İzlenme sayım 100 kat düştü!

• Kullanıcı Cinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Cinan

Kayıtlı Üye
Bu konu hakkında youtube ile nasıl iletişime geçebilirim? Yani her şeyi aynı yapıyorum. Rakip kanal da aynı şekilde yapıyor ama üst sıraları onu taşımaya başladı kazançlar 100 kat düştü! Neden olabilir? Durduk yere düşer mi bu kadar?

benimde durduk yere düştü rakip kanal milyarder oldu milyon aboneyi geçti ben +100k . 3 ay oldu düşeli daha da düzelmedi...

Genel bir sorun sanıyorum 265 k ve 120 k lı özgün ingilizce 2 kanalllarımın izlenimleri son 1 haftadır düşmeye devam ediyor.

Okullar açıldı ondan. Düşüş gece 12 de başlıyor gündüz öğlen 14.00 - 15.00 gibi düşüş bitiyor.

artık herkes youtuber oldu rekabet arttı. 280bin aboneli özgün kanalım 2015de aylık 9-10 milyon izlenirdi. artık attığım video aboneye bile ulaşmıyor 1 haftada anca 5bin izleniyor. günlük izlenmem 8-9bin. 2 lira bile bırakmıyor bu aboneyle :)

dili ingilizce olan kanalın hakkında bölümündeki konum ne olmalı? türkiye mi, abd mi yoksa hiç bir konum seçilmemelimi yani bu konumun izlenmeye etkisi olabilir mi?

aynu durum bendede var maalesef rakiplerim tam gaz devam benim kanal düşmeye devam ediyor :(

bende de durum böyle, geçididir umarım..

çok can sıkıcı bir durum, yaklaşık 7 aydır bende aynı sorunu yaşıyorum, rakibim beni kopyalıyor video içeriği aynı açıklamasından etiketine kadar , benim oyun videoları 60fps hd , adamıın ki 480p , benim kanalı 3'e katladı, bu durumun önüne nasıl geçebilirim yazık emeğime resmen rezil olduk, adword'e reklam falan mı versem

benimde yaklaşık 1,5 aydır yerlerde izlenmeler. rakip kanal aldı başını gidiyor ben çakılıyorum. umarım düzelir

Bende de aynı durum var. Bir sorunda Canlı yayınlarda yaşıyorum. 5 saat yayın yapıyorum 50 kişi izliyor. Benim abone olduğum ancak bildirim açmadığım kanalların bile bildirimi geliyor bana. Ne yapacağım anlamadım gitti. Etiketler iyi kapat fotoğrafı iyi yayın kaliteli.

Düzelen kimse yok mu forumda umut verebilecek? son 6 aydır aynı durum bende de var. Eski videolardan hala izlenim geliyor fakat yeniler sadece bitiş ekranlarından izlenim alıyor.

Böyle düşüp sonra tekrardan toplayan varsa bize umut verebilir belki.

Arkadaşlar sorun genel bir sorun. Rakip büyük kanallarda bile bu durum mevcut. Sorun yeni videolarda. Son aylarda genelde eski videolar önerilenlere çıktığı için yeni videoların izlenim alması çok zor oluyor. Bunu bir hata olarak kabul etti youtube. Benim kanallarımda da son 100 videomuzu incelediğimizde durum bu şekilde. Hit yok. Eski videolar olmasa işi bırakma noktasındayız.

Kaynak: https://shiftdelete.net/youtube-onerilen-videolar-sorununu-kabul-etti

dostlar benimde izlenmeler yerlerdeydi sonradan toplamıştı şimdi yine çakıldı izlenmeler. ama eski videolar izlenmeye devam ediyor abone de geliyor. yeni attığım videolar ne öneriliyor ne de izleniyor

Youtube sacmaliklari kategorimde dunyada tektim. Benden gorup onlarca kanal acildi. Acilan kanallardan birisi tamamen benim attigim videolari baslik ve kapak resmi kopyalayip atmaya basladi benim attigim video izlenmeyip adamin videolar izlenmeye basladi. Hirsizlara prim veren bi sistem var bu youtube da. Birde benim bideolara kanalimi kotuleyen yorumlar yapiyorr Allah islah etsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri