İzlenme Seviyem Biryerde Takılıp Kalıyor..Neden Sizce?

• Kullanıcı MORALES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MORALES

Kayıtlı Üye
Saygıdeğer arkadaşlar.. Kıymetli müdavimler.

Youtube'a yüklediğim videolar, takipçiler tarafından genel olarak beğeniliyor.

Yorumlardan falan bu ayan beyan belli oluyor.

Fakat ne hikmetse, çok iyi performans beklediğim videolar bile bir aşamaya kadar gelip orada duruyor..Takılıyor. Sanki sayaç bozuluyor.

İlk üç gün hızlı yükseliş ve sonra donup kalma.

Günlük birkaç izlenime kadar düşme.

Bu durumun nedeni nedir?

Çözümü ne olabilir?

Değerli vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılar.

Ayni sorun bendede var bundan 3 ay önce normaldi

benim 2020 aralığa kadar eski videolarımda sürekli izleniyordu 2020 aralıkta birşey oldu birden eski videoları kesti sürekli günlük video izletiyor o da 3 gün max. Hatta birgün sabah 11de attığım video akşam 8 de 1milyona ulaştı ertesi günde izlendi bu da nerdeyse saatlik 50-60K izlenime tekabül ediyor ertesi gün yani 3. gün çat video yerlerde saatlik 50-100 anca. Şimdi insan düşünüyor madem video kötü izletme hiç! Video beğeni oranı ortalama izlenme süresi vs hep çok iyi ama gel gelelim 3. gün birşey oluyor sanki bir musluk var da biri o musluğu kapatıyor. bu arada kanalım full özgün. Yani anlayacağınız 2020 aralıktan beri evet youtube dan gelir elde ediyorum ama resmen kölesi gibi çalışıyorum. Kategorimde eski videosu izlenenlerde var benim gibi günlük izlenenlerde ama bir yerden sonra insan yoruluyor. Hani normal bir işte bile haftasonu var resmi tatili var bayram tatili var ama bu işte 2 gün video atmasam otomatik gelir düşüşü var 2 yıldır ben bunu çözemedim ara ara destekle konuştum olur böyle düşüşler diyor son 90 güne bakmak lazım diyor son 90 gün performansı iyi ama benim performans düşüyor sürekli çalış çalış yorucu yani.

sırf bu yüzden başka bir kategoriye geçeceğim orada deneyeceğim

benim 2020 aralığa kadar eski videolarımda sürekli izleniyordu 2020 aralıkta birşey oldu birden eski videoları kesti sürekli günlük video izletiyor o da 3 gün max. Hatta birgün sabah 11de attığım video akşam 8 de 1milyona ulaştı ertesi günde izlendi bu da nerdeyse saatlik 50-60K izlenime tekabül ediyor ertesi gün yani 3. gün çat video yerlerde saatlik 50-100 anca. Şimdi insan düşünüyor madem video kötü izletme hiç! Video beğeni oranı ortalama izlenme süresi vs hep çok iyi ama gel gelelim 3. gün birşey oluyor sanki bir musluk var da biri o musluğu kapatıyor. bu arada kanalım full özgün. Yani anlayacağınız 2020 aralıktan beri evet youtube dan gelir elde ediyorum ama resmen kölesi gibi çalışıyorum. Kategorimde eski videosu izlenenlerde var benim gibi günlük izlenenlerde ama bir yerden sonra insan yoruluyor. Hani normal bir işte bile haftasonu var resmi tatili var bayram tatili var ama bu işte 2 gün video atmasam otomatik gelir düşüşü var 2 yıldır ben bunu çözemedim ara ara destekle konuştum olur böyle düşüşler diyor son 90 güne bakmak lazım diyor son 90 gün performansı iyi ama benim performans düşüyor sürekli çalış çalış yorucu yani.

Valla doğru diyorsun hocam ne tatili ne bayrami var resmen kölesi olmuşuz bu sistemin

Evet bu sorun bende de var. Video ya ghost ban atıyor olabilirler

Bende de aynı durum söz konusu. 5-6 yıl önce olsa uçar giderdik. Şimdi senin aynı seviyede beğeni ve destek alan 1 milyon kanal var haliyle uçman, gitmen zor. Bu durumun botla, izlenme atmakla, engellenmekle alakası yok. Youtube artıı çok başka bir yer. 2017'de 10.000 kanal ile rekabet ediyorsan, şu an 10.000.000 kanal ile rekabet ediyorsun. Yıllarca Youtube'yi küçümseyen ulusal kanallar artık youtubeden yürüyorlar.

Her açıklanamayan istatistiğe de ghost ban demek bana artık komik geliyor. Video bir günde atıyorum 1 milyon izlenmişse video silinmediği sürece arama yada tavsiyelerde çıkmasa bile en kötü ihtimalle bile birkaç hafta günde 10-20K izlenmesi beklenir sonuçta bunu playlistine alan olacak, izleme geçmişinden tekrar izleyeni olacak vs. Böyle bi video silinmediyse günde 50 izlene düşme ihtimali 0, aklıma gelen tek şey youtube sayaca müdahale ediyor

Her açıklanamayan istatistiğe de ghost ban demek bana artık komik geliyor. Video bir günde atıyorum 1 milyon izlenmişse video silinmediği sürece arama yada tavsiyelerde çıkmasa bile en kötü ihtimalle bile birkaç hafta günde 10-20K izlenmesi beklenir sonuçta bunu playlistine alan olacak, izleme geçmişinden tekrar izleyeni olacak vs. Böyle bi video silinmediyse günde 50 izlene düşme ihtimali 0, aklıma gelen tek şey youtube sayaca müdahale ediyor

Tam olarak bu yapılıyor.
Videoyu atıyorum 3k-20k izletiyor. sonra bıçak gibi kesiliyor izlenme. Aynı videolardan 1 ya da iki tanesi haftalar sonra çoşarak 1m-2m izleniyor (kısa videolarda).
Sanırım listeleyip istatistiklere göre ya videoyu pompalıyorlar ya da ölü diyerek bırakıyorlar.
Bundan eminim ama ispatla derseniz ispatlayamam.

farklı tarayıcılardan videolarımı aratıp tıkladım izlenme direk anlık da yansıyordu. youtube sayacı saymamış olsa tıkladıklarım da sayılmamış olması gerek. siz bunu denediniz mi?

farklı tarayıcılardan videolarımı aratıp tıkladım izlenme direk anlık da yansıyordu. youtube sayacı saymamış olsa tıkladıklarım da sayılmamış olması gerek. siz bunu denediniz mi?

O şekilde saptamak zor hocam sayaca müdahale ediliyorsa hangi izlenimi sayıp saymadığını bulmak için yüzlerce farklı izleme yapmak lazım ama ben kesinlikle sayaca müdahale edildiğini düşünüyorum başka türlü bi açıklama gelmiyor aklıma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri