İzmirde , bot - tekne - balıkla ilgilenen var mı ?

Hocam balık tutmak değilde yemek dersen bildiğim çok güzel salaş bir yer var Sasalı tarafında balıklar inanılmaz taze geliyor..

Sasalı da bi mekan var salaş ama zengin abiler takılıyo. orayımı diyosun .

Evet orası hocam ama zengin abiler seni yanıltmasın normal restaurantlara göre inanılmaz ucuz bir yer..O abilerin gelme sebebi balıklar gerçekten çok taze..Mezeleri de çok iyi yapıyorlar bu yüzden İzmir'in en elit restaurant sahipleri kendi mekanında değil gelir orada yer..Bu kadar övdüm bir ara ısmarlayabilirim istersen hocam sonra anlattın anlattın davet etmiyorsun deme :D

Evet orası hocam ama zengin abiler seni yanıltmasın normal restaurantlara göre inanılmaz ucuz bir yer..O abilerin gelme sebebi balıklar gerçekten çok taze..Mezeleri de çok iyi yapıyorlar bu yüzden İzmir'in en elit restaurant sahipleri kendi mekanında değil gelir orada yer..Bu kadar övdüm bir ara ısmarlayabilirim istersen hocam sonra anlattın anlattın davet etmiyorsun deme :D

Çok duydum ama gitmedim. Benm eve cok yakın. Skype ekle kardeşim gidelim bi gün

Dayanamadım sensiz geldim :) . Mekan 10 üzerinden 12 :D çok anlatmıyımda canı çekmesin herkesin ..

Aaa hocam ayıp ama insan davet eder :D Kalamarı tavsiye ederim meze olarakta atom favorimdir..Şuan dolmaya başlıyordur yavaş yavaş kalabalık mı baya ?

Felaket kalabalık , hocam mezeleri saymasaydın iyiydi :) . Söz verdik hocam birlikte de gelicez

Foca tarafindan tekneler var tur seklinde seni goturuyorlar. Mercan cipura vurur baya oltaya. 75 tl civari kisi basi tur ucreti. Gecen ay gitmistim baya guzel oldu ama ayik kafa balik tutan icin cok zor. Yaninda 3-5 tanidik olucakki zaman gecsin.

Baslıgı görünce İzmir'de gecen gün meydana gelen sel ile alakalı birsey zannetmistim.
Bu arada İzmirli arkadaslara gecmis olsun.

sele-kapilan-arac_104731_4efcf.jpg

İstanbul Tekirdağ ve Ayvalık balık durumu hakkında bilgim var tekne bot motor konularında da biraz bilgim var buradan sorabilirsiniz hocam....

pm atım hocam çeşmede levrek sürüsü var

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Çeşme yapalım istersen süha

Abi bana her türlü uyar :)
Siz ok diyin gidelim :)

Tecrübem deneyimim yok ama 15 - 17 yaşlarımda çok ilgim vardı , çok zevkli kaparız sizlerden bişiler :) yada yavas yavas ögrenırız ne de olsa zevkli bir ugras :)
[MENTION=13132]imparator[/MENTION]

Memet hocam niğdeye beklerim kayseri yamula barajına gider kamp yaparız :) sazan sezonu açılıyor gelecek ay trofeler bizi bekler :)

Baraj dan önce 2 metre yayın cekerdik simdi trofe sazan :o
köyüm yamula barajında sular altında kaldı
bu tarafa gelirseniz yamuladan ziyade bahcecik barajını öneririm
sazan yerine somon cekersiniz dalak yerine turna...
denizi tutmaz tabiki

ayrı konu yazmayım edirne meriç nehrine yakın köyü olan varsa
kofana için taa kayseriden gelirim :p ( kofana denizde cok zor anca bi küçügü zindan delen o da nadir cok zor ama meriçte süper :) )
yayın balıgı ile yapılan güvecinizi yemeden de gitmem :eek:

Baraj dan önce 2 metre yayın cekerdik simdi trofe sazan :o
köyüm yamula barajında sular altında kaldı
bu tarafa gelirseniz yamuladan ziyade bahcecik barajını öneririm
sazan yerine somon cekersiniz dalak yerine turna...
denizi tutmaz tabiki

ayrı konu yazmayım edirne meriç nehrine yakın köyü olan varsa
kofana için taa kayseriden gelirim :p ( kofana denizde cok zor anca bi küçügü zindan delen o da nadir cok zor ama meriçte süper :) )
yayın balıgı ile yapılan güvecinizi yemeden de gitmem :eek:

kayseride kavuşalım hocam kısmet olursa kısmetimizde ne varsa onu tutarız

deniz balıkçılığı ile akarsu balıkçılığı çok farklı alanlar bıçakla silah gibi :) akarsuda elinle balık tutabilirsin ama denizde hiç denk gelmedim. izmir taraflarına yazın gelicem eğer etkinliğiniz olursa katılırız inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri