Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şifreleme türü wep ise çok kolay wpa veya wpa 2 ise çok zor neredeyse imkansız sizin kırmak istediğiniz wepmi?
emin misiniz?şuan wpa ve wpa2 güvenlikli bir çok modemd vps acıgı mevcut. Yöntem için ağ adaptoru almanız gerekiyor yalnız saldırı methodunu ve nasıl yapılacagını döküman olarak hazırlayıp 20tl ye satabilirim tabi bi 70 80 e ag adaptoru alıcaksınız 1 kereye mahsus bu ag adaptoru 1k menzilli bütün wirelessları görüyor . ama biz ekstra ağkartından yararlanarak işlemleri yapıyoruz ilgileniyosanız pm atın
karışık galba![]()
Hocam nasıl kırılacağını anlatacak birisi var mı gerçekten çok iyi olur valla belimi büküyor bu adsl parası
sen backtrackı cd ye veya usb ye çek iyi bir wifin olsa daha iyi olur sonra back trackı açtıktan sonra bana pm at şu an evin çevresine 5 tane ağ kırdım 2 tanesi 8 mgbt hızında![]()
WEP'i 5 Dakikada Kirabiliyorum, WPA 2 Saatimi Aliyor ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.