[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Vallaha gereksiz yere seni de meşgul etmiş olduk abi, yine uzun uzun bizimle ilgilenmişsin. öncelikle teşekkürler.
Benim bot hakkındaki düşüncemi söylerken kötü bir niyetim yoktu, satış baltalamak gibi vs. Zaten ben hem Videoyap hem Youploder kullanıyorum. 2 si de var. Ama artık Youploder benim için bitmiştir.
Kişisel tartışmaları ben de sevmiyorum, bir de her insan her insanla anlaşacak, melekeleri tutacak diye bir kaide yok, sadece ısrarla insanla uğraşanlar var, luzumsuz negatif hava yayıyor tüm foruma.
Kardeşim ben Caner olarak, [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ve bugünkü hareketinden dolayı [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı muhattap almak istemiyorum, bu benim kişisel tercihim. Bir insanda kötü niyet sezince ben soğuyorum o kişiden.
Serkan abi, 75k olayına gelince, o konuda utandım ve belki de kendimde düzeltmem gereken birşey kişileri yakın dost bilip onlara güvenip bazı şeyleri paylaşmak. O yüzden senden özür diliyorum. Ancak burda [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'nın yaptığı gidip sana söylemesi, hakkımdaki niyetinin acizliğini ortaya açık şekilde döküyor. Bana güvenip söylediğin bir sırrı [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dan sana getirdiğim için kendimden utanıyorum. Senden özür dilerim.
Benim meselem çok açık, hayatımın hiçbir anına [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'yı ve bundan sonra [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı sokmuyorum. Kişisel kararımdır ve bu kadar açıktır.
Yönetimi falan sorgulamak bana düşmez, haklısın ama sezgiler rahatsız ediyor. Olsun. Neden böyle oldu? Eskiden herkesle forumda arkadaşken benimle uğraşan insanlar türedi. Dikkat et abi bu [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ile muhabbetiniz olabilir o çocuğa güvenip güvenmemek senin kararındır, ancak sadece dikkat diyorum nacizene tavsiyem. sana yanaşır tutum sergileyecektir. Boşver birşey demiyeyim sen koskoca adamsın.
Kendi kişisel kullandığım 2 bot var: Videoyap ve Youploder, artık sadece "Videoyap" kaldı. İkisinin kalitesi eşit değil. Videoyap daha iyi. Youploder da iyi ama bir Alex değil

Videoyap kadar değil yani. Bunu belirttim sadece hep de belirtirim.
Bir insan öylece dururken, Alex adı neden sürekli ağızlara alınır? Önce bunu bir düşünsünler, benden kimsenin bahsetmesini istemiyorum ben artık başka konu mu yok, foruma giriyorum bir sürü @mention var. Yine [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] beni diline pelesenk etmiş. Hoş değil bunlar. Eskiden çok daha iyi ortam vardı.
İwo'dan şikayetçi değilim, banlanıp işinden olmasın, tekrar söylüyorum botu iyi ama videoyap çok iyi. Fark bu. Ben botları yakından inceleyen denemeler yapan biri olduğum için soran arkadaşa videoyap'ı önerdim.
Çünkü Videoyap, insanlardan para koparma derdinde değil, kalitesiyle hakederek istekleri yerine getirerek para kazanıyor. İwo'dan 1 ay bot almadığımda seni böyle bilmezdim Caner triplerine giriyor, kendine bir bakması gerekli. Videoyap aldım diye senden soğdum dedi bana
İşin Özeti: [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'ya kainatın hiçbir deliğinde hayatımda yer yok. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] Ticari ilişkiler dışında insana değer vermeyen yapısından dolayı muhatabım değil. [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] bana olan güvenini boşa çıkardığım için, 75k olayından dolayı çok özür dilerim, kötü niyetim yine yoktu. Suçum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]'ya güvenmekti. En büyük karaktersizliği yapıp gidip sana söylemiş abi.
Tek dileğim; Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz ama foruma girip youtube ile bile ilgilenmeyip eskisi gibi komplekslerden uzak ve samimi bir ortamın olması. Olmayacak biliyorum ama keşke olsa

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] beni ağzına almaya devam ederse bu tarz herkesin zamanını çalmaya devam edecektir. Umarım o da gerekli akli melekeleri kazanmıştır artık, kaç zamanımız boşa gitti.
Özetin özeti: Benle uğraşmayın, 1000 yıl yaşayın. Herkese saygım vardır. Uğraşan olursa da cevabını vermeye çalışırım ama zaman kaybı oluyor.
Tüm forum ahalisinden bazı kişiler nedeniyle yaratılan tartışma ortamı nedeniyle özür dilerim.