itiraf ediyorum Flag attim...

8-9 ay önce bu olayların esamesi okunmazken bugun yaptıgımız kanallardan fazlası ertesi gun flagdan uçuyor.Bu işin çözümü flaga flag atmak yerine giden kanalın aynısından her kapananın 2 katı açmak olmalı yani 1 kapatıyorlarsa 2,2 kapatıyorlarsa 4 açarak bu işi çözmeliyiz ve en sonunda tabiri caizse adam eşşek değilse usanıp flagdan vazgeçer.Bence bu işin çözümü bu olmalı.Flaga flag devam ederse seneye pazarda limon satarız.Elimizde böyle bi imkan varken milletin kuyusunu kazmak yerine yolunuza bakın.Herkes lafa geline youtube büyük pasta demeyi biliyor madem öyleyse herkes işine baksın kimse kimseye bişey atmasın.

Hayir hicde silinmemeli.Her konuda oldugu gibi haklilar,haksizlar,agzi yanmislar yanmamislar var.Ne guzel herkes yaziyor iste.

Çok doğru diyorsun [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi haklı haksız çıksın meydana. 3 kuruş para kazanacakken aynı durumu bende yaşadım ama bi çözüm yok. Ufacık çocuklar bile bunu yapmayı adet edinmeye başladıkça ne yapsak olmayacak.

Ayrıca biraz önceki çay çekirdek muhabbeti yanlış anlaşıldıysa kusura bakma, ban korkusundan değil saygıdan hatamız varsa kabul eder banımızıda yeriz :D

Son düzenleme:
bazı insanlar flag yemeyi gerçekten hakediyor kendi editlediğim kanalımdaki videoları kopyalayıp sonra kanala flag atıp o katagorinin artık onun olduğunu sanan adamlar var tabi bndede misliyle karşılık buluyo böyle karaktersiz adamlar

yaptığın hareket doğru yanlış tartışılır fakat;

serkan hocam o zaman senin çevrende girdiği kategoriyi temizliyen flagcı arkadaşlar var.

.Yakin arkadaslarim bile kategoriye ilk girdigimde bu kanali ucur dediklerinde biel yuruyun yav isinize birakin oda yesin nasbini bende ikimizede yeter burasi deyip yapmadim ama gene yanilip dediklerinde hakli cikip bana gulduler.
biggrin.png

Son düzenleme:
Gereksiz reklam yapiliyo millet cesaretleniyo o bile flag attiysa biz niye atmiyalim diyen vardir suan
Benim reklama ihtiyacim mi var onu anlayamadim ? Ayrica egerki benim mesajimda basina gelen ayni durum varsa yasiyorsan sende atacaksin,atamiyorsanda gelip burda konu acip destek istreyecksin.Yapmadikmi,yada hic yapmadilarmi forumda ,telifler atmadikmi toplu olarak forum iel birlikde uyeler ile birlikde.Bu yuzden bilerek yazalim bazi seyleri.

Ustad ben zaten bunlari dusunerek ve dikatda edersen yonetimi konuya cekmek icin gerekeni yazdim.Varsa cezasi versinler.Bugune kadar acik ve net olmakdan dolayi kaybetmedim Allaha sukur,Bu konuyuda ban korkusu yuzunden sagima soluma anlatip yoluma bakmadim.Bu yuzden beni banlasinlar banlamasinlar derdinde degilim.Dediklerinede hak veriyorum haklisin.

Direk sana söylemiyorum.Sen ilk attım diyorsun.Eğer içinde karşı taraf ne yaptıysa yapsın birazcık pişmanlık duygusu varsa sana birşey demem seni flagcılarla aynı kefeye koymam.Fakat eğer yoksa 1 gram bile. O flagcı arkadaşların arasına sende girersin en azından benim için.

Flagdan bende çok çektim ama burada Serkan hocamın yaptığını yanlış bulmuyorum. Youtube hepimize yeter ama açgözlüler flagla bu mekan benim deyip barındırmıyorlar. Serkan hocam da bu gibi kişiye iyi bir ders vermiş eline sağlık hocam. Umarım o kişi akıllanmıştır. Akıllanmadıysa yine yap hocam. Hodri meydan de. Ya adam gibi ikimiz de o kategoride barınacağız ya da ikimize de o kategori yar olmayacak diye de yaz video altına.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Abi senin yaptığın eylem göreceli olarak kabul edilir yada edilmez ben orasında değilim. Ama şöyle düşünmek lazım, sen emin olmuşsun flag atmışsın. Bak yine seni savunmuyorum..
Ama X kişinin bir kategoride kanalı kapnsa ve o kategoride 4-5 kanal kafada olsa. Bu 4-5 kanalın içinden hangisini seçebilecek? Bu sefer hepsine flag basıcak.Dicek ki sonrada bu kanalların hepsi bana flag atmıştı. Bunu kimsede ispatlayamaz...

Abi bu konu silinmeli yoksa çok canlar yanar

zamanında çok çok iyi kazandıran kanalımı adam kopyaladı benim kanalı flaglayıp kapattırdı.
hiçbirşey yapmadım.
çoluğu çocuğundan çıksın alacağı paradan hayır görmesin demekten başka.
serkan bence haklı.
ama oyle o cocukları varki senin kanalı kopyalıyor hiçbirşey yapmıyorsun
gelip senin kanalı flaglayıp kapatıyor öne çıkabilmek için.
onlara buradan analı bacılı bir buket hazırlayıp tekrar gönderiyorum.
not : bu işi yapanlar bu yazıyı okudunuz biliyorum.
tekrar ediyorum kazandığınız parayla araba alırsanız trafik kazasında ölün.
ev alırsanız aldığınız evde karınız sizi boynuzlasın.:)

gençler, kim kötülük yapıyorsa bunun bedeli sadece ahirette değil yaşam içerisinde en sağlam şekilde çıkıyor. flag basıp milletin ekmeğiyle oynayanlar hiç beklemediğiniz bir anda hiç ummadığınız zamanda ve mekanda insanları olayları yada yaşamları kullanarak ilahi adalet öyle bir indirir ki sizi bir ekmeğe muhtaç kalırsın, belki eşinizden ayrılırsınız belki de çoluğunuz dan çocuğunuz dan çıkar. anam anam anam yok yani böyle hesap... tanrının hesabı gerçekten çok ağır oluyor.

benim geçmişte yaptığım kötülükler yıllar sonra hiç beklemediğim insanın arkadan vurmasıyla çıktı mesela.

serkan üstat bir ironi yapmış bir mesaj vermiş millet niye dalgaya vuruyor anlamadım. gençler hayat sizin gördüğünüz den daha ciddi ve karşılığı ağır şekilde dönen korkutucu bir mekan.

bu tür konular, kanalı her kapananın flaga yönelmesini sağlar. bence de silinmeli.

Bu işi yapıpta Allahtan kitaptan bahstmeyin artık . Günahın da vebalinde en iyisini alıosunuz haberiniz olsun . pişmş gibi bide aldım verdim attım yaptım. koskocaman forum yöntetimi flagcımı yani .

zamanında çok çok iyi kazandıran kanalımı adam kopyaladı benim kanalı flaglayıp kapattırdı.
hiçbirşey yapmadım.
çoluğu çocuğundan çıksın alacağı paradan hayır görmesin demekten başka.
serkan bence haklı.
ama oyle o cocukları varki senin kanalı kopyalıyor hiçbirşey yapmıyorsun
gelip senin kanalı flaglayıp kapatıyor öne çıkabilmek için.
onlara buradan analı bacılı bir buket hazırlayıp tekrar gönderiyorum.
not : bu işi yapanlar bu yazıyı okudunuz biliyorum.
tekrar ediyorum kazandığınız parayla araba alırsanız trafik kazasında ölün.
ev alırsanız aldığınız evde karınız sizi boynuzlasın.:)

Katılıyorum insan emek hırsızları umarım google şu olaya bir çözüm bulurda hepiniz mahkemelerde sürünürsünüz az kaldı

Serkan abi bu konuda sonuna kadar haklısın ama millette şöyle bir hava oluştu. ''Serkanyt bile flag atıyorsa herkes atıyordur ben niye atmayayım?'' Sonuçta flag yemeyen yoktur.

Sürekli flag yediği halde şimdiye kadar hiç flag atmamış birisi olarak söylüyorum. Yapmayın arkadaşlar bırakın da herkes 3 5 kuruş kazansın.

Serkan hocam bu konuyu hiç açmayacaktın bak 120 üye ve 50 misafir şuanda bu konuyu gördü belkide canları sıkıldıkca bizlere flag atacaklar

valla flag nasıl atılır bilmiyorum bak hiçte merak etmiyorum gerekirse bütün kanllarım kapansın yinede ugrasmam

yukarda flag atmayanmı var gibi yazılar gördügüm için yazdım

bu arada serkan abi sonuna kadar arkandayız biz seni tanıyoz niyetini biliyoz keske o flagcılar senin adamlıgının çeyregine sahip olabilseler

konu silinmeli zaten kanallar dayanmıyor bu tür konular milletin iyice gözünü döndürüyor.

Benim reklama ihtiyacim mi var onu anlayamadim ? Ayrica egerki benim mesajimda basina gelen ayni durum varsa yasiyorsan sende atacaksin,atamiyorsanda gelip burda konu acip destek istreyecksin.Yapmadikmi,yada hic yapmadilarmi forumda ,telifler atmadikmi toplu olarak forum iel birlikde uyeler ile birlikde.Bu yuzden bilerek yazalim bazi seyleri.

Size reklam yapiyosunuz demedim bu is burda yazildikca herkes merak ediyo ben bugune kadar 3 aydir yapiyorum 2 kere flag yedim ordan cekildim ama burda ustad denilen adam bile yaptiysa biz niye yapmiyalim diyen elbet cikacaktir

Şuana kadar başkasının kanalına flag attıysam Allah şu foruma girmeyi dahi nasip etmesin . Dün gece birisi en iyi kanalımı kopyalamış sonra flagla kapattırmış. Allah aşkına ne yapabilirim bu karaktersizler için yardımcı olacak varsa özelden yardım bekliyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri