itiraf ediyorum Flag attim...

ohooo kedi poposunu görmüş yara sanmış derlerya o hesap başkada bişey değil nedense büyük abilerin canı yanınca herkes tek vücud oluyor ben ömrümde bu kadar yalaka insanı başka bir yerde daha görmedim enteresansınız beddua şekillerinizde çok komik elinde gücü olan kullansın yoksa flagda atanların telifte atanların hiç biri bu tarz konulardan rahatsız olmuyor bence bizde flag yiyoruz ama 78 satır yazı yazmıyoruz

Ben aynı dönem forumdaki 5-10 farklı yazılımcıdan fiyat aldım. Elinde hazır olup da yazmış olan başkası için ya da yazacak olan var mı diye kontrol etmek ilk isteğimdi. O dönem çünkü çalıştığım içerikte videolar bir gün bile durmuyordu flag nedeniyle. Ayrıca biz bizimle uğraşan kişiler için elimizde güç bulundurmak zorundayız. Bilgisayar başında değilim, Aykut'la görüşmemizin içeriğini atabilirim eğer kayıtlıysa. Sürekli flag atmak gibi bir amaçla yazdırmadığımı, atmayı bildiğimi ancak elimde bu gücü tutmak istediğimi de belirttim. Yine de bir yönetici olarak yaptığım şeyin yanlış olduğunu düşünüyorsanız görevimden istifa ediyorum. Forumu öyle ya da böyle lekelemek istemem. Herkese kolay gelsin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yerinde olsam susardim inan bana. Su an benim yaptigim gibi. Yazacaklarimi az cok tahmin etmissindir.

Telefondan gönderildi.

bazı kanallar görüyorum özelliklede türk içerikleri diyeyim artık o şahısa ******** demek istiyorum dikkat ettim o sayfa dısında aynı içerikle uğraşan kanalları takip ettim hepside kapandı sadece kendisi duruyor aynı içerikten 10 tane kanal açmama rağmen hepsinede sahte telif gönderip duruyor şimdi hakkaten flagı hak eden insan vardır buna bişey diyemem eğer o kanalı açan kanalın sahibi yazımı görüyorsan sen karaktersizsin para için kendine her türlü sözü söylettirmeyi kabul edindin kendine ben senin kanalına flag atmıcam korkma karışmıcam senin gibi para uğruna her şey yapabilecek bir insan değilim benim rızkımı Allah veriyor sen değil

@Serk@nYT

Üstad bu kadar kişiye Rol-Model olmuşken,her ne kadar kendini haklıda görsen bu konunun açıldığı saniyeden itibaren Flagten kanalı kapanan herkesin aklına ilk sen geleceksin. Sen flag attığın yada atma ihtimalin olduğu için değil yanlış anlaşılmasın..

Nasıl binlerce insanı para kazanmaya teşvik ettiysen, Nasıl binlerce insanın yaşam standartlarını yükselttiysen bir o kadar da tehlikeli bir duruma düşürdün. Ben en başından beri sana büyük saygı duyan birisiyim. Paylaşımların kısıtlanmadığı, kimsenin yabancı forumlar dışında bilgisi olmadığı bir platformu Türk gençliğine Türk insanına tanıttın. Bundan dolayı minnettarım. Ama arkadaşların demek istediği bir noktada oldukça haklı olduklarını düşünüyorum.

Bu forumda onlarca kişi "flagçi" diye fişlendi. Flag atanın aramızda yeri yok dendi sınırsız banlandı. Senin banlanmanı en son isteyen insanlardan birisiyim, çünkü bana bu platformda çok şey kattın. Ama.. İşte "AMA" dır kendinden önceki cüm kelimeli öldüren..

Abi bence yanlış yapmışın. Ben de sana gelebilecek tüm ithamlara karşı yanında durup seni savunurum. Vardır bir bildiği, bizim için kredisi yüksektir derim. Fakat bu konunun kapatılmasını savunmak seni uçsuz bucaksın bir bataklığın içine sokuyor şu an
Eyvallah dusuncelerin icin ama diyorumya.Ben hep açik olmamdan bildigim dogruyu savunmamdan bugunlere geldim.Ve su an yine açik bir sekilde bildigim dogruyu sizlerle paylastim.Hiç bir sey herkes icin dogru sayilmayacak elbette ters dusunceler fikirler cikacak ki cok onemli ve herkesin agzinin yandigi bir konu sonucta bu flag isi.Ama iste dedigim gibi yapilmasi gereken neyse ben olmasi gerekeni yaptim,hiçde pisman degilim.Ve bu gibi dusuncede olanlara kapak olsun bu konu asla silinmesin.Ekmegimle,emegimle oynayanin ,ama bu derece oynayanin bende emegi iel oynarim.Bunuda net bi sekilde yaziyorum.

Yerinde olsam susardim inan bana. Su an benim yaptigim gibi. Yazacaklarimi az cok tahmin etmissindir.

Telefondan gönderildi.

niye susuyosun neyden korkuyosun varsa bi bildiğin paylaş herkes görsün

yada burda insanları acaba ne yaptı diye meraklandırma yazma ve sus

biz eski üyeler olarak dış dunyaya ve yenilere kapalı bi konu açıp bu falg mevzusunu orada bi yola bağlamak gerekli bence ger.ekten çok daha fazla kazanabiliriz eğer anlaşıp bi çözüme bağlanırsa bu konu...

nasıl olur bilmem ama ortak bi karar bi şeyler yapmak lazım

Kimden korkacam telefonum belli adresim belli neyden korkacam ? Bir sey yaptigi yok yukarida hepsi var zaten hepsi ifsa olmus burada ahlak dersi verenler flag atmayin diye bagiranlar neler neler yapmis. İmam buysa cemaata bol kazanclar.

Telefondan gönderildi.

eski skype konuşmalarını çıkarabilen varsa bana ulaşsın. kanıtlarla sunayım

Ben çıkarabiliyorum Ama Bunu yapmicam . Adamın Kötü Niyetle İstemediginin Kanıtını Sunabilirsen çıkarırım ? Ne biliyosun Belki Kısasa Kısas Davasından İstemiştir ? YARGISIZ İNFAZ YAPMAYIN .

ya ne sanıcan [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] la ben ortak iş yaptım ne zaman o malum kategoriye girsek ilk 15 gün 24 saat flag yemeden duran kanalımız yokdu ben istedim oda sordu neden ben sormadım o sordu çünkü her satıcı üyelerin değil kırmızı nickli abilerimizin bi taraflarını öpmeyi çok seviyor dün üstad dediklerinize bugün tek konuyla al aşşagı etmeyin bence ama kendi yazımdada dediğim gibi konunun açılması yanlıs gaza geliyorsunuz gaza getiriyorsunuz bu konu 1 gün daha açık kalsın bakalım haziranda kim para toplayabilcek

kendi yazımda bu isteyen okusun her kelimenin arkasındayım.
http://www.ytpara.com/1015979-post110.html

Vaz karaktersizler vay..

Yazıklar olsun size be birde utanmadan itiraf ediyorsunuz...

Telefondan gönderildi.

boş konuşuyorsun.

dur ben de yazam bana attıgın kazıgı unutmadım ;)

anroid mailleri satıp mailler patlayınca suçu bana atmıştı :cool:

burdan ne çıkarıyoruz , kendini forumda ahlaklı olarak tanıtan bazı insanların aslında hiç beklemediğimiz olayları varmış , forum ortamında kimseye güvenmeyin , sen dik dur yamulan yamulsun , azıtan azıtsın , parası çok gelen şeytandan medet umsun.

Bu konu olmamış abi, ben 2 yıl olmuş daha flag nasıl atılır da etki gösterir onu bile bilmiyorum, birileri ile konuşurken sürekli asıl o büyükbaşlar yok mu onlar flag atıyordur yoksa o kadar hayatta kazanamazlar derlerdi, bende adamlar zaten kazanıyor 1 kanalın gidişinin arkasından bakacak değillerdir herhalde zaten 10 tane daha kanal yapıyoruz diyor serkan abi bile derdim.. en azından ben de böyle bi düşüncedeyken yakıştıramadım. bunu burada yayınlamadanda sanırım her seferinde o adamın ipini kesebilirdin ama sen şimdi bizim gibi etkiye-tepki yapmayanlarında fişini kesmiş oldun, o zaman eşit şartlarda yarışmak gerek biri bana flag ı öğretsin !

boş konuşuyorsun.

dur ben de yazam bana attıgın kazıgı unutmadım ;)

anroid mailleri satıp mailler patlayınca suçu bana atmıştı :cool:

BANA 1 TANE ANDROİD MALİMİ GOSTER BU İSİ BİRAKMAYAN KAANİN TA ..... KOYAYİM. 1.5 YİLDİR KAPANMAYAN KANALLARİM VAR KAC BİN MAİL SATMİSİM Bİ SEN SİKAYETCİ OLDUN NEDEN ? ADAM GİBİ KANİT SUN AL MAİLLERİM SENDE İSTERSEN YENİ MAİL VERİM BANA KANİTLA ANDROİD OLDUGUNU YOUTUBEU BİRAKMAZSAM ADAM DEGİLİM.

Telefondan gönderildi.

BANA 1 TANE ANDROİD MALİMİ GOSTER BU İSİ BİRAKMAYAN KAANİN TA ..... KOYAYİM. 1.5 YİLDİR KAPANMAYAN KANALLARİM VAR KAC BİN MAİL SATMİSİM Bİ SEN SİKAYETCİ OLDUN NEDEN ? ADAM GİBİ KANİT SUN AL MAİLLERİM SENDE İSTERSEN YENİ MAİL VERİM BANA KANİTLA ANDROİD OLDUGUNU YOUTUBEU BİRAKMAZSAM ADAM DEGİLİM.

Telefondan gönderildi.

bırak kardeşim ya. allah aşkına boş boş konuşuyo. boş tehditler savuruyor.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] üstad kesin damarına basmışlardır.. Yoksa bu hareketi yapacak biri değilsin ki bunu duyduğumda konuyu okumadan anlamıştım..

sanırım bu konuda malesef çok şeyler olucak çok kalp kırılacak keşke açılmasaydı

2 gün sonra forumda flag'dan kapanan kanallarla ilgili bir sürü konu açılacak. Hayırlı uğurlu olsun. :)

Şu an hiç bilmeyen kişiler "demek flagla kanal kapattırılıyormuş, dur şununkini kapatayım da üste çıkayım nasıl atılıyormuş bu flag" diyerek arama yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri