Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok oyle bi pismanligim hic olmadi.Bu soruyuda bana cok soran oldu en yakinlarim biel her zaman cevabim hayir asla pisman olmadim demek oldu.Cunki her toplumda,her ortamde,her ailede' bile iyiler varken illaki arada curuk elmalar cikiyor.Buna gore dusunmek lazim ve buna gore 1-2 curuk elma icin binlerce kazananin ahini almamak lazim.
Simdi egerki niyeti kotu dgeilse art niyet yoksa birsey diyemem.Ama niyeti kotu ise her onune gelene atacaksa ona tabiki kimse izin vermez.
Benim kaybettigim cok birsey olmadi aslinda kanalda.Tamam oturmus iyi takipcisi olmaya baslayan hizla buyuyen bir kanaldi ama onun oturmus kazanci iyi olan kanali gitti.Yazik oldu ama hak etti.
Zamaninda soylemis olabilri ona birsey diyemem.Ama incubus'un son 5-6 aydir youtube ile isine devam ettigini bile hatirlamiyorum bilmiyorum.Kendisi ortaliklarda yok ki face'inde ekli olanlar ne isle mesgul oldugunu bilirler.Yinede kendisi bi aciklama yapar.niyetini ben bilemem. flag botunu yaptırıyorsa 1 kanal patlatmıycak.belliki çok kişinin canını yakıcak kii başkasına yaptırmıştır,şuan kullandığını düşünüyorum
Guzel seyler yazmissin ve bunlari sormakda en dogal hakkin.Bende cevaplarim,ne cekinecek nede gocunacak degilim.abi valla her gün dua ettiğim bi kişisin ama dogru bildiğimide söylemezsem içime oturur
yanlış yapmışsın abi kanal benim veya bi arkadaşım oldugu icin değil bi nevi insanlara şuan kendinizi haklı bulursanız flag atın der gibi olmus
ben sunuda merak ediyorum sen o kategoriye girdiğinde o kanalı uçur diyenler kim
hadi sen oynamadın kimsenin ekmeğiyle ama sana o diyenler napıyor tam olarak
kalbini kırdıysam kbma ama abi kimsenin ekmeğiyle oynamaya degmez su youtube bugun var yarın yok
bu işler bittiğinde hala karşılık bi kahve içip hey gidi günler demek isterim bu forumda gördüğüm veya denk geldiğim kişilere
he şunuda yazayım çok kanal çektim flag atmadım adamın kanalları kapandı 1. sıraya oturdum. bu o adamın kanalı kapattırdıgım anlamına gelmez !
herşeye flag demek bahane milletin emeğini yemek şahane
Yakin arkadaslarim bile kategoriye ilk girdigimde bu kanali ucur dediklerinde biel yuruyun yav isinize birakin oda yesin nasbini bende ikimizede yeter burasi deyip yapmadim
k.bakma ama abi senın arkadaşların bizim kanalları kapatıyor yani ? onlar flag atıyor ?
abi hiç yakıştıramadım şimdi sana flag atan adamlarla senın arkadaşların arasında ki fark ne bana bunu söyler misin ?
sitemim sana değil senın arkadaşlarına
Yok oyle bi pismanligim hic olmadi.Bu soruyuda bana cok soran oldu en yakinlarim biel her zaman cevabim hayir asla pisman olmadim demek oldu.Cunki her toplumda,her ortamde,her ailede' bile iyiler varken illaki arada curuk elmalar cikiyor.Buna gore dusunmek lazim ve buna gore 1-2 curuk elma icin binlerce kazananin ahini almamak lazim.
Simdi egerki niyeti kotu dgeilse art niyet yoksa birsey diyemem.Ama niyeti kotu ise her onune gelene atacaksa ona tabiki kimse izin vermez.
Benim kaybettigim cok birsey olmadi aslinda kanalda.Tamam oturmus iyi takipcisi olmaya baslayan hizla buyuyen bir kanaldi ama onun oturmus kazanci iyi olan kanali gitti.Yazik oldu ama hak etti.
@mNote teşvik edici bir yazı banlanmalı bence
aha olaylar olaylar![]()
çayımı alıp geldim.
çayım mısırım hazır![]()
Buralar karışır vaziyet alın.
Çay çekirdek tatlı hazır hadi bakalım neler çıkacak![]()
forumun yarısı kavga çıksada izlesek die hazırda bekliyormuşçay mısır hazır
youtube'deki bu kavga videolarınıda siz atıyorsunuz demi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.