Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] ve Multicolor'u aile boyu severiz... Hele benim 8 yaşındaki oğlum ve 3 yaşındaki kızım
daha çok seviyor nedense...
Jeito rica etmiş kırmak olmaz...
@seric33 kullanıcısına kefil oldunuz. Kullanıcı sizin davetinizle sistem tarafından otomatik olarak aktifleştirilmiştir.
boşver hocam keyfi bilir...dün de bana başka bir onaysız geldi bir kanal alacaktı sana nasıl güveneceğim falan dedi davetiye atayım forumdan devam edelim dedim...davetiyeyi aldığı gibi kayboldu...bu da yeni taktik galiba![]()
Sizin kanal alımları devam ediyor mu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
devam hocam evet.
---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------
arkadaşlar azat yazıp bırakmayın. tam ad soyad yazın başvuru yaparken. esra erol yazan var yazmayın abi. Kendi adınızı yazın. Ödemede zorlanacağız bakın paranızı öderken. Karışıklık olacak. Uyarıyorum buradan kaçıncı kezdir. Rica ediyorum.
akşam akşam koptum. "esra erol yazan var yazmayın abi. Kendi adınızı yazın."![]()
ikisi de on numara insanlardır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.