iyi para kazanmak

Aylik 6 hane iyi paradir, ne kadar koseyi erken donebilir kazandigin parayi degerlendirirsen o kadar iyi Allah bol kazanclar versin herkese. :)

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İyi para diye bir şey yok ve hiç olmamıştırda.
İnsan hep var olandan daha da fazlasını bekler...

İyi para kazanmak kişinin yaşadığı ekonomik duruma göre değişebilir,doğru ihtiyacından fazlasını alabildiğinde iyi para kazanmış oluyorsun fakat örnek vermek gerekirse Sakarya'da 1k para ile 1 ay boyunca çokta güzel yaşarsın ama İstanbul gibi bir şehirde 1kyı 1 haftada yersin :)

Iyi para diye bir sey yoktur. Kazandikca kazanmak ister insan sen suan 10 bin kazansan diger gun 50 bin istersin. Para insanin yasam sartlarini degistirir. Herzaman fazlasini istersin. O yuzden iyi para yoktur. Kimseye para yetmez..

600-700 kazansam ek gelir olur yeter diyordum. nazar değmesin şimdi kat kat fazlasını kazanıyorum. aylık 5-6 bin iyi para.

İnsanoğlu herzaman sonsuzu ister. Hatta bu dünyayı versen yangelip yatar. Gözü yıldızlara ilişir. Keşke birkaçı benim olsaydı der.

Bunun için çözüm

Mal istersen kanaat yeter. Evet kanaat eden, iktisad eder; iktisad eden, bereket bulur.

Bir defasında bankaya gitmiştim paypaldan hesabıma para transfer olmuşmu diye. Atm de sıra çoktu. Bir fabrikanın işçileri maaş için sıraya girmişler. Önden parayı çekenlere ne kadar yatmış diye sorarlarken kulak misafiri oldum bayram öncesi maaşlarını alıyorlarmış 750 TL yatmış dedi o kadar moralim bozuldu ki... :(
Halbu ki ben 8K TL para yatmış mı diye bakmaya gitmiştim. Yani onların çok ağır şartlar altında kazandıkları neredeyse 1 yıllık kazançları. O günden sonra halime bir kez daha şükrettim ya bende onlar gibi olsaydım diye sormadan edemedim. Yani dostlar Allah malı mülkü dilediğine verir bakar kulum fakirin hakkını gözetiyor mu!

oyunculuk için akademiye gitmeyi düşünüyorum 5-6 ay sonra aylık 3-4k kazanabilsem çok çok iyi para..Geleceğim için..

İlk başladığım zamanlar günlük 1TL kazanayım iyi diyodum, sonra günlük 5TL kazansam iyi olur dedim, sonra günlük 25TL kazansam harika olura geldi iş, sonra 75 oldu ,sonra 150,sonra 500,sonra 1500,sonra...

Not:Günlük 75 Tlden sonrası hayal ürünüdür :D:D

Evliyim çoluk çoçuk birde eşe bakıyorum. Bu işe günlük 5 TL aylık 150 TL internet ve elektrik faturasını ödesem yeter diye başladım. Özel sektörde çalışıyorum şuan zaman geçtikçe milletin ağız kokusunu boşuna çekiyorum ,yt den kazandığım para ile yerime çalışacak adam bile bulurum demeye başladım :D Ama gerçekleride göz ardı etmemek lazım

PARA = SEN . çünkü istemenin sınırı yok yaşın kadar değil cebin kadar büyüksün...

eminim kurtaranlar vardır ama şu yt işinden bir çok kişi yeterli parayı vurup hayatını kurtarma derdinde :)

Ev alayım yeter..

yaşın kadar değil cebin kadar büyüksün..

On Numara söz abi.. [MENTION=15218]esrarengiz1984[/MENTION]

Son düzenleme:
birzamanlar burger king gibi ********lerin işyerlerinde 800 tl gibi bir maaşa çalıştığım için kazandığım her paranın değerini biliyorum çarçur etmiyorum Allahıma bin şükür okul bitince şukadar kazanıyımda işe girmiyim dediğim kazancın on mislini kazanır oldum şuanda sabit şukadar para iyi para demiyorum çıtayı yüksek tutuyorum yt işi bugün var yarın yok yapabildiğim kadar vurgun yapmaya çalışıyorum sonuç olarak ne kazansam iyi para diyorum 300 tl kazanırkende iyi para demiştim 10k kazandığımdada iyi para diycem :)

İlk başladığımda ne kadar kazanacağımı bilemediğim için ne gelirse iyidir gözüyle bakıyodum ilk ödememi 3 ay sonra mı ne aldım baktım akmasa da damlıyo borçları bitireyim dedim daha fazla yüklenmeye başladım borçlar bitti şimdi ev için yükleniyorum bi ihtiyacını bitirince ister istemez başka bi ihtiyac için çalışıyosun o ihtiyacını karşılayacak olan parada iyi paradır.

Benim için zevk için para harcarken düşünmemektir iyi para kazanmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri