izlenen kanallarda spam olayı

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahhh ahhhh neler diyeceğim de işte ban mevzusu yok mu..

her halta da flag saldırısı demeyin.
fazla izlenen kanallar farkedilir ve youtube kapatır.
bunu anlamak bu kadar zor mu?

arkadaşlar geçtiğimiz günlerde flag maili ile de kapandı birçok kanalım... şimdi de spam maili geliyor sadece, öyle gidiyor. bu 7 tane veledin falan yapacağı iş değil, yt'nin işi bence de. bir de bu tip kapanmalardan tek kurtulan açılış tarihi 2009 olan bir kanalım var, o şu anda ayakta şimdilik.

BU olayı flagla falan alakası yok
sadece youtube bi anda coz fazla izlenen kanalları kapatıyor bence az izlenen sürekli izlenen seylere yönelin ben sahsen öyle yapıyorum

bence youtube ara ara belirli zamanlarda spamları temizlemek adına yapıyor bunu..
hepsini değil ama nasıl yakaladıgını bilmiyorum belirli bir prosedüre göre temizliyor.
siz nasıl ara sıra evinizde odanızda kömürlükte ara ara fazlalık olan kullanılmayan yada işe yaramayan eşyayı vs temizliyorsunuz yt de öyle yapıyor.
yt nin temizliği bitmez bende de kanal bitmez atılacak video bitmez bence sorun yok
takmayın fazla kafanıza bi çay demleyin sallayın gerisini

Arkadaşlar bende aynı durumdan müzdaribim ama malesef konuyu kilitlemek zorundayım. Bu şekilde konuları görünce bilmeyende öğreniyor. Ben youtube'un yaptığını düşünmüyorum direk çekemeyenler yapıyor bulmuşlar bir taktiğini uçuruyorlar videoları kendilerinkini üste çıkarıyorlar. Yani youtube'da sesini çıkarmıyor çünkü spam kanal spam kanalı kapatıyor işine geliyor birbirimizin topuğuna sıkmak.

Eğer mail felan yazılacaksa toplu metin hazırlarsanız nereye nasıl atılacaksa atılır ama şimdi adamlarada ne yazacağız çizgi film yüklediğim kanalım kapanıyormu diyeceğiz birde orası var.

Bunu yapanların çoğuda ne yazıkki türkler. Türk olduklarını düşünüyorum ben vietnam felan hikaye asıl pislikler aramızda... Konuyu kilitledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri