İzlediğiniz en iyi film ( Yorum - Tavsiye )

Film diye buna derim,titanic,matrix,transformers,FAF vs vs hikaye hepsi.GHANJINI gibi film yok.

Yani hocam, bu film benim en çok güldüğüm filmdir. aynı zamanda ağladığım tek filmdir. nasıl bir film aamir khan bu film için 2 yıl çalışmış. bu filmi izledikten sonra aamir khanın bütün filmlerini izledim. neredeyse bütün filmlerinde önce güldürüyor sonra hüzünlendiriyor.

inan bana türkiyede bi arkadaşım var Çağatay defalarca bu diziyi bana abi izle, nolursun izle dedi ama izlemem dedim :D bilmiyorum neden ama diziye merakım yok ya :( tr dizisi pusu birde başka bir iki dizi izlerim o kadar. benimki film. ama serili filmleride severim. mesela transformers serisi felan gibi

Bence PB a 3 sezonluk seri bi film olarak bak ben şahen izlerken öyle düşündüm :D hani film izlersin hiç bitmesin istersin ya bazen PB onu yaşatıyo :)

Bence PB a 3 sezonluk seri bi film olarak bak ben şahen izlerken öyle düşündüm :D hani film izlersin hiç bitmesin istersin ya bazen PB onu yaşatıyo :)

yabancı dizilerin hepsi neredeyse öyle hocam. adamlar kaliteli çalışıyor. mesela yıldız geçidinin her bölümü ayrı bir bilim kurgu filmi.
güzel ülkem de komedi-aşk-dram üçgeninden bir türlü kurtulamadı.
ortaya bir tane fatmagül atarlar. fatmagüln suçu ne? bu sorunun cevabını 3 yıl boyunca işlerler.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi YÜZÜKLERİN EFENDİSİ
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi PRİSON BREAK
Diğer tavsiyelerim.Aamir Khan'ın,Jason Statham'ın hemen hemen tüm filmleri :)

apocalypto.jpg

Apocalypto

yapay zeka
brave hearth
ImLegend
28 hafta sonra
pearl harbor
özgürlük yolu(2 tane film var bu isimde ikiside güzel)
konu olarak güzel filmler bunlar.

FİLMİ FELEN BOŞVERİN TÜM DÜNYADA HERKESİN DEDİĞİ GİBİ DÜNYAYNIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FİLMİ PRİSON BREAKTİR dizidir yani 4 sezonluk her bölümü bir yapılan filmden daha güzel ard arda 15 bölüm izledim 2 gün 3 gün uyumadım bu diziyi izlerken benden size tavsiye zaten çoğu kişi şöyle der bu diziyi izlemeyen yaşayan bir ölüdür

yanlız bir işiniz varsa şuan yoğunsanız onları yapmanıza en gel olabilir bu dizinin bağımlılığı benden size söylemesi scofield reyise hayran kalıcaksınız hemen açın izleyin derim

aslında çok var ama will smith umudunu kaybetme filmi anlaya gerçek ten muhteşem bir filmdi

Benim Adım khan nasıl bi filmdi arkadaş öyle ya.. Sonuna doğru ağlamamak için zor tuttum kendimi :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar hazır konu zıplamışken sorayım. Bana bilim kurgu filmi lazım en acilinden. Çoğunu izledim şuan açlık yaşıyorum bu konuda. :D Beni ekrana kilitleyecek önerilerinizi bekliyorum. ^^

Arkadaşlar hazır konu zıplamışken sorayım. Bana bilim kurgu filmi lazım en acilinden. Çoğunu izledim şuan açlık yaşıyorum bu konuda. :D Beni ekrana kilitleyecek önerilerinizi bekliyorum. ^^

En son Lucy ve Evrim adlı 2 film izledim. Fena değillerdi. Lucy başrolde ki kız için bile izlenir yani. Evrimde de Johnny Depp vardı

Amir Khan'ın yine filmi PK yı izleyecem bugün yarın tavsiye eden çok bir bakın derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri