Kablolu nete kaçak girme

bLueworLd

Kayıtlı Üye
Geçen ay internetime elemanın teki girdi bu ... internetimden playstore üzerinden alışveriş yapmış 600 kusur liralık ttnet faturası gelince bu acığa çıktı kendisinin tel numarasını v.s buldum savcılığa suç duyurusunda bulundum ama bu yüzsüz köpek uslanmamıs cumartesi günü tek kullanımlık sifre alıp tekrardan kendi modemiyle girmiş heralde az önce aradım ttneti ağzıma geleni söyledim sinirlerim çok bozuk bu konuda ne yapabilirim akıl verebilecek var mı ?

Cumartesi gecesi de tek kullanımlık sifre ile girmiş buda bana gelen mail

Heg1rJW.png

Son düzenleme:
her wirelesa giren böyle storedan alışveriş yapabiliyormu yeni duydum ne saçma bir şey olmus oyle

her wirelesa giren böyle storedan alışveriş yapabiliyormu yeni duydum ne saçma bir şey olmus oyle

Aldığı oyunları onaylatmak için teli ile onaylamış tel numarasını vermiyorlar bana 3 5 gün gel yaptım adamın tel numarasınıda zorla aldım son 2 haneyi yine vermediler . Ben almadım hiç birşey diyorum belki arkadaşınız biz nerden bilelim biz sizi muhattap görür faturadaki ücreti alırız diyorlar . 2 gün önce de tek kullanımlık şifre alıpta netime girmiş

Heg1rJW.png

kaçak kablo mu atıyonuz napıyonuz hocam :D

Adam tek kullanımlık sifre ile bile giriyor hocam geçen aylarda da girmiş oyun alışverişi filan yapmıs taksite bağlatmıs 5 10 tl fazla gelince fatura süphelenmemiştim ama gecen ay 600 kusür geldi fatura öyle ortaya çıktı ttnette beni ilgilendirmez alacagım paraya bakarım diyor resmen

Geçen ay internetime elemanın teki girdi bu ... internetimden playstore üzerinden alışveriş yapmış 600 kusur liralık ttnet faturası gelince bu acığa çıktı kendisinin tel numarasını v.s buldum savcılığa suç duyurusunda bulundum ama bu yüzsüz köpek uslanmamıs cumartesi günü tek kullanımlık sifre alıp tekrardan kendi modemiyle girmiş heralde az önce aradım ttneti ağzıma geleni söyledim sinirlerim çok bozuk bu konuda ne yapabilirim akıl verebilecek var mı ?

Cumartesi gecesi de tek kullanımlık sifre ile girmiş buda bana gelen mail

Heg1rJW.png
wps açıksa kapat şifrenide 123456789 gibi basit bişey yapma yada direk modemin önce ismini değiştir sonra gizle modemi o şekilde bağlan yoksa başına daha çok dert açar

yapar ağ üzerinden cookie leri çekmiştir herşeyi yapar ruhun duymaz tek gereken wifi şifresi :)

Hocam hani wifi olsa salaklığım yüzünden girdi diyeceğim ama modem kablolu comodo maxlerden

wps açıksa kapat şifrenide 123456789 gibi basit bişey yapma yada direk modemin önce ismini değiştir sonra gizle modemi o şekilde bağlan yoksa başına daha çok dert açar

Hocam modemim kablolu

valla bbunu yapan kım bılemem de senın bılgılerını bılen bırı yanı wıfıyı sıfresını kırsa bıle modem uzerınden bılgısayara gırecek cokılerı alacak hele bıde win 7 kullanıyorsan zor yapar bunları. sen etreafındakı ınsanları takıbe alıp bı ıncele derım..

valla bbunu yapan kım bılemem de senın bılgılerını bılen bırı yanı wıfıyı sıfresını kırsa bıle modem uzerınden bılgısayara gırecek cokılerı alacak hele bıde win 7 kullanıyorsan zor yapar bunları. sen etreafındakı ınsanları takıbe alıp bı ıncele derım..

Haklısınız hocam kişinin tel numarasını son 2 hane hariç zar zor ttnetten aldım savcılığa suç duyurusunda bulundum 1 1.5 ay önce ama oradan da bir ses seda çıkmadı. bugün maillerimi kontrol ederken bu tek kullanımlık sifre alımını görünce iyice kafayı yedim sinirlerim tavan yaptı . Tamam hadi girdin baskasının hesabıyla oyun almalar filan insanın içinde hiç mi Allah korkusu olmaz ya

Haklısınız hocam kişinin tel numarasını son 2 hane hariç zar zor ttnetten aldım savcılığa suç duyurusunda bulundum 1 1.5 ay önce ama oradan da bir ses seda çıkmadı. bugün maillerimi kontrol ederken bu tek kullanımlık sifre alımını görünce iyice kafayı yedim sinirlerim tavan yaptı . Tamam hadi girdin baskasının hesabıyla oyun almalar filan insanın içinde hiç mi Allah korkusu olmaz ya

gerçekten ayıp yaptığı ınternetı kullansa neyse dıyecegım ama yaptığı resmen terbıyesızlık.sen bence bınanın telefon kutusuna goz gozdır sıze aıt olan telefon hattını takıp et .cunku hersey bunda bıtıyor ve yapılabılıyorsa ttnetten sana modemın ıcıne gırmen ıcın verılen sıfreyı degıstır.

Ttnete kişinin telefon numarasını bana vermesi ve kişi hakkında da şuç duyurusunda bulundum ama sonunda sabrımı taşırıp hepsine dava acacagım

hocam net güvenliğini siz sağlamalısınız eğer ağınıza sızmışsa ödemeyi yine siz yapacaksınız lakin eğer kanıtlarsanız mahkemede adamdan paranızı alırlar.bu arada eğer key bilgileriniz sizde ise örnek origin keyi ise oyunlar origine başvurup keyimi çaldılar diyebilirsiniz

gerçekten ayıp yaptığı ınternetı kullansa neyse dıyecegım ama yaptığı resmen terbıyesızlık.sen bence bınanın telefon kutusuna goz gozdır sıze aıt olan telefon hattını takıp et .cunku hersey bunda bıtıyor ve yapılabılıyorsa ttnetten sana modemın ıcıne gırmen ıcın verılen sıfreyı degıstır.

Şifreyi nasıl değiştirebilirim bu konuda bir fikriniz var mı ? Adam tek kullanımlık sifre alıpta giriyor nete hocam o derece bi çmözüm olur mu bu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri