuyor...:confused:

oyuncu dinlendirmeyle olsaydı hey yavrum hey ispanya bunları şişler defansı son dk larda bıraktılardı zaten hakemde ilk yarı penaltı vermedim diye her topu irlandaya verdi zaten..

iyi oldu aslında fatihh hoca yaptıgını beğendın mı 1 puanı almak yerine ispanyayı hırvatları yenmeye çalıştın yaptıgın kadroyada sanada helal olsun istifa edeceksin diye milli takımı niye köreltiyorsun herkes 1 puanın hesabını yaparken sen egolarınla övünürsün anca

başkalarından medet umarsak böyle olur adam gibi oynayıp puanımızı toplayacaktık kimseden medet ummayacaktık. yine gördük türkün türkten başka dostu yoktur olmayacaktırda

Suç italya yada irlanda da değil suç bizde. ilk iki maç o kadar kötü oynamasaydı rahat çıkardık.

Her turnuvada böyleyiz kendi işimizi ne zaman adam gibi görecez

Aslana sormuşlar ensen niye bu kadar kalın diye Kendi işimi kendim görürüm de ondan demiş.

Niye bu kadar ciddi alıyorsunuz anlamıyorum ülke bölündü sanki =)) 2008 de fazlasıyla şanslıydık mücadelede vardı her turnuvada aynı şeyi beklemek zor olur..Futbolun adı soyadı Hollanda katılamadı turnuvaya olabiliyo böyle şeyler

Üst tura çıkamadığımıza sevindim desem yalan olmaz heralde...

Oynadığımız futbol haketmiyor zaten üst turu, takıma ve yönetenlere verdiğimiz değeri de onlar haketmiyor bu da tartışmasız zaten...

eeee bukadar haksızlık var iken üst tura çıkıp haketmeyenlerin övgü almasına ne gerek var...

Hakkımızda hayırlısı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri