Kaçak Dizisi Telif Yağdırdı

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
beyler atvdeki kaçak dizisine süreç film el attı bana bugün 4telif atmış 1 kanal vardı 35bin aboneli sanırım onuda kapattırmışlar haberiniz olsun bi vadi bi kaçak vardı birine sahte gelir birine gerçek diziler bitti

Sahte telif olabilir mi

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son kalemizi de yıktılar desene.aky de eşleşen atıyor.kanal d zaten engelci,star da [email protected]'dan telifliyor,trt eşleşenci,herkese mutluluklar o zaman,tüm firmalar uyandı artık [MENTION=114]FGA[/MENTION] ne dersin,bırakma zamanı gelmiş mi:)

Beyler benimde haber kanalıma 3 tane telif gelmiş aynı kişiden bu telifleri kaldırma şansımız yok mu :S

Son kalemizi de yıktılar desene.aky de eşleşen atıyor.kanal d zaten engelci,star da [email protected]'dan telifliyor,trt eşleşenci,herkese mutluluklar o zaman,tüm firmalar uyandı artık [MENTION=114]FGA[/MENTION] ne dersin,bırakma zamanı gelmiş mi:)

Dizi isi zaten bitecekti [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] . Dilimde tuy bitmisti. Olaya sadece dizi acisindan bakar isen evet birakin ama Youtube bu . Para kazanilacak o kadar yontem , o kadar kategori var ki dizi bunlarin yaninda ufacik kalir.

Youtube gelir paylasimi modelini surdurdugu surece devam :)

Dizi isi zaten bitecekti [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] . Dilimde tuy bitmisti. Olaya sadece dizi acisindan bakar isen evet birakin ama Youtube bu . Para kazanilacak o kadar yontem , o kadar kategori var ki dizi bunlarin yaninda ufacik kalir.

abi bana dizi dışı teliflerde çok geldi.Bu işe sadece dizi diye bakmamalıyız doğru diyon abi

Yok zaten diziyi bırakma zamanı geldi,ondan bahsediyorum.Alacağımızı aldık,acemiliğimizi attık :)
Diğer kategorilerde zamanla tükenecek bence,ve ilerde yt kapanan kanalların parasını ödemeyecek. O zaman gelene kadar koparmaya devam ;)

Yok zaten diziyi bırakma zamanı geldi,ondan bahsediyorum.Alacağımızı aldık,acemiliğimizi attık :)
Diğer kategorilerde zamanla tükenecek bence,ve ilerde yt kapanan kanalların parasını ödemeyecek. O zaman gelene kadar koparmaya devam ;)

bonna senin konuna yazdım benim faydam dokunabilir şu time katılıyım bende forum eski üyesiyim kimleri gördüm telif atanlar bunlardan bıktık artık dur demeli

şu yöntemlerden biraz bahsette millet yararlansın :)

şu yöntemlerden biraz bahsette millet yararlansın :)

Adam araştırmış denemiş/yanılmış bulmuş kardeşim.Kazandığı kategoriyi söyleyip neden kazancını bölsün:) Aç boş kanalı milyon tane kategori var tek tek dene hangisi izleniyor.1 kanal sağ çıkarsa yürü ordan;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri