Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki bu yaklaşık 200 kanal için kaç paypal veya banka hesabınız var ? yani adsense gibi bölüyormusunuz? yoksa partnerde sıkıntı olmuyormu meblağ ?
50 partner 50 adsense var, her kıyımda 10ar tane gidiyo, sanırım 10 partnet 10 adsense kaldı, kontrol etmeye bile korkuyorum artık![]()
peki bu yaklaşık 200 kanal için kaç paypal veya banka hesabınız var ? yani adsense gibi bölüyormusunuz? yoksa partnerde sıkıntı olmuyormu meblağ ?
hepsi tek paypal e bağlı,parayı farklı yollardan çekebilirsiniz paypalden tek bankaya çekmek şart değil ki
peki şunuda sorsam size sanırım sizin partnerlerden de gelen rakamlar çok yüksek... paypal sorun çıkarıyormu ? belli meblağ ın üzerinde paypal da bloke koyup kanıt tarzı birşeyler istiyor diye kalmış aklımda ?
Toplamda kaç partner kanalınız var?
(Hepsinin toplamı : quiz+life+freedom+creative vs.)
Benim toplamda 185 tane partner kanalım var![]()
bişey sorucam hocam sana ?Toplamda kaç partner kanalınız var?
dostum bu kanlalrın hepsi 1 pp ye mi bağlı veya en kaç kanalda aynı paypalda ?
bişey sorucam hocam sana ?
hepsi ana kanal mı yoksa ana kanal altında alt kanalda var mı ? mesela benim şuanda ana kanal ve alt kanallar şeklinde var ..
yani her mailde alt kanallaında partnere bağlıyorum doğrumu yapıyorum abi
Hocam sizin kaç adsenseniz var????
Naptınız siz devamlı kanallarınız kapanırken aynı zamanda adsensenizdemi kapanıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.