itiraf ediyorum Flag attim...

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] acilen konuyu silin bence

youtube neden flag hakkı vermiş ? flag atasınız diye. kanalınız kapandımı ? özgünmüsünüz ? cevap evet ise kanalı actırıp yolunuza devam edersiniz. diğer tarafda bi nevi youtubeun temizlik işini yapmış olmuş oluyor.
yani olay burada o haklı ben haklı degil.
kazanan özgün taraf. youtube özgüncüler icin bir portal. siz burada youtubeu nasıl yenebilirim onun üzerine kafa yorun birbirinizi degil :) tekrar diyorum o atmış bu atmış önemli degil haklı haksız da önemli degil özgün olmadığı müdetce .

bu konu çok su kaldırır. :)

serkan abiyle hiç bir sorunum yoktur. hatta ne zaman pm atsam üşenmez cevap verir, severim de kendini.

ben de flagtan çok çektim ama hep bişeye inandım. herkes kendi kısmetindekini yer. bi ara her gün bi kanalım flagtan uçuyordu. aksine her gün adsense'te izlenim, kazanç artıyordu. doğru yoldan şaşmayın.

şimdi açıkcası bu konuyu bi başkası açsa hem banlanırdı hem de üyelerce linç edilirdi. haksız mıyım abi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ?

yönetimden flag botu isteyen varmış. bunu bi üye yapsa o banlanır mıydı hem de sınırsız banlanırdı diye düşünüyorum.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]'ta sonuna kadar haklı onu da söyleyim.

zamanında çok çok iyi kazandıran kanalımı adam kopyaladı benim kanalı flaglayıp kapattırdı.
hiçbirşey yapmadım.
çoluğu çocuğundan çıksın alacağı paradan hayır görmesin demekten başka.
serkan bence haklı.
ama oyle o cocukları varki senin kanalı kopyalıyor hiçbirşey yapmıyorsun
gelip senin kanalı flaglayıp kapatıyor öne çıkabilmek için.
onlara buradan analı bacılı bir buket hazırlayıp tekrar gönderiyorum.
not : bu işi yapanlar bu yazıyı okudunuz biliyorum.
tekrar ediyorum kazandığınız parayla araba alırsanız trafik kazasında ölün.
ev alırsanız aldığınız evde karınız sizi boynuzlasın.:)

o nası bi beddua hocam :) :) :) :) :) :) :)

@Serk@nYT

Abi senin yaptığın eylem göreceli olarak kabul edilir yada edilmez ben orasında değilim. Ama şöyle düşünmek lazım, sen emin olmuşsun flag atmışsın. Bak yine seni savunmuyorum..
Ama X kişinin bir kategoride kanalı kapnsa ve o kategoride 4-5 kanal kafada olsa. Bu 4-5 kanalın içinden hangisini seçebilecek? Bu sefer hepsine flag basıcak.Dicek ki sonrada bu kanalların hepsi bana flag atmıştı. Bunu kimsede ispatlayamaz...

Abi bu konu silinmeli yoksa çok canlar yanar

Zaten boyel konular tamamen Vicdani ve calistigin kategorideki rakip kanalin veyahut kanallarin durumuna bagli.

Ben acik ve net birsekilde yazdim konumda.O ve ben,ben onu gecince cat flag kendisi tekrar basta.Durum bu,3.-4.-5. bi kanal yok o ve ben. :)

Ayrica ben ve bircok forum uyesi bu islerde cok gormus cok gecirmis arkadaslardir.Bu konuda silinmesi gerekn hic birsey yok.

Forumda flag atanlara karsi yapmayin etmeyin diye konu acan bendim !
Forumda yardim konusu acip derdini anlatip forumca telifler,flaglar atilmasi icin cagrilar yapilan konularda destek veren bendim !
Yani ben heryerde bildigim ,vicdanima uygun olan dogru neyse onu yaptim yapacagimda.

Bu konu dolayisi ile banlanmam mi gerekiyor,Burdan yonetimdeki arkadaslarada soyluyorum hic dusunmeden gerekeni yapin.Bunu dusunerek bunlari bilerek actim ben konuya ki bu tur karektersizlik yapanlara bir ders olsun diye.Bu yuzden hic bir sonuc ve durumdan cekingem yok belirtmek isterim.

Ayrica yonetim kesinlikle bu konu silinmesin ,kapatilsa dahi silinmesin illaki bir gun bu konu birilerine lazim olacak.Icerisinden cikarilacak cok ders var cunki anlayanlara.

Son olarakda forumda bu tur konulari,ozellikle yonetimi ilgilendiren bir konu oldugunda ususen kani bozuklar var eskilerden kalma aramizda gizli gizli takilan.Sevinmeyin boyle konularda,cunki gerek yonetim gerekse forum uyeleri bu tur konularda birbirine bagliligini gucunu daha iyi gosteriyor nemalanmaya calismayin.

Diyeceklerim bu,ne yonetim nede uyelerin soyledigi yazdigi hic birseye haklisin haksizsin diyemem.Ben dogru bildigimi yapilmasi gerekeni yaptigimi yazdim ilk mesajimda ve bunuda sonuna kadar savunuyorum.

Hiçbiriniz temiz değilsiniz hiçbiriniz :D:D

bu forumun kurucusu. bu devrimin başlangıcını yapan "adam" serkan abidir onu yıkıp geçemeyiz. herkes hata yapar onun hatası bu konuyu açıp teşvik etmesidir.

biz ömürlük severiz adam olan her halinden bellidir. bizim için her zaman gönlümüzdesin

bu konu çok su kaldırır. :)

serkan abiyle hiç bir sorunum yoktur. hatta ne zaman pm atsam üşenmez cevap verir, severim de kendini.

ben de flagtan çok çektim ama hep bişeye inandım. herkes kendi kısmetindekini yer. bi ara her gün bi kanalım flagtan uçuyordu. aksine her gün adsense'te izlenim, kazanç artıyordu. doğru yoldan şaşmayın.

şimdi açıkcası bu konuyu bi başkası açsa hem banlanırdı hem de üyelerce linç edilirdi. haksız mıyım abi @Serk@nYT ?

yönetimden flag botu isteyen varmış. bunu bi üye yapsa o banlanır mıydı hem de sınırsız banlanırdı diye düşünüyorum.

@Samsung'ta sonuna kadar haklı onu da söyleyim.

kardesim sende bu kadar net konustun die her an banlanabilirsin . onlar yapar biz yapamak olay oo. sözün bittiği yerdede ban atılır . cvp bulamazlar cünki . erayı severim diğerlerine göre biraz daha aklı başında ve deneyimli . konuyla ilgilenecektir

Beyler benim misir bitti,Gidip tekrar patlatsam reklamlar girmiyor,Varmi fazla misiri,cekirdegi olan.???
Not:Bu is 17 Aralik sorusturmasina benzedi.Hükümette bakan olan bir arkadasimiz flag botu yaptirmakla itham ediliyor.

bu forumun kurucusu. bu devrimin başlangıcını yapan "adam" serkan abidir onu yıkıp geçemeyiz. herkes hata yapar onun hatası bu konuyu açıp teşvik etmesidir.

biz ömürlük severiz adam olan her halinden bellidir. bizim için her zaman gönlümüzdesin

+1
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocam eğer arkadaşlarınızdan forumda olan varsa açıklığa kavuşturursanız seviniriz. Madem herkes eteğindeki taşları döküyor tam dökülmesi gerektiğini düşünüyorum.

kardesim sende bu kadar net konustun die her an banlanabilirsin . onlar yapar biz yapamak olay oo. sözün bittiği yerdede ban atılır . cvp bulamazlar cünki . erayı severim diğerlerine göre biraz daha aklı başında ve deneyimli . konuyla ilgilenecektir
hz ibrahim'e su taşıyan karınca misali. ben doğru bildiğimi söyledim. gerisine bişey demem.

İmzamda ki söz tam konuya göre konuya kendi yorumumu yazmıcam

Flag atana sadece şunu diyorum, YAPMA!
Yazık be kardeşim sende bende bu işten ekmek yiyelim ne zararım var sana ..
Bir gün dank edecek öyle bir flaglayacağım ki youtube tertemiz olacak ne gerek var yöneteticidir, moddur cumurbaşkanı olsa umrumda değil YAPMA!

+1
@Serk@nYT hocam eğer arkadaşlarınızdan forumda olan varsa açıklığa kavuşturursanız seviniriz. Madem herkes eteğindeki taşları döküyor tam dökülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben forumda hic bir kisi ile ortak calismam yok.Samimi oldugum yada beni taniyan herkes bunu yazbalirde soyleyebilirde.Tek tabanca calisirim,sadece yanimda yardimcilarim var ve onlarda ne uye bu foruma nede bu isi kalici olarak yapacak sekilde bilgiye tecrubeye sahipler.

Abi ilk o vurmuş ama hep ilk vuran kazanamaz bunu anlamıştır.

Bir kac kez birseyler yazip tekrar sildim. Cok sevdigim bir abimsin ve oylede kalacaksin serkan abi ama bu konuyu keske hic acmasaydin. Kanallarimiz artik sabahida gormeyecek. Keske flag diye birsey olmasa..

bilerek isteyerek veya emin olmadan flag atanlar , atanlara göz yumanlar , korkak karıdır , başkada birşey demiyorum

Bir kac kez birseyler yazip tekrar sildim. Cok sevdigim bir abimsin ve oylede kalacaksin serkan abi ama bu konuyu keske hic acmasaydin. Kanallarimiz artik sabahida gormeyecek. Keske flag diye birsey olmasa..
Banlayin o zaman beni.Hem flagcilari sevindirmis olursunuz,hemde bunun hep olmasini bekleyen,bugunu yasamayi cok isteyen kisileri sevindirmis olursunuz.Yapmaniz gerekende bu zaten eliniz cok korkak.

Ben forumda hic bir kisi ile ortak calismam yok.Samimi oldugum yada beni taniyan herkes bunu yazbalirde soyleyebilirde.Tek tabanca calisirim,sadece yanimda yardimcilarim var ve onlarda ne uye bu foruma nede bu isi kalici olarak yapacak sekilde bilgiye tecrubeye sahipler.

aynen benim gibi . bizimkilere öğretsen 2 ay sonra seni 3 katlar sonra yüzüne bile bakmaz (tecrübe ile sabitir)

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Üstad bu kadar kişiye Rol-Model olmuşken,her ne kadar kendini haklıda görsen bu konunun açıldığı saniyeden itibaren Flagten kanalı kapanan herkesin aklına ilk sen geleceksin. Sen flag attığın yada atma ihtimalin olduğu için değil yanlış anlaşılmasın..

Nasıl binlerce insanı para kazanmaya teşvik ettiysen, Nasıl binlerce insanın yaşam standartlarını yükselttiysen bir o kadar da tehlikeli bir duruma düşürdün. Ben en başından beri sana büyük saygı duyan birisiyim. Paylaşımların kısıtlanmadığı, kimsenin yabancı forumlar dışında bilgisi olmadığı bir platformu Türk gençliğine Türk insanına tanıttın. Bundan dolayı minnettarım. Ama arkadaşların demek istediği bir noktada oldukça haklı olduklarını düşünüyorum.

Bu forumda onlarca kişi "flagçi" diye fişlendi. Flag atanın aramızda yeri yok dendi sınırsız banlandı. Senin banlanmanı en son isteyen insanlardan birisiyim, çünkü bana bu platformda çok şey kattın. Ama.. İşte "AMA" dır kendinden önceki tüm kelimeli öldüren..

Abi bence yanlış yapmışın. Ben de sana gelebilecek tüm ithamlara karşı yanında durup seni savunurum. Vardır bir bildiği, bizim için kredisi yüksektir derim. Fakat bu konunun kapatılmamasını savunmak seni uçsuz bucaksın bir bataklığın içine sokuyor şu an

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri