Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam balık tutmak değilde yemek dersen bildiğim çok güzel salaş bir yer var Sasalı tarafında balıklar inanılmaz taze geliyor..
Sasalı da bi mekan var salaş ama zengin abiler takılıyo. orayımı diyosun .
Evet orası hocam ama zengin abiler seni yanıltmasın normal restaurantlara göre inanılmaz ucuz bir yer..O abilerin gelme sebebi balıklar gerçekten çok taze..Mezeleri de çok iyi yapıyorlar bu yüzden İzmir'in en elit restaurant sahipleri kendi mekanında değil gelir orada yer..Bu kadar övdüm bir ara ısmarlayabilirim istersen hocam sonra anlattın anlattın davet etmiyorsun deme![]()
metin2 bob var iyi balık tutuluyor sabah bi bırakıyorm akşama 30 tane inci elimde![]()
Evet orası hocam ama zengin abiler seni yanıltmasın normal restaurantlara göre inanılmaz ucuz bir yer..O abilerin gelme sebebi balıklar gerçekten çok taze..Mezeleri de çok iyi yapıyorlar bu yüzden İzmir'in en elit restaurant sahipleri kendi mekanında değil gelir orada yer..Bu kadar övdüm bir ara ısmarlayabilirim istersen hocam sonra anlattın anlattın davet etmiyorsun deme![]()
Dayanamadım sensiz geldim. Mekan 10 üzerinden 12
çok anlatmıyımda canı çekmesin herkesin ..
Aaa hocam ayıp ama insan davet ederKalamarı tavsiye ederim meze olarakta atom favorimdir..Şuan dolmaya başlıyordur yavaş yavaş kalabalık mı baya ?
İzmir ve yakınlarında bot - tekne - balıkla ilgilenenler varsa skype ya da pm den ulaşabilirler mi ? hem bi kaç sorum olacak , hem de birlikte toplaşıp gidebiliriz...
Balik kadrosuna yaz hocam![]()
pm atım hocam çeşmede levrek sürüsü var
---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------
Çeşme yapalım istersen süha
pm atım hocam çeşmede levrek sürüsü var
---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------
Çeşme yapalım istersen süha
Skype var benim sende bak gene
suleymankaratasgs
Memet hocam niğdeye beklerim kayseri yamula barajına gider kamp yaparızsazan sezonu açılıyor gelecek ay trofeler bizi bekler
![]()
Baraj dan önce 2 metre yayın cekerdik simdi trofe sazan
köyüm yamula barajında sular altında kaldı
bu tarafa gelirseniz yamuladan ziyade bahcecik barajını öneririm
sazan yerine somon cekersiniz dalak yerine turna...
denizi tutmaz tabiki
ayrı konu yazmayım edirne meriç nehrine yakın köyü olan varsa
kofana için taa kayseriden gelirim( kofana denizde cok zor anca bi küçügü zindan delen o da nadir cok zor ama meriçte süper
)
yayın balıgı ile yapılan güvecinizi yemeden de gitmem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.