Itiraf!

avea-woops-sota-otobus-reklami-youtube-thumbnail-640x360.jpg

2 ay önce zonguldağa gittim evdekilere arkadaşımın yanına gitcem onlarda kalcam dedim aslında kız arkadaşımın yanına gittim, ama öğretmen evinde kaldım. Kız arkadaşımın yanına gittiği biliyorlar ama ordaki arkadaşlarım olayı yalan . 5 gün gittim gezdim geldim çok güzeldi , yaş olmuş 20 ilk defa şehir dışına gittim desem yeridir . Sonrada istabula gittim arkadaşlarımın yanına 2 günde orda kaldım gezdik . Sonrada uçakla geldim , ilk defa uçağa bindim , korkulacak bir yanı yokmuş uçağın korkanların için diyorum :D

İnşAllah dediğiniz gibi olur hocam. uzaktan bakıyorum. bi gülüşü var akıllara zarar. ama işte o beni arkadaş olarak görüyormuş. açıldım. içimdeki her şeyi söyledim. seni seviyorum dedim. bana verdiği cevap: ben seni arkadaş olarak seviyorum... aslında kişisel düşüncem böyle bir şey mümkün değil. yani bi kıza açılınca reddedilirsem onun yüzüne bakamam. ama malesef belki bir gün olur diye ben de arkadaş gibi davranıyorum. hayırlısı...

Valla kardeşim senin yaşındayken 1 yıllık bir ilişkim olmuştu uzun yani, fakat gel gör ki bana sor neler çektim :) Diyorum ya bu zamanın kızlarından düzgün kız bulmak çok zor.. Hepsi menfaat uğruna seni satar, laftan anlamaz, kafasına göre davranır seni menfaati için kullanır. Allah'a şükür hepsinden kurtuldum 3 yıllık bir ilişkim var 18 yaşındayım düşün.. Gayette mutluyum maşallah diyin :)

Saklambaç oynarken gözümü kısar kapatmış gibi yapardım.Kimin nereye saklımdığını görür ebelerdim [emoji38][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zamanın'da milletin sitelerinden gizli link alıyordum :D Kısacası hacklink yapıyordum Türk veya Yabancı fark etmiyor hepsinden özür diliyorum :D

çok olay varda buraya yazılmayacak derecede :) lisede bi gün alkollüydük sevdiğim kızın babasını dövmüştük lise arkadaşlarımla :D farkında olmadan tabi. biz kızın evine doğru gidiyoruz güya ben gidicem kız cama cıkıcak bi suratını görücem sonra diğer arkadasınkinin oraya öyle öyle sırayla gidiyoruz hava -20 derece sivasın ayazı derdimize ne olduysa işte yolda tesadüfen bir adam çıktı karsımıza bağırmayın efendice yürüyün falan diyor atarlıyız tabi dedik hayırdır dayı :) akabinde oda gider yapınca çakal gibi çöktük adamcığıza neyse ne adam bizi tanır ne de baska gören var adam bildiğin bi temiz dayak yediğiyle kaldı sonra kızla ayrıldık ama kızında bizim dövdüğümüzden haberi yok ne küfürler ne beddualar ediyor babasını dövenlere :) başka olaydan dolayı ayrıldık kendi kendime dedim iyiki dövmüşüz :)

İnşAllah dediğiniz gibi olur hocam. uzaktan bakıyorum. bi gülüşü var akıllara zarar. ama işte o beni arkadaş olarak görüyormuş. açıldım. içimdeki her şeyi söyledim. seni seviyorum dedim. bana verdiği cevap: ben seni arkadaş olarak seviyorum... aslında kişisel düşüncem böyle bir şey mümkün değil. yani bi kıza açılınca reddedilirsem onun yüzüne bakamam. ama malesef belki bir gün olur diye ben de arkadaş gibi davranıyorum. hayırlısı...

bu kadarını kafanda büyütme aynı yaşta olabilir 11.sınıf'a gectim bende benimde bir ilişkim var 6 ay oldu , herşey yerinde gidiyor emin ol ben başlarda çok düşündüm iki kız arasında kaldım diğerinin sevdigi varmış hareketleri felanda hoşuma gitmiyordu . Diğeri ise benden hoşlanıyormuş arkadaşları ile konustum onlar baglamadılar . ilk başlarda kızın tek dedigi laf şuydu beni seviyormusun ? , başından geçen bazı tatsız olaylar yuzunden aglıyordu bunu biliyorum . bende üzerine evet deyince hiçbirşey yapmadı .
2-3 hafta kıza yaklaşamadım on sırasında otursam dahi arkama dönüp konuşamıyordum . ama şimdi 10 yıllık bir ilişki varmış gibi davranıyoruz birbirimize ,

sadece zaman kardeşim sabret ve iste herşey diledigin gibi olur ALLAH'ın İZNİ İLE ..

saglıcakla kal.

Valla kardeşim senin yaşındayken 1 yıllık bir ilişkim olmuştu uzun yani, fakat gel gör ki bana sor neler çektim :) Diyorum ya bu zamanın kızlarından düzgün kız bulmak çok zor.. Hepsi menfaat uğruna seni satar, laftan anlamaz, kafasına göre davranır seni menfaati için kullanır. Allah'a şükür hepsinden kurtuldum 3 yıllık bir ilişkim var 18 yaşındayım düşün.. Gayette mutluyum maşallah diyin :)

maşallah hocam. darısı başımıza

bu kadarını kafanda büyütme aynı yaşta olabilir 11.sınıf'a gectim bende benimde bir ilişkim var 6 ay oldu , herşey yerinde gidiyor emin ol ben başlarda çok düşündüm iki kız arasında kaldım diğerinin sevdigi varmış hareketleri felanda hoşuma gitmiyordu . Diğeri ise benden hoşlanıyormuş arkadaşları ile konustum onlar baglamadılar . ilk başlarda kızın tek dedigi laf şuydu beni seviyormusun ? , başından geçen bazı tatsız olaylar yuzunden aglıyordu bunu biliyorum . bende üzerine evet deyince hiçbirşey yapmadı .
2-3 hafta kıza yaklaşamadım on sırasında otursam dahi arkama dönüp konuşamıyordum . ama şimdi 10 yıllık bir ilişki varmış gibi davranıyoruz birbirimize ,

sadece zaman kardeşim sabret ve iste herşey diledigin gibi olur ALLAH'ın İZNİ İLE ..

saglıcakla kal.
bırakmayayım mı peki sizce ? devam edeyim mi ? unutmak istemiyorum. o kadar seviyorum ki uzaktan bakmak bile yetiyor. tek korkum onu üzmek.

bırakmayayım mı peki sizce ? devam edeyim mi ? unutmak istemiyorum. o kadar seviyorum ki uzaktan bakmak bile yetiyor. tek korkum onu üzmek.

her zaman iste kardeşim , birgün kendisi gelicek oda sana sevdigini soylucek durum ortada kızla aranı bozmak istemem ne desem yalan olur , herşey senin duygularına ve mantıgına baglı bu ikisini unutma " duygu ve mantık " her zaman seni doğru yolda ve kararlı sekilde yonlendirir.

Orta okulda mendilim yoktu,burnumu cekete silerdim.Sonra oradaki sümük kururdu.Bende onları tırnağım ile kazırdım :D

Tavsiye istiyorsan lisede ağır abi takıl, ağır abi derken kırolaşma cool yani. Bırak herkesle muhattab olma onlar seni tanısın onlar senin ismini öğrenmek istesin kız erkek fark etmez. Birde kendine bak saçına, giyimine mesela internetten takip edebilirsin bu seneki erkek giyimini. Bunları yap sonra farkında olmadan sana haberleri gelir bak şu senden hoşlanmış bu senden hoşlanmış diye :) ve lisede aşık olma bırak ya aşık olsanda lise bitince bitecek, değer verme demiyorum aşık olma :)

Ben de itiraf edeyim.

geçen sene yurtta kalıyordum. tüm internet ağını kilitlemiştim. tüm modemlere tek başıma bağlanıyordum. yetkililer gelince farkedilmesin diye açıyordum.

*
Daha sonra eve çıktık. Çocuklar res atmama karşıydı hiç birinin haberi olmadan modeme ip den bağlanıp res atıyordum. Elektrik gitti sanıyorlardı :D:D:D

*
Demin de abim oyun indiriyordu. Film izleyemedim. Çaktırmadan mac adresini engelledim. Sinirlenince geri açıyordum. ama farketmedi.

Herkesten özür dilerim

Evde kimse yoktu [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] arkadaşa skypedan yazdım eve döner istettim.

bende youtube a ilk başladığımda çok rahattı niche kelime atıp reklama tıklıyordum 700 lira falan aldıydım sonra o gazla 3000 dolar kastım ödemeden 10 gün önce adsense kapandı aynı şekilde bi arkadaşımada 700 lira kazandırdıydım

bu konuyu okurken forumda takıldığım zamanlar aklıma geldi forumla uğraşmaktan youtube ile uğrşamıyordum iyi arkadaşlar vardı hepsini özledim şimdi, youtubeu bırakmıştım tekrardan işin içine girdim yavaş yavaş forumdada takılacam ama 1 sene dir forumde ne oldu ne bitti bilmiyorum ben niye bunları buraya yazdığımıda bilmiyorum neyse iyi günler [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bana pm at neler yaptın bina diktinmi helikopter aldın mı ferrarine kasko yaptınmı

geçen haftasonu aileme bursaya [MENTION=9020]Alex[/MENTION]'in yanına gidiyorum dedim, taksimde ev kiraladık 3 gün boyunca [MENTION=9020]Alex[/MENTION] le orda kaldık :D kanka iyi kıvırdım ama dimi

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] başkan hakkını helal et. senden videonti aldım 2 gün deneme süresi olarak. Ama programı hiç bi zaman kapatmazsan deneme süresi bitmiyor. Ben de ayıptır söylemesi videonti 1 hafta boyunca bu şekilde kullandım. Haberin olsun. O deneme süresi olayına bi ayar yap istersen. Bu bildiğin BUG çünkü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri