izlenim Yansimama Sorunu ve Sebebi TEK KONU

İyi oldu bu bilgilendirme 2 gündür can çekişiyorum.İzlenmeler yansırmı yansımazmı diye sormakta sıkılmıştım.Teşekkürler.

Arkadaslar az once aradim Google amcayi ama ne telefonla ne de yuzyuze sorularimizin yanitlanmayacagini soylediler.

Eger bir sorunumuz,derdimiz var ise bunu support.google.com/adsense uzerinden iletmemizi ya da arastirmamizi istediler..

Bakalim eger olursa bir mail atacagim bu link uzerinden...Umarim bu sekilde cevap verirler..

Arkadaslar az once aradim Google amcayi ama ne telefonla ne de yuzyuze sorularimizin yanitlanmayacagini soylediler.

Eger bir sorunumuz,derdimiz var ise bunu support.google.com/adsense uzerinden iletmemizi ya da arastirmamizi istediler..

Bakalim eger olursa bir mail atacagim bu link uzerinden...Umarim bu sekilde cevap verirler..

Google in sizinle muhattap olacağınımı düşündünüz :) pehhh

bende bu hafta youtube kaydı yaptım ve kanalımı adsense ile ilişkilendirdim 4-5 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde adsense üzerinde kanal tıklama sayılarıda dahil olmak üzere hiçbirşey gözükmüyor sanki ilişkili hiçbirşey yokmuş gibi herşeyi doğru yaptığımdan eminim tekrar tekrar id leri ile birlikte kontrol ettim fakat "hiçbir veri yok" şeklinde gözüküyor. Karşılaştığım olay bahsettiğiniz sorundan mı kaynaklıdır yoksa başka bir nedeni mi vardır?

Onemli bir kac soru soracagiz arkadaslar zaten sorular belli.Ayrica onumuzdeki ay icerisinde Google California Ofisine bir arkadasimiz Ziyaretde bulunup hazirladigimiz sorularla genis bir bilgi almaya calisacak kendisi.Herseyi paylasacagiz sizinle insallah.

Geçmiş olsun ustadım. paylaşımı sabırla bekliyorum :)

hocam bide ytnetwork işi noldu moderatörlere msj atıyorum kimse cvp vermiyor aydınlatabilirmisin o konuda özl pm atarsan sevinirim

hocam bide ytnetwork işi noldu moderatörlere msj atıyorum kimse cvp vermiyor aydınlatabilirmisin o konuda özl pm atarsan sevinirim
Bu konuda bir sorun yok ustad ,basvuru yapanlara zaten sistem kabul goruldugu taktirde donus yapiyor kabul ediyor.Donus yapilmamaissa kabu ledilmiyor.Kurallar ve kriterler biraz kati bukonuda yapacagimiz birsey yok sisteme mudahale gibi vs.

saygilar.

Muslera hocam şunu sormak istiyorum. Analytics'te tahmin ettiğim gibi izlenmeler 2 gün sonra yansıyor buraya kadar herşey tamam. Ancak izlenimler yansımasına rağmen kazançların değişmemesi sizce normal mi ? Örneğin beklediğim izlenimler ( yaklaşık 25.000 ) bu sabah yansıdı ancak kazançlarda bir değişiklik yok. Aşağıda resim atıyorum. Buna bakarak ne söylenebilir?

omvp.jpg

Bu konuda bir sorun yok ustad ,basvuru yapanlara zaten sistem kabul goruldugu taktirde donus yapiyor kabul ediyor.Donus yapilmamaissa kabu ledilmiyor.Kurallar ve kriterler biraz kati bukonuda yapacagimiz birsey yok sisteme mudahale gibi vs.

saygilar.

hocam kabul edilmeyen bi kanalın ilerde kabul edilme şansı varmı veya tekrar başvuru yapabiliyormuyuz veyahutta bana önerebileceğiniz partnetlik varmı şu youtube işinden bende kazanmak istiyorum artık başarıyı bir türlü yakalayamadım pes etmekte istemiyorum

saygilar.

Siteme kabul edilmediği zaman bilgi verilmesi daha iyi olmaz mı. Şu sebeplerden dolayı sizi kabul edemiyoruz diye. Kişi de bu hatları eksikleri gidererek yeniden başvuru yapabilir. Yani bir geri dönüş olmalı partner tarafınan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri