İzleyecek Film Yok Beee :)

merhabalar hocam

nacizane bir onerim olacak. dmca yi umursamayan bir hostinge gecerseniz bence daha iyi olur. teliften basiniz agriyabilir ki y0nc.u gibi firmalar ilk firsatta sizi ifsa edecektir.

dmca istemiyor hosting hocam ne diyorsun bana zararımı olur diyorsun kaldıralımmı yav ben oonu niye koyduğumu bile bilmiyorum

Primer yada Coherence, küçük bütçeli güzel filmler

dmca istemiyor hosting hocam ne diyorsun bana zararımı olur diyorsun kaldıralımmı yav ben oonu niye koyduğumu bile bilmiyorum

hocam beni yanlis anladiniz benim bahsettigim husus o degildi. telifli icerik oldugunda dmca o icerigi googleden kaldirabiliyor. kaldirabildigi bir kac durum daha var. direk sitenizi de kaldirabilir. o yuzden dmca'yi umursamayan bir hosting tercih ederseniz sitenizi dmca kaldiramaz. ayrica sitenizi dmca da onaylatmaniz bir anlam teskil etmiyor. direk kendinizi ifsa ediyorsunuz. ozgun icerikli sitelere koruma saglar. film tarzi sitelerine bir yarari yoktur backlinkten baska.

Kubrick'in 1968 yapımı "2001:uzay macerası"

Bende film manyağıyım çok izlerim. Doom 3 önerim izlemediysen pişman olmazsın.

Mezarına Tüküreceğim 3 , 5 sene sonra aynı kız ile çekmişler tekrardan. O kızın intikam alması çok fena hele bu seride acımıyor..

izlemediysen 1 izle sonra 3. (2 'de başka kadın) .

Tarzımız aynı.

%100 tavsiye edeceğim 2002 yapımı Thé earth man
Dünyalı

Di Caprio' nun zindan adası veya köstebek filmini izleyen var mı arkadaşlar önerir misiniz

İzlemeyen varsa adalet peşinde filmini de mutlaka izlesin arkadaşlar.. Son yıllarda gördüğüm en iyi filmlerden bir tanesidir kesinlikle...

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] 'e kesinlikle katılıyorum. PK izle ve hem hint sinemasını gör hemde kaliteli bir film izlemiş olun mükemmel bence :) Ayrıca konuyu açan arkadaş hint filmlerini izlemedim demiş ama Aamir Khan'ın filmlerini tavsiye ederim. Özellikle PK, 3 İdiots, Taare Zameen Par. Bir de Table No. 21 var onu izle bunlar kaliteli filmlerdir. Şiddetle tavsiye ederim ki filmlerin sürelerinin uzunluğunu kesinlikle dert etmeyin hatta hiç bakmayın kaç dakikamış diye (Bunu yazdığım için insanın özellikle bakası geliyor farkındayım :D )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri