Jeito,Oppon,Multicolor Nasıl bilirsiniz?

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
@seric33 için açılmış bir konudur. Kararsız kalmış arkadaş bizimle çalışıp çalışmayacağı konusunda. Ben birşey demek istemedim foruma sor dedim ama onaysızmış; sizin iyi kötü yorumlarınızı okuması daha iyi. Bir de davetiye istememi rica etti olan varsa atabilirse iyi olur dedi.

Teşekkürler.​

hüseyin hocam harbi kral adam :D saolsun zamanında her konuda yardımcı oldu

Oppon u tanımıyorum. Jeito iyidir. Multicolor deneme sürecinde. Multicolor'a Jeito'nun olduğu için başvurdum.

Eskiler iyi bilir. Ticaretin J si ;)

Şahsen Skype'de verdikleri desteği çok samimi buluyorum. Şuanlık birlikte çalışmasak da her türlü yardımı sağlıyor. İnşallah çalışmakta nasip olur =)

Sorun olacağını sanmıyorum kaç yıldır forumda görürüm tanışmışlığımız yok ama yanlış bir davranış yapacak insan değil :)

Hem dostlukları hemde ticaret anlayışlarıyla 10 Numara ikizlerimiz:p:p

Yerli Malı Yurdum Malı diyenlerdenim
Elin Rusundan ne dost, nede post oluyor :)

Haberim olmayan ödememi bile yaptılar gözü kapalı güvenirim kendilerine.

Gözünü kapat arkadaşlara güven ben bu kadar diyorum..

Valla daha multicolora kanal başvurusu yapmadım tam yapacakken alımlar kapandı mcnleri kaynaklı bakalım yarın 1 kanal göndereceğim. Diğer sebepte yerli network bayilerine değil de mcnlerine güvenmiyordum ama [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]'nun mcnsi de kendi gibi çıktı adam da adam yani mcn sahibi sorun yok google ödediği sürece multi öder. onun dışında forumda özü sözü bir verdikleri sözü yerine getiren adamlar olduklarını gördüm görüyorum diyebilirim en son çekiliş yaptılar mesela :)

boşver hocam keyfi bilir...dün de bana başka bir onaysız geldi bir kanal alacaktı sana nasıl güveneceğim falan dedi davetiye atayım forumdan devam edelim dedim...davetiyeyi aldığı gibi kayboldu...bu da yeni taktik galiba :D

Sadece 15 tl ödeme için arayıp tarayıp beni bulan adamlardır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri