Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam net güvenliğini siz sağlamalısınız eğer ağınıza sızmışsa ödemeyi yine siz yapacaksınız lakin eğer kanıtlarsanız mahkemede adamdan paranızı alırlar.bu arada eğer key bilgileriniz sizde ise örnek origin keyi ise oyunlar origine başvurup keyimi çaldılar diyebilirsiniz
eğer modeminizim wifisi olmadıgından eminseniz %99 ihtimalle keylogger vardır uzak masaüstüyle sizin pc ye bağlanıp yapmıştır işlemleri. Bir de merak ettiğim steam programını kullanıyormusunuz ?
Şifreyi nasıl değiştirebilirim bu konuda bir fikriniz var mı ? Adam tek kullanımlık sifre alıpta giriyor nete hocam o derece bi çmözüm olur mu bu ?
Steam kurulu hocam ondan mı kaynaklı . Bir format çözer mi işi ?
musterı hızmetlerını ara oradan ardım ederler olmadı bı turk telokoma gıt yuz yüze daha garantı olur yanılmıyorsam gerek olduğunda ttnet gerıde bırakılan ızlerden adres tespıt yapıyordu.tek kullanımlık sıfre yanılmıyorsam evden uzak başka mekanlarda cafelerde restoranlarda garlarda kullanım ıcın verılen bı hızmet yanı
hocam modemin yüzde yüz kablolu olduğuna eminseniz öyle kaçak kablo çekme gibi bir durum olmaz hocam orada içiniz rahat olsun. eğer evinizde yada yakınınızda küçük çocuk varsa o yapmıştır alışverişi. ama eğer modem kablosuz ise ve şifreniz basitse şifrenizi bularak girmiş olabilirler. modemin tam modelini yazarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım
hocam modemin yüzde yüz kablolu olduğuna eminseniz öyle kaçak kablo çekme gibi bir durum olmaz hocam orada içiniz rahat olsun. eğer evinizde yada yakınınızda küçük çocuk varsa o yapmıştır alışverişi. ama eğer modem kablosuz ise ve şifreniz basitse şifrenizi bularak girmiş olabilirler. modemin tam modelini yazarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım
TTneti aradım mekanına da gittim hocam cevap aynı şikayet kaydı oluşturduk biz size döneceğiz . Bu işlerden pek anlamam o yüzden cahil görüp şikayet kaydı oluşturduk deyip duruyorlar bana bi yardımcı olun yarın sabah tekrar gideceğim ttnete kendilerine neleri sorayım
Şifreyi nasıl değiştirebilirim bu konuda bir fikriniz var mı ? Adam tek kullanımlık sifre alıpta giriyor nete hocam o derece bi çmözüm olur mu bu ?
Hocam merhaba aynısı teyzemin oğluna yapıldı sana ttnetin telefonu vermesi şart dava aç korkma teyze oğlumda dava açtı baya bi ttazminat felan hepsini mahkum olan taraf ödüyor sen haklısın ve kesin bulurlar teli vermeyenede dava aç nasıl vermiyorlar para kalsın demiyorlar teyzemin oğlu çatır çatır aldı git direk hepsin aleyhine suç duyurusunda bulun dava aç 600 lira azmı dostum aile geçindirirsin o paraylan.
Evde çocuk yok hocam
Aynen hocam Çanakkale de adliyeye gidip ttnetin bana teli vermesi hakkında dilekçe yazdım ama ses seda çıkmadı
Bak hocam gün geçtikçe senin. Aleyhine işler benden sana söylemesi bulunması zaman alıcsk sonra takipsizlik verir savcı hemen yarın aç davanı tınlamazlar hocam ttnetin işi senin neti bağlayana kadar ondan sonra ilgilenmiyorlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.