Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zamanında çok çok iyi kazandıran kanalımı adam kopyaladı benim kanalı flaglayıp kapattırdı.
hiçbirşey yapmadım.
çoluğu çocuğundan çıksın alacağı paradan hayır görmesin demekten başka.
serkan bence haklı.
ama oyle o cocukları varki senin kanalı kopyalıyor hiçbirşey yapmıyorsun
gelip senin kanalı flaglayıp kapatıyor öne çıkabilmek için.
onlara buradan analı bacılı bir buket hazırlayıp tekrar gönderiyorum.
not : bu işi yapanlar bu yazıyı okudunuz biliyorum.
tekrar ediyorum kazandığınız parayla araba alırsanız trafik kazasında ölün.
ev alırsanız aldığınız evde karınız sizi boynuzlasın.![]()
@Serk@nYT
Abi senin yaptığın eylem göreceli olarak kabul edilir yada edilmez ben orasında değilim. Ama şöyle düşünmek lazım, sen emin olmuşsun flag atmışsın. Bak yine seni savunmuyorum..
Ama X kişinin bir kategoride kanalı kapnsa ve o kategoride 4-5 kanal kafada olsa. Bu 4-5 kanalın içinden hangisini seçebilecek? Bu sefer hepsine flag basıcak.Dicek ki sonrada bu kanalların hepsi bana flag atmıştı. Bunu kimsede ispatlayamaz...
Abi bu konu silinmeli yoksa çok canlar yanar
bu konu çok su kaldırır.
serkan abiyle hiç bir sorunum yoktur. hatta ne zaman pm atsam üşenmez cevap verir, severim de kendini.
ben de flagtan çok çektim ama hep bişeye inandım. herkes kendi kısmetindekini yer. bi ara her gün bi kanalım flagtan uçuyordu. aksine her gün adsense'te izlenim, kazanç artıyordu. doğru yoldan şaşmayın.
şimdi açıkcası bu konuyu bi başkası açsa hem banlanırdı hem de üyelerce linç edilirdi. haksız mıyım abi @Serk@nYT ?
yönetimden flag botu isteyen varmış. bunu bi üye yapsa o banlanır mıydı hem de sınırsız banlanırdı diye düşünüyorum.
@Samsung'ta sonuna kadar haklı onu da söyleyim.
bu forumun kurucusu. bu devrimin başlangıcını yapan "adam" serkan abidir onu yıkıp geçemeyiz. herkes hata yapar onun hatası bu konuyu açıp teşvik etmesidir.
biz ömürlük severiz adam olan her halinden bellidir. bizim için her zaman gönlümüzdesin
hz ibrahim'e su taşıyan karınca misali. ben doğru bildiğimi söyledim. gerisine bişey demem.kardesim sende bu kadar net konustun die her an banlanabilirsin . onlar yapar biz yapamak olay oo. sözün bittiği yerdede ban atılır . cvp bulamazlar cünki . erayı severim diğerlerine göre biraz daha aklı başında ve deneyimli . konuyla ilgilenecektir
Ben forumda hic bir kisi ile ortak calismam yok.Samimi oldugum yada beni taniyan herkes bunu yazbalirde soyleyebilirde.Tek tabanca calisirim,sadece yanimda yardimcilarim var ve onlarda ne uye bu foruma nede bu isi kalici olarak yapacak sekilde bilgiye tecrubeye sahipler.+1
@Serk@nYT hocam eğer arkadaşlarınızdan forumda olan varsa açıklığa kavuşturursanız seviniriz. Madem herkes eteğindeki taşları döküyor tam dökülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Banlayin o zaman beni.Hem flagcilari sevindirmis olursunuz,hemde bunun hep olmasini bekleyen,bugunu yasamayi cok isteyen kisileri sevindirmis olursunuz.Yapmaniz gerekende bu zaten eliniz cok korkak.Bir kac kez birseyler yazip tekrar sildim. Cok sevdigim bir abimsin ve oylede kalacaksin serkan abi ama bu konuyu keske hic acmasaydin. Kanallarimiz artik sabahida gormeyecek. Keske flag diye birsey olmasa..
Ben forumda hic bir kisi ile ortak calismam yok.Samimi oldugum yada beni taniyan herkes bunu yazbalirde soyleyebilirde.Tek tabanca calisirim,sadece yanimda yardimcilarim var ve onlarda ne uye bu foruma nede bu isi kalici olarak yapacak sekilde bilgiye tecrubeye sahipler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.