Kaç Liraya Saç Sakal Traş Oluyorsunuz :)

ben berberle anlaştım hafta da iki defa saç sakal kazıtıyom haftalık 20 tl ödüyom sadece :) sonuçta abonman indirimi olacak.

Hocam ciddi misin ? Aylık 80 yıllık 960 tl berbere ödenir mi hiç ben evde kendim kısaltmayı düşünüyorum evde olmaz mı dersin bu berberler sömürüyor adamı bağcılarda 4 tlye traş olurduk şimdi 25 oldu bunlar iyice bize geçiriyorlar

saça çok para verenler saçlara 1080p rendermi yaptırıyor ne anlamadım :D

Yaşına göre sakal traş olman garip :)

Hocam reyizi diğerleriyle karıştırma reyiz daha 12 yaşındayken ekmek parası derdine düşüp buraya üye olmuş en eski üyelerdendir o hayatı hep diğerlerine göre erken yaşar [MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] reyiz var mı bir isteğin :D

Valla bendeki sakal artik nasilsa, 2 haftada magara adamina donuyorum. Aldim bi makine, artik kendim kesiyorum. :)

Adam Desene kişiye göre ücret belirliyor. Orası avrupa sonuçta adam az sakallılara alışkın senden double alması normal. Aynen akıllılık etmişsin sakalı evde kesmekle.

Zaten ben küçüklüğümden beri sakalı evde oluyorum. Aile terbiyesini öyle gördüm. Kanarsa ve kesen aletde mikrop varsa sonu kötü yerlere varsbilir diye. İlk defa dışarıda damat traşında ustara ile tanışmıştım

Adam Desene kişiye göre ücret belirliyor. Orası avrupa sonuçta adam az sakallılara alışkın senden double alması normal. Aynen akıllılık etmişsin sakalı evde kesmekle.

Zaten ben küçüklüğümden beri sakalı evde oluyorum. Aile terbiyesini öyle gördüm. Kanarsa ve kesen aletde mikrop varsa sonu kötü yerlere varsbilir diye. İlk defa dışarıda damat traşında ustara ile tanışmıştım

valla makine alıp bende sakallarına kendim şekil vermeyi düşünüyorum. sakalların sinekkaydı yapmıyorum ki hocam yoksa evde oluruz :)
yarın taksimde mülakat var onun için traş oldum.

Önceden avcılarda saça 20 TL verirdim bir abi vardı çok iyi keserdi adam sanat yapardı ama sonra ordan taşındım şimdi 14 TL'ye yaşlı bir abiye kestiriyorum saçlarımı ama adam iyi kesiyor. Tıraş evde olurum öyle çok çıkmıyor zaten şimdilik.

Ben de ustura ile olmuyorum trasi, sorun da orada. Adam sadece makine ile kisaltiyordu sac ve sakali. Ona bile o kadar para aliyorlar. Kisiye gore degil de burada cogu yerde malesef fiyatlar cok pahali. Artik aylik sisteme donuyor cogu. Uye oluyorsun, belli bir ucret veriyorsun. Uyeligine gore ayda belirli sayida sac,sakal, bakim vs oluyorsun. :)

saç 5 yıkamalı 6 tl saç+sakal+yıkama 8 lira İstanbul

ama ben berber şampuanını sevmediğimden yıkatmıyorum,sakalı evde kesiyorum :D

saç 13 tl sakal traşına para harcamam kendim keserim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri