izlenen kanallarda spam olayı

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gün bu hafta içinde ilk defa topluluk geldi ama kanal kapanma di çok sasirdim korkudan 1 taneden fazla video yükle yeni yorum :(

Dun 1 video attim 1 saatte 10k izlendi hemen ardina reddedildi uyarisi geldi

Benim kanallarımda hep logo ünlem oluyor banner de beyaza dönüyor :/Telefon onaylayınca düzeliyor ama gün geçtikçe kanallarımda bu hata artıyor.

Sorun genel. yeterki bi video 100k üstünü görsün. Ben bu işlerde %70-%90 vietnamlıların parmağı olduğuna artık kanaat getirdim (özellikle film ve çizgi filmlerde). Adamlar her yere bulaşıyorlar virüs gibiler.

Ramboyu tekrar salalım üstlerine :D aç adamdan korkacaksın haklısın bunlarda aç

1 aydır açtığım tüm kanallar 50-70-100k gördüğünde spamdan gidiyor

Çizgi film de öyle oluyor benim 200 k yi göremeden kanali ucuruyolar bakıyorum adam 1m + almış hala açık içerik ayni

Sorun genel. yeterki bi video 100k üstünü görsün. Ben bu işlerde %70-%90 vietnamlıların parmağı olduğuna artık kanaat getirdim (özellikle film ve çizgi filmlerde). Adamlar her yere bulaşıyorlar virüs gibiler.

bende geçenlerde burda 7 tane zibidi ofis tutup saldırcaz falan diyodular acaba onların işimi diye düşünmeye başladım

aynı sorun bende de var, tam kanallar izlenmeye başlıyor kanallar kapanıyor, böyle günde 3-4 kanalım gidiyor.

Vay be izlenim almak ta ayrı bi dertmis gercekten.
Bendede 100k yi gectimi indiriyolar kanalı.

Magdurlar grubu kuralim. :)

arkadaşlar 1 yıldır bir kategorimde 1 tane bile spamdan kapanmayan kanallarımdan sadece bu hafta 25-30 tane gitti. Sizce tesadüf mü ? Cevap tabi ki hayır. %99 ihtimalle bu forumdan arkadaşlar videoları flagleyip kendi videoları yukarılara çıksın diye böyle bir şrefsizlik yapıyorlar. Tespit ettiğim bazı kanallar var. Sadece bir dizi bölümünü bugün 6.kez attım az önce onu da indirmiş sayın veled-i zina.

Youtube'un bu flag olayına çözüm bulamayışı ya da bu kadar kolay kapanmaların önüne geçemeyişi yüzünden kimse ekmek yiyemeyecek.

Forumda kayıtlı olan binlerce arkadaş hep beraber youtube'a bu konu hakkında birer mail atsak bir farkındalık yaratılamaz mı?

arkadaşlar 1 yıldır bir kategorimde 1 tane bile spamdan kapanmayan kanallarımdan sadece bu hafta 25-30 tane gitti. Sizce tesadüf mü ? Cevap tabi ki hayır. %99 ihtimalle bu forumdan arkadaşlar videoları flagleyip kendi videoları yukarılara çıksın diye böyle bir şrefsizlik yapıyorlar. Sadece bir dizi bölümünü bugün 6.kez attım az önce onu da indirmiş sayın veled-i zina.

Youtube'un bu flag olayına çözüm bulamayışı ya da bu kadar kolay kapanmaların önüne geçemeyişi yüzünden kimse ekmek yiyemeyecek.

Forumda kayıtlı olan binlerce arkadaş hep beraber youtube'a bu konu hakkında birer mail atsak bir farkındalık yaratılamaz mı?

Kesinlikle katılıyorum flag sistemi için bir çözüm lazım :(

Yuzbinlerce abonesi olan Offical dizi vs kanallarda Flag dan etkileniyormu acaba :confused:

Bendede öyle hocam 1 videom patlıyor güzel izlenim alıyorum akşama kanal kapanıyor.Benden alınan çakmalar kazanıyor :S

Benim de başıma geldi. Özellikle bu son zamanlarda. Ani izlenim alınca kapanıyor direk. Spamda yapmıyorum. 5-10 tane video atıyorum manuel olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri