Kablolu nete kaçak girme

tek kelime ile keyloger yemişsin format at ttnet sayfasına giriş içi kullandığın üyeliğin varsa şifresini değiş modem giriş sayfasının şifresini değiş.adsl deki internet bağlantısı için gereken şifreyi ttneti arayıp değiştir.

Son düzenleme:
Hala format atmadığınız hata. Savcılıkda bu işler ağır işler tahminimce dava sonucu 1,5 seneyi bulur ona göre hazırlayın kendinizi. Bırakın şu dandik windows'u mac'e geçin kafanız rahat etsin

Hala format atmadığınız hata. Savcılıkda bu işler ağır işler tahminimce dava sonucu 1,5 seneyi bulur ona göre hazırlayın kendinizi. Bırakın şu dandik windows'u mac'e geçin kafanız rahat etsin

Ben olsam hiçbirşeye dokunmazdım sebebi zaten tüm masrafları o giren ödüyücek keyifime bakardım tespit edilmesi zorlaşabilir.

Ben olsam hiçbirşeye dokunmazdım sebebi zaten tüm masrafları o giren ödüyücek keyifime bakardım tespit edilmesi zorlaşabilir.

Keylogger ile 600 tl dolandıran adamın yakalanacağı ayrı muamma lamer olduğunu sanmıyorum ek olarak ülkede bilişim suçlarına önem verilmiyor. Savcılık isterse playstoreden oyunların indirildiği ip, mac adresi vs herşeyi alır ama eleman vds'den tutun bu işi sokaktan bile yapmış olabilir

Keylogger ile 600 tl dolandıran adamın yakalanacağı ayrı muamma lamer olduğunu sanmıyorum ek olarak ülkede bilişim suçlarına önem verilmiyor. Savcılık isterse playstoreden oyunların indirildiği ip, mac adresi vs herşeyi alır ama eleman vds'den tutun bu işi sokaktan bile yapmış olabilir

Bende ödememki parayı isterlerse ilgilenmesinler anayasa olmadı insan haklarına kadar yolu var buraya kadar giderse mağdur taraf cok tazminat alır ama 1 ama 5 sene sonunda sen dava ac bulunuyor.

Sokak dediğiniz sanırım cafeyi kastediyosunuz int cafeyi bulur kameraları incelerler kamera zorunlu cafelerde olduki kamera yok Cafe hem mühürlenir hem adli para cezası + hapise kadar gider.

Sokak dediğiniz sanırım cafeyi kastediyosunuz int cafeyi bulur kameraları incelerler kamera zorunlu cafelerde olduki kamera yok Cafe hem mühürlenir hem adli para cezası + hapise kadar gider.

Hayır büyükşehirlerin artık her ana caddesinde free wi-fi noktası bulunmakta bu tür illegal şeyleri o hatlardan yaparsan bulunman çok zorlaşır ki buna gelene kadar vds den bile yapabilirsin sahte müşteri profiliyle

Hayır büyükşehirlerin artık her ana caddesinde free wi-fi noktası bulunmakta bu tür illegal şeyleri o hatlardan yaparsan bulunman çok zorlaşır ki buna gelene kadar vds den bile yapabilirsin sahte müşteri profiliyle

Hocam wifi varda sanırım büyükşehirin bedava internetini diuosunuz hocam neyle kaydoluyorsun oraya leptoptan girsen ipin herşeyin kayıtlı telden girsen herşeyin kayıt altında hocam gözünüzü seveyim devlet al naparsan yap dermi onun ilk evvela önlemini alır zaten kaydolurken ipleri otomatik ip kayıt dosyasına Log tutuyor.

hocam ilk kez böyle bişey duydum, siber suçlara başvurmanızda fayda var. bitek onlar çözer bu işi.

Çare olacağını sanmam esette virüs çabuk geçiliyor Comodo indirip pcyi güvenli modda açıp calıstırıcak varsa virüs cik cik kuş gibi uçup gidicek!
Sen o zman önce combofix calıstır pc de bittikden sonra nod32 tarayıcıyı indir güvenli moda almadan tarattır.Güvenli modda net olmadıgı icin bu programlar saglıklı calısmaz.

[MENTION=14380]duke8648[/MENTION] murat abi saolsun a dan z ye ilgilendi benimle Allah razı olsun kendisinden

Ya zaten bu vatandaş dava açınca savcı deliktekine kadar hepsini araştırır bu arkadaş boşuna yorulur aççak davayı savcı alayını hizaya getirecek.
o adam kablolu ağa girecek o kadar bilgiye sahip olacak bilişim bu işi çözecek en basit suçları bile çözemeyen çok basit kripto olaylarına dahi dışardan uzman çağıran türk polisinden başkası değildir...

Büyük İhtille Port Scan Yaparak İp Numarandan Modeme Bağlanarak Bulmuş Bilgilerini
Öncelikle Tttnet Şifreni Değiştir
Sonra Modem Arayüz Şifreni Değiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri