Kablolu nete kaçak girme

benim anladığım şu şekilde:
Vatandaş arkadaşın mail ve şifrelerini bir şekilde bulmuş(virüs+trajan+keylogger ile)
Bu şifrelerle TTnetten ben evimden dışarıdayım wifi ile bağlanmak istiyorum demiş ve tek kullanımlık şifre almış.bu şifre ile gitmiş alışveriş yapmış ve faturayı arkadaşa yollamış.

Kablolu modeme kaçak hat nasıl çekilir?Bir şekilde hat çekmek mümkün ama bu apartmanda tel.kablosu ile fiziki temas gerekir.Böyle birşeyin olduğunu zannetmiyorum.Anında açığa çıkar(bant genişliği+hız düşüklüğü vs)
Modem şifresi veya internet şifresi ile başka bir tel.hattından bağlanmak mümkün mü? kesinlikle hayır.siz evinizden bağlandığınız şifre ile misafirliğe gittiğiniz evden bağlanamazsınız.

Geçmiş olsun

Bende kırıp girmesinden yana bir şikayetip yok gir film izle face takıl ne bilim birşeyler yap ama utanmadan elalemin hesabıyla alışveriş yapmak ne ya 600 lira az paramı Türkiye de 600 tl ile geçinen aileler var insan da Allah korkusu olur biraz

arkadaşın modem kablolu herkes wifi şifresi diyor tahmin ettiğim şekilde olması muhtemel şu şekilde olabilir

bilgisayarına virüs bulaşmış ve bu keylogger ile sen daha önce ttnet online işlem merkezlerine girdiğin için şifren ve mailin bu kişiye gittiği için oradan alabilir.

artı herhangi bişiey varsa diye teamden bağlanıp temizledik pcyi sende de varsa sorun ona bakabilirim sıkıntı yok alternatifleri gözönüne alıp durumun değerlendirmesini yaptık hayatında kaç tane virus gördün hocam bilgisayarına bulaşandan başka ......

benim anladığım şu şekilde:
Vatandaş arkadaşın mail ve şifrelerini bir şekilde bulmuş(virüs+trajan+keylogger ile)
Bu şifrelerle TTnetten ben evimden dışarıdayım wifi ile bağlanmak istiyorum demiş ve tek kullanımlık şifre almış.bu şifre ile gitmiş alışveriş yapmış ve faturayı arkadaşa yollamış.

Kablolu modeme kaçak hat nasıl çekilir?Bir şekilde hat çekmek mümkün ama bu apartmanda tel.kablosu ile fiziki temas gerekir.Böyle birşeyin olduğunu zannetmiyorum.Anında açığa çıkar(bant genişliği+hız düşüklüğü vs)
Modem şifresi veya internet şifresi ile başka bir tel.hattından bağlanmak mümkün mü? kesinlikle hayır.siz evinizden bağlandığınız şifre ile misafirliğe gittiğiniz evden bağlanamazsınız.

Geçmiş olsun
nasıl mümkün değil kardeşim be evden bağladığında ceptelefonla ttnet wifi olan bölgelerde nasıl bağlanabiliyorsun herkes safi yorum yapıyor safi yorum hani evde kullanıcı adın ve şifrenle hani bi bak allah aşkına bi bak bu kadar önyargılı olmadan önce biride araştırma yapsın

nasıl mümkün değil kardeşim be evden bağladığında ceptelefonla ttnet wifi olan bölgelerde nasıl bağlanabiliyorsun herkes safi yorum yapıyor safi yorum hani evde kullanıcı adın ve şifrenle hani bi bak allah aşkına bi bak bu kadar önyargılı olmadan önce biride araştırma yapsın
hiç bir şey demiyorum.Çok bilmiş dünyanızda mutluluklar dilerim

Büyük ihtimalle bilgisayarına keyloger yedirip ordan yapmış alışverişi tek çaren telefon numarası bi avukata danış gerekirse mahkeme aç bilgisayarını temizleme kantı olarak gözsterebilirsin uraşmam dersen format at pc ye önlemini al

Ya abiler biraz sakin çok darlanmıssanız benim nete giren elemanı bulup atarlanalım :)

son durum ne hocam merak ettim özellikle kablolu nete nasıl bağlanmış kablo mu çekmiş onu cidden merak ettim

Beyler çevrenızde bırden cok TTnet free wifi alanı var tek kullanımlık şifre ilede ağalrdan giriş yapılabilir yanı cevrenden birine o şifreyi verdiysen bu sonuc olmustur telefonunlada cekilmiş olabilir şifre veya ttnet.com.tr yardımıyla alınmış olabilir. ektradan bılgısyarı formatla

ayrıca numarayla falan ugrasma aga git mahkemeye direk ver o senı araycaktır :)

son durum ne hocam merak ettim özellikle kablolu nete nasıl bağlanmış kablo mu çekmiş onu cidden merak ettim

Son durum savcılığa şikayet dilekcesi yazıldı beklemedeyim

Beyler çevrenızde bırden cok TTnet free wifi alanı var tek kullanımlık şifre ilede ağalrdan giriş yapılabilir yanı cevrenden birine o şifreyi verdiysen bu sonuc olmustur telefonunlada cekilmiş olabilir şifre veya ttnet.com.tr yardımıyla alınmış olabilir. ektradan bılgısyarı formatla

ayrıca numarayla falan ugrasma aga git mahkemeye direk ver o senı araycaktır :)

Wifi değil hocam normal kablolu netti

hocam bundan 3 sene önce kablolu nete böcek atıp sızma üzerinde çalışıyorduk.bir de bluetooth cihazını bir nevi veri akışı için ağ arasına böcek atmayı denemiştik sonuç bluetoothun çekim gücü düşük olduğun için veri alımında sorunlar yaşamıştık ama kabloluya sızılmaz diye birşey yok test etmiştik

hocam bundan 3 sene önce kablolu nete böcek atıp sızma üzerinde çalışıyorduk.bir de bluetooth cihazını bir nevi veri akışı için ağ arasına böcek atmayı denemiştik sonuç bluetoothun çekim gücü düşük olduğun için veri alımında sorunlar yaşamıştık ama kabloluya sızılmaz diye birşey yok test etmiştik

Konuyu hortlattın kardeş bravo :cool:

valla bbunu yapan kım bılemem de senın bılgılerını bılen bırı yanı wıfıyı sıfresını kırsa bıle modem uzerınden bılgısayara gırecek cokılerı alacak hele bıde win 7 kullanıyorsan zor yapar bunları. sen etreafındakı ınsanları takıbe alıp bı ıncele derım..
Hocam modem arayüzüne girdiğimiz internet kullanıcı adı ve şifreyi bilirse birileri sıkıntı olurmu başka yerde hattımızı kullanarak bu tarz bir işlem vs gibi
Editt.. konu hortlamış ama neyse :)

Arkadaşlar bugün bu konu hakkında savcılığa çagrıldım . Dilekçe filan yazıldı oyun satan alan kişinin telefonunu aradım bu numara geçici olarak servis dışıdır diyor. Bu konu hakkında şikayetci olup olmadığımı sordular bende sikayetci olduğumu mağduriyetimin giderilmesini iştedim sanırım ttnete dava açılmış oldu böylece ama aklımda bazı sorular var acaba yanlış mı yaptım diye sizin de fikirlerinizi almak işterim arkadaşlar

Wan ayarindaki kullanici adi ve sifteyi bulduysa ve neyin yalin internetse he yerden girebilir

Hakkinizi aramak en dogru yoldur hocam 1 lira da olsa arayacaksin. Eger oyle birsey varsa netini kullandigi icin max 10bin tl ye kadar tazminat davasida acilabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri