Jeito,Oppon,Multicolor Nasıl bilirsiniz?

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
wallaha multicolor 1 kanalım var onuda bugün soktum multicoloru cok iyi bilmem ama bu arkadaşlar skypeden elinden geldiğince sorularımı yanıtsız bırakmıyor .Allah razı olsun

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] bana çok çok yardımcı oldu.Tam 1 hafta hiç sıkılmadan skypeden olsun forumda özel mesaj olsun hiç sıkılmadan yanıtladı. [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] henüz iletişimim olmadıçNulticolor'da yeniyim :) Çok teşekkür ederim.

pek tanımıyorum ama samimi kişiler oldukları kesin

Hasanda Hüseyinde Çok iyiler Çok geç tanıştık Neden daha önceden tanışmamışız forumda hayret ediyorum lafına sözüne itimat ederim ikisininde güvenilirlerdir yaptıkları işlerde her zaman çalıştıkları kişileri düşünürler hemde fazlasıyla çok fazla yıpratıyorlar yoruyorlar bu aralar kendilerini az yorsanız daha iyi Çok Güzel olacak

Quiz sattıgım dönemde süper marketin karşısındaki bakkal gibiydim :)
Ticaretin J si Forumdaki Herkesten daha cok seviniyorum şuanki konumda olmalarına
Multicolor İçin Düşüncelerim İse Bu dönemde çok kişiye ilaç oldu
her yerden atıldık her partner almadı bırak açıgı bu adamlar kapananları ödedi
vesaire vesaire varda var yani

Vay arkadaş ağlıcam ya benim nerden tanıdığımı hatırlayamadığım bir kaç arkadaş bile yazmış. Çok teşekkür ederiz gerçekten duygulandım yani :)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] ve Multicolor'u aile boyu severiz... Hele benim 8 yaşındaki oğlum ve 3 yaşındaki kızım
daha çok seviyor nedense... :)

Jeito rica etmiş kırmak olmaz...
@seric33 kullanıcısına kefil oldunuz. Kullanıcı sizin davetinizle sistem tarafından otomatik olarak aktifleştirilmiştir.

Son düzenleme:
davet gelirse hemen kabul etmesını ve sıze sonsuz guvenmesını tavsıye ederım

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] ve Multicolor'u aile boyu severiz... Hele benim 8 yaşındaki oğlum ve 3 yaşındaki kızım
daha çok seviyor nedense... :)

Jeito rica etmiş kırmak olmaz...
@seric33 kullanıcısına kefil oldunuz. Kullanıcı sizin davetinizle sistem tarafından otomatik olarak aktifleştirilmiştir.

İnanılır gibi değil ya aylardır belkide yüzlerce kişiyle konuştum davetiye rica ettim sadece 1 saat önce tanıştığım bir insanın yüzü suyu hürmetine davetiyem geldi büyüksün jeito Allah sizden razı olsun ne diyeyim ki bu dakkadan sonra jeito hocam dışında başkasına gidersem buda benim ayıbım olur hepinize ilginiz için teşekür ederim.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

boşver hocam keyfi bilir...dün de bana başka bir onaysız geldi bir kanal alacaktı sana nasıl güveneceğim falan dedi davetiye atayım forumdan devam edelim dedim...davetiyeyi aldığı gibi kayboldu...bu da yeni taktik galiba :D

Valla hocam taktik güzelmiş ama zamanla 3 kuruş için şerefini onurunu satmayacak bi insan olduğumu herkes anlar inşallah söz meclisten dışarı tabi size saygım sonsuz.

Arkadaşlar çok teşekkür ederiz. [MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] abi sana da çok teşekkür ederiz :). Bu arada beyler genelde skype'da ben oluyorum partnerde. Tanımıyorsunuz çünkü ismim yok :). son 2 haftadır falan [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ilgileniyor ondan öncesinde bendeydi :)

Çok güzel hepinizin görüşleri gerçekten. Mahcup olmamak ümidiyle partneri kurmuştuk. Şükür ki mahcup olmamışız.

Sizin kanal alımları devam ediyor mu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Sizin kanal alımları devam ediyor mu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

devam hocam evet.

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

arkadaşlar azat yazıp bırakmayın. tam ad soyad yazın başvuru yaparken. esra erol yazan var yazmayın abi. Kendi adınızı yazın. Ödemede zorlanacağız bakın paranızı öderken. Karışıklık olacak. Uyarıyorum buradan kaçıncı kezdir. Rica ediyorum.

devam hocam evet.

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

arkadaşlar azat yazıp bırakmayın. tam ad soyad yazın başvuru yaparken. esra erol yazan var yazmayın abi. Kendi adınızı yazın. Ödemede zorlanacağız bakın paranızı öderken. Karışıklık olacak. Uyarıyorum buradan kaçıncı kezdir. Rica ediyorum.

akşam akşam koptum. "esra erol yazan var yazmayın abi. Kendi adınızı yazın." :D

ikisi de on numara insanlardır :D

akşam akşam koptum. "esra erol yazan var yazmayın abi. Kendi adınızı yazın." :D

ikisi de on numara insanlardır :D

abi ned stark var, clark kent var, sauron yazan var, dilberay var bunu görünce zaten gözlerimden kan geldi :D hepsi aynı arkadaş mı ben anlamadım ki :D

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Ayrıca herkese teşekkür ederim. Tek tek cevap veremiyorum şu an müsait değilim ama yarın uygun bir anda özel teşekkür ederim :)

Tanırım iyi çocuktur.
:D
( şaka şaka tanımıyorum )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri