@
Serk@nYT
Üstad bu kadar kişiye Rol-Model olmuşken,her ne kadar kendini haklıda görsen bu konunun açıldığı saniyeden itibaren Flagten kanalı kapanan herkesin aklına ilk sen geleceksin. Sen flag attığın yada atma ihtimalin olduğu için değil yanlış anlaşılmasın..
Nasıl binlerce insanı para kazanmaya teşvik ettiysen, Nasıl binlerce insanın yaşam standartlarını yükselttiysen bir o kadar da tehlikeli bir duruma düşürdün. Ben en başından beri sana büyük saygı duyan birisiyim. Paylaşımların kısıtlanmadığı, kimsenin yabancı forumlar dışında bilgisi olmadığı bir platformu Türk gençliğine Türk insanına tanıttın. Bundan dolayı minnettarım. Ama arkadaşların demek istediği bir noktada oldukça haklı olduklarını düşünüyorum.
Bu forumda onlarca kişi "flagçi" diye fişlendi. Flag atanın aramızda yeri yok dendi sınırsız banlandı. Senin banlanmanı en son isteyen insanlardan birisiyim, çünkü bana bu platformda çok şey kattın. Ama.. İşte "AMA" dır kendinden önceki cüm kelimeli öldüren..
Abi bence yanlış yapmışın. Ben de sana gelebilecek tüm ithamlara karşı yanında durup seni savunurum. Vardır bir bildiği, bizim için kredisi yüksektir derim. Fakat bu konunun kapatılmasını savunmak seni uçsuz bucaksın bir bataklığın içine sokuyor şu an