kablosuz ağ şifresi kırma

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
bilene kolay ewet bilmeyene zor beş dakkada wep güvenliğinden başka hiç bişey de kırılmaz

şifreleme türü wep ise çok kolay wpa veya wpa 2 ise çok zor neredeyse imkansız sizin kırmak istediğiniz wepmi?

emin misiniz? :) şuan wpa ve wpa2 güvenlikli bir çok modemd vps acıgı mevcut. Yöntem için ağ adaptoru almanız gerekiyor yalnız saldırı methodunu ve nasıl yapılacagını döküman olarak hazırlayıp 20tl ye satabilirim tabi bi 70 80 e ag adaptoru alıcaksınız 1 kereye mahsus bu ag adaptoru 1k menzilli bütün wirelessları görüyor . ama biz ekstra ağkartından yararlanarak işlemleri yapıyoruz ilgileniyosanız pm atın

emin misiniz? :) şuan wpa ve wpa2 güvenlikli bir çok modemd vps acıgı mevcut. Yöntem için ağ adaptoru almanız gerekiyor yalnız saldırı methodunu ve nasıl yapılacagını döküman olarak hazırlayıp 20tl ye satabilirim tabi bi 70 80 e ag adaptoru alıcaksınız 1 kereye mahsus bu ag adaptoru 1k menzilli bütün wirelessları görüyor . ama biz ekstra ağkartından yararlanarak işlemleri yapıyoruz ilgileniyosanız pm atın

Senin yaptığında tereciye tere satmak be kardeşim.Gel ben sana öğreteyim wps açığı ile wpa şifrelerinin nasıl 10 saatte kırıldığını.ayrıca internette istemedğin kadar döküman mevcut bu konuyla ilgili.)

hersey para değildir arkadaslar yapmayın gözünüzü seveyim:)

Dün aynı tarz mesajlarınız sebebiyle yönetim tarafından uyarılmış olmanız ve mesajlarınızın silinmiş olması pek bir etki etmemiş sanıyorum.
Bu mesajınızı diğer arkadaşlarında durumu farkedebilmeleri ve forumdaki ciddiyeti koruyabilmeleri adına silmiyorum.

Tarafınıza 3 gün forumdan uzaklaştırma cezası verilmiştir. Cezanızın bitişinden sonra forum kurallarını ihlale devam ederseniz ip numaranızın banlanmasına kadar gidecektir. Bilmenizi isterim.

Not: Bu mesajı p.m'den göndermek yerine özellikle buaya yazıyorum. Diğer arkadaşlara da örnek teşkil etmesini umuyorum.

arkadaşlar öncelikle hacklenmiyecek yada kırılmayacak sistem yoktur bir sistemi kırmak içinde çok az da olsa yazılım bilgisi gerek. yani c dili önceliklede işletim sistemininizin linuz veya pardus olması gerek windowsda şifre filan kırılmaz başka türlü

ve bu işlere kalkışmayın başkasının hakkınada girmeyin...

Arkadaşım youtube' dan kazanmıyor musun? Al kendi aboneliğini kimsecikler karışamaz bakarsın işine.

Benim kablosuza uğrayan olsa, bulurum onu. Sonrasını anladın :)

Linux tabanında Wireless ağlarını kırmak basittir. WEP şifreleri çok rahat bir biçimde maximum 45 dakikada (en zoru) kırılır. WPA ~ WPA2 ~ WPA-PSK ~ WPA-TKIP algoritmalarını kırmak içinse öncelikli olarak handshake yakalanmalı ve yakalanan handshake'e yüksek hızlı programlar ile kelime saldırılarıyapılamlıdır. (Gerix, WPAbuff, Stebina) bunların en iyisidir.

Windows altında bu işler daha zordur. Windows altında kırmak için en bilinen programlar;

- Ethereal
- Commview Wifi
- Elcomsoft Wireles Auditor
- AirPcap
- Aircrack32

gibi yazılımlar bulunmaktadır. Bu yazılımların tamamına yakını birbirine bagımlıfır. Birisi paket yakalarken diğeri sifre saldırıları düzenler yada paket yakalamak ıcın aga SYN, ICMP yada REPLAY paketlerı yollar. Cok detaylı cokda, hiç bulaşma bence :D

bir yöntem buldum 1 dakikada alıyorum wpa/wpa2 keyi ama modem wps destekli olacak eğer çevrende huawei modem olursa daha kolay

birde burada bile ücret isteyecek alçaklığa düşmüş insanlar var pm atarsanız yardımcı olmaya çalışırım ve komutlarıda verebilirim internette tamamı yazmayan kendi derlediğim komutlar

Hocam nasıl kırılacağını anlatacak birisi var mı gerçekten çok iyi olur valla belimi büküyor bu adsl parası

Hocam nasıl kırılacağını anlatacak birisi var mı gerçekten çok iyi olur valla belimi büküyor bu adsl parası

sen backtrackı cd ye veya usb ye çek iyi bir wifin olsa daha iyi olur sonra back trackı açtıktan sonra bana pm at şu an evin çevresine 5 tane ağ kırdım 2 tanesi 8 mgbt hızında :):):D:D

sen backtrackı cd ye veya usb ye çek iyi bir wifin olsa daha iyi olur sonra back trackı açtıktan sonra bana pm at şu an evin çevresine 5 tane ağ kırdım 2 tanesi 8 mgbt hızında :):):D:D

Hocam bende backtrack var zaten backtrack 3 wireless adaptörümde var airties air Ayrıntıları pm atarsın sevinirim kardeşim :)

kardeşler wep zaten heryerde bitti ben hiç wep kırmadım ama wpa / wpa 2 çok kırdım kırılmaz diyenlere inanmayın kırmaya çalışmışdamı kıramamış daha denemeden kafasından sallıyor

wep | wpa | wpa2 kırılıyor tek yapmanız gereken şey backtrack r3 işetim sistemini kurun.... bazen 5 dk da bazende 20 saatte kırılabiliyor... bu sistemi kullanabilmeniz için azda olsa linux bilgisi gereklidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri