kaç adsense ile çalışıyorsunuz

gecen ay 7adsense actım bir tanesine daha hiç bir kanal bağlamadan geçersiz etkinlikten kapatıldı şuan 6 tane var bu ay 6 tane daha acmayı düşünüyorum..size tavsıyem bir kac adsenseye bağlı kalmayın..

Herkes ortalama 6 adsense açsın, sonra adsenseler banlanınca birbirimize sürekli sorular sorup neden banlanmdım diye forum ahalisiyle ağlamaya devam ederiz.
Devam tek adsense tek kanal, 10 adsense 10 kanal.
:D

Yakında adsense açma botu da satılır forumda...

Adsenselerin sebepsiz yere banlanmasından sonra fazla adsense ile çalışmak gayet normal
Ben eylül ayında 10 tane açmıştım.1 tanesi banlandı 9 tane ile devam ediyorum

Herkes ortalama 6 adsense açsın, sonra adsenseler banlanınca birbirimize sürekli sorular sorup neden banlanmdım diye forum ahalisiyle ağlamaya devam ederiz.
Devam tek adsense tek kanal, 10 adsense 10 kanal.
:D

ne yapmamız lazım şu durumda? 1 kanal yüzünden diğer kanallarda heba oluyor? :confused:

Ben youtube işi cozuttuğu gün 1 eylül de adsense açmaya başladım. Şu 12 adsense. Sistem = 1 kanal 1 adsense 1 vds
1 kanal 1 adsense 1 vds
Vds lerden hicbir islem yapmiyorum. Bu ay adsenselerin ilk odemelerini aliyorum insallah banlanmazsa.
7 tanesinden odeme alacagim. 5 tanesini daha onaylayamadim.
KISACA 12 adet vds var 12 adet adsense 12 adet kanal.
7 sini onayladim. 5 tanesi pin yok halen. 2.pinler istendi. Su an icin 12 si de ayakta. Ban yok. Odemelere yakin banlanirsa kismet derim.
Bu kadar cok adsense nasil oluyir.
Yan komsumun adina onun esi.karsi komsum ve onun esi. Almanya dayi hesap dayimin cocuklari. Kayincolarim. Onlarin esi. Daha cok adsense acacak adam var. Hicbiri de yok demiyor. Hesabiniza para yatacak bana vereceksiniz o kadar. Cok sukur cevremde guvenilir insanim. Bu arada 1 adsenseye 1 kanal az 2 kanal baglasak diyenlere. Imkansiz baglamam. Tovbe ettim. Tek kanal.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hazır yeri gelmişken soruyim beyler hiç 70 80 kanal bağlı olup adsensi patlayan varmı ama kanallar düzgün kanallarmıydı

Bu soruya herkes yanıt arıyor, 1 kanal 1 video 1 adsensede ban yiyor.

O yüzden tam bir kesin bilgi yok.

1 adsense 7 kanal 1.5 ay idare etti sonuc 1 kanal telifden uçtu hop tüm kanallar+ adsense uçtu [emoji36]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri