Kaç partner kanalınız var?

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ayakta kanal yok :D eğer ayakta durursa mn life quizz freedom sırayla 10 20 20 10 adet kanal sokarım kesin

tabiki

funny,car crash ..

ölümsüz bir kategoridir,bende zamanınla bununla başlamıştım ))

yt to yt mi çalışıyorsunuz yoksa başka sitelerden mi yada duzenleme vs ile hiç uğraşıyor musunuz hocam

bende de bi 20-30 vardır ama en yuksek zamanında 200 u gordum galiba.

Hepsi Quiz
kDDOUIW.png

Son 1 ayda actıklarım

Toplamda 200 yakın vardır

57 Tanede bende var
Yt to yt çalışmıyorum.

Quiz 2 tane birkaç tane life biraz mn azcık creative yeteri kadar zoomin tam sayılarını bilmiyorum ama her ay getirileri var

partnerlere çok güvenmeyin bugün var yarın yok

haklısın ama 1 i gider 1 i gelir.

Bu arada Adsensemi yeni sattım Partnere Geçiş yaptım Şuan 1 Partner elimde var 2 Tane Daha yapcam Toplam 3 partner ve 1 tane Deneme kanalım Olacak paralar kazandıkca alcagım 1 şey var onu alırsam 4 partnere Çıkıcam Tek Kategori Üzerindeyim.

Arkadaşlar bu kadar kanal bu kadar içerik nereden buluyorsunuz nasıl takip ediyorsunuz inanın ben anlayamıyorum. 3 5 bir şeyler kazanmaya başladım diyorum tam ama bu bahsettiğiniz kazançların yanından bile geçemiyorum hiç.

35 Quiz var 50 tane de boş var onlarla birlikte 85 olacak hedef 300 patner..+ 3 adette adsense var..
Youtube da olmayanları randerlayıp atıyorum..

Arkadaşlar bu kadar kanal bu kadar içerik nereden buluyorsunuz nasıl takip ediyorsunuz inanın ben anlayamıyorum. 3 5 bir şeyler kazanmaya başladım diyorum tam ama bu bahsettiğiniz kazançların yanından bile geçemiyorum hiç.
içerk bulmak gerçekten basit.youtubea a yazsan kategori çıkıyor alt kısımda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri