iwocan'dan Şikayetçiyim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex

Kayıtlı Üye
Bu konuda şikayette adı geçen kişiler ve şikat eden kişi dışında herhangi biri yorum yazarsa forum kuralları gereği uzaklaştırma cezası alacaktır. [Incubus]

Şu Konuda:

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/24198-bot-alacam-hangi-botu-onerirsiniz.html

Videoyap'ın kendisinin botundan iyi olması ve bunu dile getirdiğimden dolayı bana " dengesiz " dedi.

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] da mesajını editleyerek sildi.

2 ay önce AlexaNetwork hizmetimi engelleyen [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] beni banlamış, Serkan abi görür görmez banımı kaldırmıştı.

Yönetici kadrosunun ve adalet terazisinin gözden geçirilmesini istiyorum

VİDEOYAP botu YOUPLODER'dan iyi demek, görüş bildirme özgürlüğümü " dengesiz " diye acizce ve zayıflık göstergesi bir sözle cevaplamak;

Kişiyi küçük düşürmekten ve hakarete varan söz değilmidir?

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ın banlanması gerekiyor. Benim kendisi ile hiçbir sorunum yokken acizce bana saldırdı maalesef.

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] da tüm yaşananlara çanak tuttu.

2. şikayetim de: [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] insanevladına dır. Bu çocuk herkesin avukatlığına soyunan, foruma geldiği günden bu yana suni ve yapay bir yer edinmeye çalışan, sürekli kendisinden üstün insanlara karşı aşağılık kompleksi besleyen, kız gibi saldırılarda bulunan bir arkadaştır. Maalesef tarifini bu şekilde yapabiliyorum.

Eskiden forumda bir dost ortamı vardı, foruma [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] zayıflığında bir üyenin katılması ile birlikte kavgalar tartışmalar gerginlikler arttı.

Ben hiçbir zaman kişisel olarak bu insanlarla iletişime dahi girmem. Ancak gördüğümü söylüyorum. Forumda eski samimiyet kalmadı maalesef.

" Kavga ettiğin kişinin seviyesine inemeyeceksen, o kavgaya girme " derdi anneannem.

O yüzden kişisel tartışmaya girmeyeceğim. Ancak forum ahalisi adına şikayetlerimi bildirmek isterim.

Forumda bazı hasetlikler, çekememezlikler seziyorum.

1 bot yazılımcısı diğerini başarılı olduğu için kıskanıyor, bir networkçü diğer bir networkçü ye hasetleniyor. Az kazanan çok kazanana hasetleniyor. Seveni olmayan seveni olanı kıskanıyor.

Aileler nasıl yetiştirdi beyler sizi? Biraz kendinize bakın allah aşkına. Şurda dost olalım güzel ortam olsun ne bu insani kötü duygular, biribirinize giydirme çabası. Komik olduğunuzun farkında olun artık.

Söyleyeceklerim bu kadar.

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 'dan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı beni 2 ay önce banlayarak işlerimi aksattığı için, [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı bana " dengesiz " diyerek kişisel ve kurumsal olarak beni zan altında bıraktığı için banlanmasını istiyorum.

Artık kimseyle uğraşacak vaktim yok benim, sinirinizi hasetinizi birbirinizden çıkartın, ben her zaman güçlü kalmaya ve daha iyi olmaya devam edeceğim. Daha fazla kimse zamanımı çalmasın.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] banlanmazsa [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Serkan abiyle görüşeceğim.

Lütfen artık gerginlik yaratıcı zayıfça saldırıları bırakın eskisi gibi olsun forum. Saygılar.

Cevap: Youploder ( iwocan ) dan şikayetçiyim

Konuya konu sahibi ve şikayet edilenler dışında herhangi biri yazmasın. Kesin uyarımdır. Aksi takdirde uzaklaştırma cezası alır.

Şikayetiniz inceleniyor.

Konu sahibi ve şikayet edilenler de cıvıtmadan cevap verirlerse güzel olur yoksa onlar da uzaklaştırma cezası alır.

[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] [MENTION=4586]emrahkayisoglu[/MENTION] lütfen, son kez uyardım.

Konuya konu sahibi ve şikayet edilenler dışında herhangi biri yazmasın. Kesin uyarımdır. Aksi takdirde uzaklaştırma cezası alır.

Şikayetiniz inceleniyor.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Onur vallaha adam gibi adamlardan birisin, allah aşkına al başımdan şunları, durmadan musallat oldular, öylece duruyorum beni seviyorlar galiba sürekli benimle uğraşıyorlar :) anlamadım ki

---------- Mesaj saat 01:07:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:04 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim sen [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] sana böyle aşağılayacı şeyler söyledimi hiç yok oğlan mışda yok geldi benimkide sen kendin aile terbiyesi almamışsın.

Ben adama bakarım, niyete bakarım, için deki acizliğe bakarım, tavır ve tutumuna bakarım, bu [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'da benim söylediklerimin 10 katı kötü şeyler var emin ol. Yani dikkate almam gerçek hayatta ama burda musallat oldu çok sevdi beni :) anlamadım işte

''kendisinden üstün insanlara karşı aşağılık kompleksi besleyen''

sen misin benden üstün?? 3.000 4.000 TIK aldığım zamanlar bonna bu işte ikinci ayın nasıl oluyor ben 1 yıldır en fazla 300 TL aldım diyen sen değil miydin?? gel anlat bu işi diye beni gruba aldın fatihle serdarla tanıştırdın(bana tek katkın budur)

sana işi öğrettim ''bonna 300 400 tık geliyor 1 haftadır 5k izletiyorum her videoyu allah senden razı olsun valla ya sabitledik'' diyen sen değil miydin??

bi şunlara cevap ver,banlanma lütfen senle sabaha kadar tartışsak haklı cıkamassın.

Bedava Bot verene destek çıkarım devlet bile kömür dağıtıyor seçim zamanı verecek arkadaş pm lütfen :D

Bak laf atıp atıp duruyorsun sonra bana musallat oldu diyorsun, laf atma musallat olmasın kimse. Üstü kapalı laflar atıyorsun, sonra o, bu, şu bana musallat oldu diye ağlıyorsun.

dememe rağmen birden çok kez, mesajınız forum kurallarına da aykırı olduğundan profillerinize uyarı aldınız, bir sonraki uyarıda belirtilen cezanın 2 katı cezalandırılır. (Şikayet konularında şikayet eden ve edilen dışında gereksiz konularda yorum yapanlar cezalandırılır.)

Diğer arkadaşları da uyarıyorum son kez. Bundan sonrakilerde uyarı değil direk uzaklaştırma olacak.

Ayrıca mesajlarınız silindi.

Ayrıca beni aldığın skype grubunda emre [MENTION=247]Titan[/MENTION] fatih [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] serdar [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] mdk [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] ibrahim [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] berkan ve 2-3 arkadaş daha vardı.
Bir tek sen bana özelden yalvardın,işi öğretmem için.Bu da senin insanlara nasıl baktığının göstergesidir.

Aileler nasıl yetiştirdi beyler sizi? /QUOTE]

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] once bu yazdigini cabuk sil ! Sonra seni bir sureligine adam yerine koyup cevap verecegim!

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ben seninle birebir muhattap olmayacağım, cevap falan vermeni istemiyorum, adaletin yerini bulmasını ve banlanmanı bekliyorum.

Seninle ilgili sezgilerim hiç hoş değil, benden ne zaman kötü birşey gördün sen?

Videoyap kullandım senin botu almadım diye küstün :) sonra bir de utanmadan şimdi bana " dengesiz " dedin. sana ve özellikle YOUPLODER' a hiç yakışmadı.

senin botu hala kullanıyorum ben. Ama açık konuşayım:

Videoyap YOUPLODER'dan iyi, bu kişisel görüşüm. Anket sonuçları da böyle. " dengesiz" söylemi talihsizce olmadı aslında içinden bir anda çıktı. dizginleyemedin.

Seninle ben artık muhattap olmam kardeşim. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] seviyelerine yaklaştın benim için.

---------- Mesaj saat 01:13:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:12:42 civarında gönderildi. ----------

''kendisinden üstün insanlara karşı aşağılık kompleksi besleyen''

sen misin benden üstün?? 3.000 4.000 TIK aldığım zamanlar bonna bu işte ikinci ayın nasıl oluyor ben 1 yıldır en fazla 300 TL aldım diyen sen değil miydin?? gel anlat bu işi diye beni gruba aldın fatihle serdarla tanıştırdın(bana tek katkın budur)

sana işi öğrettim ''bonna 300 400 tık geliyor 1 haftadır 5k izletiyorum her videoyu allah senden razı olsun valla ya sabitledik'' diyen sen değil miydin??

bi şunlara cevap ver,banlanma lütfen senle sabaha kadar tartışsak haklı cıkamassın.

mesela bu çocuğun yazdıklarını hiç okumam çünkü maalesef sorunları var, biraz psikoloji ile ilgilenen biri olarak aşağılık kompleksi belirtileri gösterip herkese saldırıyor. Okuyim diye sürekli boldlar ama hiç okumuyorum.

Konuda adı geçen herkes ile skype üzerinden konuşup anlatacağım görüşlerimi, her biriniz YTPara için değerli arkadaşlarsınız. Ardından sakin kafayla tüm konuları tek tek okuyup inceleyip gerekirse diğer yönetici arkadaşlardan da fikir alarak karar vereceğim. Şimdilik konuyu kapatıyorum.

---------- Mesaj saat 01:28:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:12 civarında gönderildi. ----------

Hem şikayet eden taraf hem de şikayet edilen taraf forum önünde usturuplu bir şekilde tartışmalarına devam ettikleri takdirde kimin haklı olduğunun daha kolay anlaşılacağını bana özel olarak bildirdikleri için konuyu geri açıyorum. Başında da belirttiğim gibi şikayet eden ya da edilen kişiler dışında konuya mesaj yazılması forum kurallarına göre yasaktır. Lütfen dikkat edin.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] forum ben yokken daha iyiymiş felan diyosun ya,bu zamana kadar ki faydalı konularını bi döksene şurayaa !!!!
Sen foruma arada bir girersin ''abiler tık alamıyom yea'' gibisinden konu açarsın çıkarsın.
Sen busun bu para peşindesin,tek düşündüğün para.30 yaşına geldin işsizsin nerden kurtarsam diye düşünüyosun bilmiyorum sanmaa,eski konuşmaları döktürme burayaa!

bulgaristandaki kuzenlerinden bahset istersen forumdakilere ne dersin????????

Konu açılmışken şunu belirteyim;

Karakterlerindeki maalesef eksiklikleri sezdiğimden dolayı;
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ile karşılıklı konuşmaya girmeyeceğim.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'nın yazdıklarını zaten okumuyorum, kafam rahat.

Tek söyleyeceğim şudur:

VİDEOYAP, Youploder'dan iyi diye görüş belirttiğim için;

Bana: " dengesiz " diyen YOUPLODER sahibi [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ın banlanması gerekiyor.

Ne yazık ki [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hakkında da sezgilerim kötü. Bu hakaretin üstüne yönetimden olan [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] taraflı davranarak onların acizce saldırılarına çanak tuttu.

Gerçekten yazık, iyiyi güçlüyü aşağı çekme çabasını bırakın artık.

Özellikle sen [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] her yerde " Videoyap " ı her fırsatta açığını kollamayı, bir eksik bulma çabanı bırak. Sen de zaten iyi olan botunu onun seviyelerine yaklaştır.

Biz AlexaNetwork olarak 1 kere bile kimseyle kavga etmedik, tartışmaya girmedik, hep dostça yaklaştık, kimseyi rakip bilmedik, içimizde kötü şeyler beslemedik.

Hatta Dilruba bana şöyle dedi geçen gün: Sen çok safsın. Çok temiz düşünüyorsun.

Benim içimde sizlerinki gibi hasetlikler yok, ben sadece işime bakıyorum.

Tek isteğim forumda birbirinizi yeyin ve bana bulaşmayın artık. Kendi zayıflıklarınızda boğulun ama iyi olanı aşağı çekme çabanızı bırakın.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nın yaşı ufak ama maalesef derin sorunları var, kendisi için düzelmesini umuyorum.

Beni şaşırtan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] sizinle çok ilgilenirken kendisine para vermediğinizde ve kendisini tercih etmediğinizde size karşı çirkinleşiyor maalesef.

Neyse, kişisel muhattap almıyorum kimseyi. Benim kimseyle sorunum yok, milletin bizimle sorunu var. Maalesef aşağılık kompleksi belirtisi.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'a düşman değilim. Banlanıp işinden olmasın. ama tekrar ediyorum;

VİDEOYAP bariz şekilde Youploder'dan iyidir. Bunu üstüne basa basa söylüyorum.

Bunu söylüyorum çünkü deneyin kendiniz de görün. Gerçekleri söylediğimiz için botunu videoyap seviyesine getirmek yerine " dengesiz " diyo adam :) umrumda değil ben takmadığım insanı anında silerim :D

Tek ricam var, forum adaletinin arttırılması ve forum yönetiminin [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] gibi sağlam karakterli adamlardan oluşmasıdır. Lütfen kendisiyle sorunları olan adamları yönetici yapmayın Serkan abi. Gerçi sen bu işi takip ediyor ve değiştiriyorsun gerekirse.
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] da tıpkı [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ve [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] gibi bana sarma sıkıntısı seziyorum, sebebini bilmeden.

Beni bilen çok eskiden tanır benim kimseyle sorunum olmaz olamaz, ancak son dönemde foruma her çeşit insanın gelmesinden ötürü maalesef bizi de buldu değişik insanlar, sıyrılırız bizim için dert değil. Ben foruma üzülüyorum.

Bu [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] yüzünden kaç tartışma çıktı forumda biri bu çocuğa ayar versin, gerçekten forumun dostane yapısını 3 ay önce gelerek bozdu.

Önemli değil, tek dileğim beni ağızlarına almasınlar, birbirileriyle dövüşsünler, zamanımı çalmasınlar. Saygılar.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ben seninle birebir muhattap olmayacağım, cevap falan vermeni istemiyorum, adaletin yerini bulmasını ve banlanmanı bekliyorum.

Seninle ilgili sezgilerim hiç hoş değil, benden ne zaman kötü birşey gördün sen?

Videoyap kullandım senin botu almadım diye küstün :) sonra bir de utanmadan şimdi bana " dengesiz " dedin. sana ve özellikle YOUPLODER' a hiç yakışmadı.

senin botu hala kullanıyorum ben. Ama açık konuşayım:

Videoyap YOUPLODER'dan iyi, bu kişisel görüşüm. Anket sonuçları da böyle. " dengesiz" söylemi talihsizce olmadı aslında içinden bir anda çıktı. dizginleyemedin.

Seninle ben artık muhattap olmam kardeşim. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] seviyelerine yaklaştın benim için.

Sen bana kardesim deme bu birincisi...

Seninle alakali kisisel bir gorusum bile yok artik benim bu ikincisi...

Sen beni anca boyle konu acarak sikayet edersin, ben seni forumun kurallarina uygun olarak sag ustte sikayetim var butonuna tiklayarak sikayet ederim..

Sahne isiklarini cok seviyorsun, Allah sigortalarina zeval vermesin...

Aramizdaki bu farki anlayabildiysen ne mutlu...

Bizim botumuza gelince; suan begenmedigin bot icin methiyeler duzdugun gunleri hatirliyorum.. Daha 1 ay once yazdiklarin da ortada... Cok fazla uzerinde durmaya gerek yok, cunku senin hayat gorusunu az cok anlamis durumdayim.. Hak veriyorum bu sekilde davranmana.. Cok da ustelemiyorum cunku yarin obur gun yine gelip methiyeler duzebilecek kapasitedesin..

Simdi gelip burada bi kac sey yaziyorsun, beni kotuluyorsun falan... Emin ol bunu yapmanin altinda da birsey vardir, yakinda cikar kokusu elbet..

Bir insanin yaptiklari, yapacaklarinin gostergesidir Caner.. Boyle devam et...

---------- Mesaj saat 18:49:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:30 civarında gönderildi. ----------

Beni şaşırtan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] sizinle çok ilgilenirken kendisine para vermediğinizde ve kendisini tercih etmediğinizde size karşı çirkinleşiyor maalesef.

Bu cumleni [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] insallah okur da sana gereken cevabi verir..

VİDEOYAP bariz şekilde Youploder'dan iyidir. Bunu üstüne basa basa söylüyorum.

Bunu söylüyorum çünkü deneyin kendiniz de görün. Gerçekleri söylediğimiz için botunu videoyap seviyesine getirmek yerine " dengesiz " diyo adam :) umrumda değil ben takmadığım insanı anında silerim :D

Kotuledigin botu satin alip kullanmayacaksin o zaman Caner.. Laflarinin arkasinda duracaksin..

Duramiyorsan da bir zahmet golge etme, baska ihsan istemem...

Allah islah etsin seni..

Daha da tek kelime lafim olmaz seninle alakali..

Bu konuyu bastan sona ve onceki tartismanin basladigi konuyu detayli olarak okuyorum ona gore tekrar konuyu aktif edip gerekeni yazacagim arkadaslar.

Ya sen ''serkanların'' diye tabir ettiğin [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ve ekibinin grubunu geçmek amacıyla skype'de grup kurdun.
şu mesajını da unuttum sanma! : ''serkanların adsense'ler patlamış 75k ödemeleri kaymış''
Gruba beni aldın.Ben kimseyi tanımıyordum.Ama şimdi hepsiyle çok samimiyim,ama hepsi senle bozuk:D bu neden olabilir? çünkü para peşindesin.İnsanlardan tek beklentin PARA .haa postları da okuyorsun biliyorum.Ama cevap verme,verirsen hata yaparsın.
Tüm forum okusun senin ne olduğunu anlasın!!

Ama sana teşekkür ederim beni ''betalar'' dediğin insanlarla tanıştırdığın için,eskişehirde evime gelecekler yakında,nevşehirden,bayburttan gelecekler.Mesafe tanımıyoruz.Çünkü biz PARA peşinde değil DOSTLUK peşindeyiz.
Son mesajımdır.Sağlıcakla kalın.

Konuyu hic bir yonetici acmasin konu bende arkadaslar.

---------- Mesaj saat 01:43:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:54:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar daha onceki tartisma konusunu detayli bir sekilde isimi gucumu birakarak okudum.Daha sonra burdaki konuyu bastan asagi okudum.Uzun suredir bu kadar dikkatli olarak bir konu okumadim.

Konularda gordugum ve gozume carpanlari yazmadan once sunlari soylemek istiyorum.

Forumda Youploader olsun,Web_script'i olsun yada diger bot sahibi arkadaslar hepsi ile cok iyi dostlugumuz arkadasligimiz muhabbetimiz var.Gerek web_script'i gerek youploader ikiside bu konuda beni dogrular diyorum..

Alex ve Bonna'ya gelince,sizler hakkindada benim ayni yukarda yazdigim bot sahipleri gibi yakinlik,dostluk arkadaslik var.Vaktimiz zamanimiz oldukca is ile ilgili yada sohbet olsun konusuyoruz firsat buldukca.

Konudaki dusuncelere gecmedende sunlari cok iyi okumanizi istiyorum.

Forum disindaki arkadasliklarinizda,cok samimi oldugunuz zamanlarda,yediginiz ictiginiz ayri gitmedigi zamanlarda birbirinize bazi ozellerinizi konusuyorsaniz,ve bunlar aranizda kaliyorsa,kavga ettiginizde,dusman oldugunuzda rakip oldugunuzda bu ozellerinizi ortaya dokmeyin.Sonunda olum olsada ozel'lerinizi ortaya dokmeyin.Bu cok cok onemli bir konu.Bunu her kisi basaramaz,sabredemez yapamaz.Cok buyuk bir olgunluk gerekiyor bunun icin.

Zamaninda en yakin arkadasinizla dusman oldugunuzda onu dahada kotulemek icin ozeli paylasmak anlatmak sizi mutlu edebilir,sizi ustun hakli gosterebilir ama bu yakisik almaz,dogru olmaz.Orda olan orda kalmali.

Benimde gecmisimden konustugum dost dedigim kisiler karsima skype konusmasi gecmisi koyuyor baskasina konustugumu anlatiyor,sizin gibi atistigimizda sen on udedin ben bun udedim diyor ama iste oyle yazan kisi ile ben tovbe asla birdaha muhabbet etmem onun ozelinide dokmem huyum degildir cunki bu dogru degil yakismaz erkek adama..

Herneyse konuya gelelim...

Oncelikle gozume carpan ve aslinda olmamasi gereken bazi seyleri belirtmek istiyorum bu konular hakkinda.

--------------------------------------------------------

Alex;' Alıntı:
Videoyap " dışında hiçbir botu alma.

Bütün botları ayrıntılı şekilde denedim.

En sistematik ve sorunsuz çalışan " videoyap

Alex bu mesaj iiyi niyetli yazdiginin farkindayim,ancak dedigim gibi forum disinda ki olaylarinizi sorunlarinizi bilmedigim ve bilmedigimiz icin bu konu baya uzamis karsilikli mesjalarinizdan.Ve burda mesajini iyi niyetli yazdigini bilsemde uslup tarzinda,anlatim tarzinda yanlislik var.

Bak forumda bir cok konuda satis yapan kisi var.Forumda bot satisi yapan bircok arkadaslar var.Acilan konuda hangi botu almaliyim diye soru soran kisinin mesajlarini butun bot sahipleride okumakda cunki forum ortaminda ve onlarin gozu onunde oluyor bu.

Simdi durum boyle olunca , ayni ortamda iyi yada kotu ozelligi olmus olmamis,kaliteli yada kalitesiz bot olmus farketmez "Videoyap " dışında hiçbir botu alma." demek diger bot satisi yapan arkadaslarin isi icin,sayginligi icin ve yaptigi emek icin etik olmaz.

Kendinde mesjalarinda Youploader ve Videoyap en iyileri ama videoyap daha iyi benim icin demissin.Yani guzel bir sekilde fikrini burda belirlemissin.Eger sen mesajinda "Videoyap dışında hiçbir botu alma" diyor ve bir baska mesajinda "Videoyap ve Youploader en iyisi" diyorsan iste o zaman bir mesajinla diger mesajin birbiri ile celisir.Yani diger konuda yazdigin "Videoyap dışında hiçbir botu alma." diyorsun kesin bir dille.Ama diger botlarda yada youploader'de iyi diyorsun.Cok celiskili bir mesaj olmus bunlar.

Bak yazdig mesajin iyi niyetli ve durust bir mesaj olduguna eminim ancak,bir kisi bir urun icin Bun ual digerlerini asla alma diyorsa,demekki en iyisi senin tavsiye ettigin demekdir.Ama bu anlamda dedigin halde digeride iyidir diyorsun.Bu mesajinda senin anlatim tarzinda bozukluk hata olmus ve gercekdende olmamasi gerekirdi bence o mesaj.

iwocan'sana dengesiz demis sanirim ve sende Ytkoray editledi mesjaini sildi demissin ancak mesajin ieditleyen iwocan'in kendisi ve Ytkoray degilmis onu iletti incubus bana.Bunuda belirteyim.Ayrica forum ici ve forum disi kendi arkadas cevrenizle olan sorunlari buraya tasiyip,sonrada forumun adaletinden,yoneticinin adaletinden bahsedemez kimse.Bu sen ol yada baskasi buna izin vermem.Ve buna izin vermedigim gibi hic bir yoneticininde bu tarz taraf tutma gibi durumlarina izin vermem benide cok iyi tanirsin.

Zamaninda bir konudan banlanmissin ve bende banini kaldirdim.Ban alma sebebin dogru ancak ban suresi haksizdi sana karsi.Cunk isatis yapan,musterisi olan bir kisiyi banlarken bunuda goz onunde tutup ona gore suresini ayarlamak lazimki,ne musterisini nede islerini aksatmayalim zarar ettirmeyelim.

iwocan, ile aranizdaki muhabbetide bilmem.Onun aranizda gecen konusmalarini yazmissin videoyap hakkinda.

Ya lutfen herkese rica ediyorum,iyi bir dost arkadas iken,herseyi Delikanli gibi konusurken acik acik,dusman oldugunuzda birbirinizin yuzune vurmayin.Heleki ortamda,herkesin onunde.O iyi gunlerinizde herseyi konustugunuz delikanliliginizi dusman oldugunuz durumdada gosterinki gercekden tebrik edilesi birer birey olun.Bosuna dememisler,Allah dusman verecekse delikanli dusman versinde sirtimdan vurmasin yuzumden vursun diye..

iwocan'senin mesjaian karsilik dengesiz demis evet,belki agir kacmis olabilir ama dedigim gibi bu kadar satis yapan kisini nicinde oyle bir mesaj yakisik almamis ve almadigi gibide bir bot sahibi olarak kendi urununu korumak adina sana cevap yazmis.Ayni durum Videoyap icin yazilmis olsa oda cikar yazardi,benim icin yazilsa bende cikar yazardim bence bu normal.Ama Dengesiz filan gibi seyler olmaz tabi,orda iwocan daha skain bir dil ile "Alex senin dusuncene saygim var ancak hic bir botu alma mesjain pek uygun olmamais diger botlari kotuler gibi yazmissin" diyerek daha skain yaklasabilir ve sende olgun bir insan olarak akli basinda bir insan olarak mesajini duzenlerdi.

Bonna'ya gelince.Dedigim gibi onunda yaptigi dogru birsey degil.Nicin kendi aranizda olan konusmalari gecmisi boyle bir zitlasma oldugunda buraya dokup,forumda yoneticileri ve forumu'da icine ekleyerek tartisma ortami cikariyorsunuz anlamiyorum.Aranizda sorun varsa,birsey varsa ozelden eskiden konustugunuz gibi konusun ki sizi onceden iyi dost bilenlere kendinizi guldurmeyin.

Alex;' Alıntı:
2. şikayetim de: @Bonna insanevladına dır. Bu çocuk herkesin avukatlığına soyunan, foruma geldiği günden bu yana suni ve yapay bir yer edinmeye çalışan, sürekli kendisinden üstün insanlara karşı aşağılık kompleksi besleyen, kız gibi saldırılarda bulunan bir arkadaştır. Maalesef tarifini bu şekilde yapabiliyorum.

Eskiden forumda bir dost ortamı vardı, foruma @Bonna zayıflığında bir üyenin katılması ile birlikte kavgalar tartışmalar gerginlikler arttı.

Caner burdada senin ustune gelinmesi senin dolman yada artik yeter demen sebebi ile Bonna'ya hos olmayan seyler yazmissin.Tabi ayni sekilde Bonna'da sana yazmis.Her ikinizde bu mesajlariniz yuzunden aslinda ceza almaniz gerekir ama kimseye ceza vermek gibi bir durum olsun istemiyorum.

Aranizda sorun varsa lutfen ozelden sorunlarinizi halledin,konusun duzgun bir sekilde ve bunlari kendi aranizda halledin.Foruma bu durumlari yansitmayin.

Bakin arkadaslar benimde cok basima geliyor bu..Disarda skypde veyahut pm ile benimle konusan benimle sohbet eden kisiler kayit aliyor ekran goruntusu aliyor,1-2 ay sonra konusmuyorsak sorun varsa yada bana ulsamiyorsa ben kotu seyler yazmisim demisim gibi saga sola bak muslera bunu yazdiydi sun uyazdiydi diyor.Yav bu cokmu onemli,yada ne faydasi var ki bunlar yapiliyor.Caner bonna'ya bizim 75k mizi kaybettigimizi soylemis mesela bunda birsey yok.Olsada ne degisecekki,benim 75k param verilecekmi,yada alex bunu dedi diye bonna altinmi verecek alexe vs vs.Bunlar bos isler,bu tur islerle ugrasmayin isinize gucunuze bakin.

Bu konular hakkinda kimseye bir ceza vermiyorum.Ortada biraz yanlis ifadeler icin yazilmis mesajlar,bu ifadelere karsilik soz hakki duyan satis yapan kisiler ve sonrasinda daha once samimi arkadas oldugun ve simdi aranizin olmadigi kisilerin yazdigi mesajlarla konu dagilmisda dafgilmis.

Lutfen herkes sakin bir sekilde kendi isine gucune baksin arkadaslar.Tartisma yaratacak konulardan uzak durun islerinizle ilgilenin ve yine soyluyorum lutfen Forum disindaki ozel konusmalarinizi,tartismalarinizi burda en ufak bir acik arayarak ve o acigi buldugunuzda yansitip bizleride zan altinda birakmayin.

Ve lutfen herkes buyuk bir olgunlukla birbirinden ozur dilesin ve bu tartismayi uzatmadan kapatin.Hepinizde samimi konustugum arkadaslarimsiniz sizlerden bunu rica ediyorum egerki azcik hatrim varsa.

Saygilarimla

Benim hatam eğer ki konuşamarı buraya yansıtmaksa neden yansıttığımı açıkladım.
Onur bizi gruba alıp sizin aranızdaki sorun ney dedi.Daha kimse bilmiyormuş meğersem,o yüzden yazdım.Neyse boverelim artık bos muhabbetleri fazlasıyla zamanımı aldı bu konular iyi geceler arkadaslar.tum forumdan zamanınızı caldıgım ıcın ozur dılıyorum,bol kazanclar.

Benim hatam eğer ki konuşamarı buraya yansıtmaksa neden yansıttığımı açıkladım.
Onur bizi gruba alıp sizin aranızdaki sorun ney dedi.Daha kimse bilmiyormuş meğersem,o yüzden yazdım.Neyse boverelim artık bos muhabbetleri fazlasıyla zamanımı aldı bu konular iyi geceler arkadaslar.tum forumdan zamanınızı caldıgım ıcın ozur dılıyorum,bol kazanclar.

Bonna' gecmisi olmusu filan artik yazmayalim lutfen.Konuyu tatliya baglayip birbirinizle guzelce karsilikli olarak ozurlesip bitirin.

Konuyla ilgisi olmayan 3.Kisiler mesaj yazmasinlar.Aksi takdirde ceza alirlar.

Normalde sakin biriyimdir, kimsenin etlisine sutlusune karismam. Yapilan bir yoruma karsi artik dayanamadim ve tepki gosterdim. Basta forumdaki arkadaslardan olmak uzere, konuda tartistigim kisiden ozur dilerim..
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'nin bende buyuk hatri vardir. Onu kirmak istemem..

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Dostum benim kimseyi kayırmadığım tölerans göstermediğim bugün her gece muhabbet ettiğim arkadaşı banlamamdan (MKunkcu) bellidir.Ve şu forumda koray taraf tuttu diyen kimse çıkmaz.Ben elimden geldiğimce herkese iyi niyetliyimdir.Üyeyi de direkt banlamam uyarırım bu iyi niyetimdendir.Beni yanlış anladığın için sadece üzüntü duyarım ben kimsenin yandaşı olmam olanı da sevmem.Sadece kendim ile ilgili olan kısmı cevapladım.Diğerlerine değinmedim Serkan abi açıklamasını yapmış zaten.Saygılarımla..

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Ve şu forumda koray taraf tuttu diyen kimse çıkmaz.

Aklıma bir replik geldi şu satırı okurken :)
Behzat Ç
Belki iyi bir adam olamadım ama kimseninde adamı olmadım ben bu hayatta.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Konuyla ilgisi olmayan 3.Kisiler mesaj yazmasinlar.Aksi takdirde ceza alirlar.

Prd sonradan gördüm, Gerçi zamanında ben bunu yazınca egosu yüksek adminlerin fırça çekmişti bana zamanında :)
Gözler onlarıda görmek isterdi burda. okudukdan sonra silebilirsin, ilk yazdığımda görmedim uyarıyı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri