Kadir Kirişçi - Mega Holdings Sistemi

  • Kullanıcı Blackheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Bunu izleyip hala megayı savunan adamın aklından şüphe ederim.
 
bu forumda çok defa mega gerçeği vs diye konu açıldı bence daha fazla irdeleyip bu şahısları buraya çekmeyelim :)
 
bi arkadaşım var Bunun gibi bin tane video izlettim yazı gönderdim çocuk hala savunuyodu yt işini anlattım gel bak böyle bi şey var sana yardım ederim şu kadar kazanırsın falan filan nasıl inandırdıysa kendini bırakmadı aylık 60 bin dolar kazanıcam diyo ama 5 aydır tek kuruş kazançışlığı yok en sonunda pes ettim
 
Başımdan geçen bi olayı anlatayım belki yol yakınken dönen olur :).. Samimi bi arkadaşımı kıramadığım için gidip bunları dinledim.. Çalıştıkları mantığı az çok biliyorum tabi. 750 dolar gibi bi para istediler. Yok dediğimde ise banka kredisi, avea dan faturaya ek telefon alıp peşin satmamı veya son seçenek olarak arkadaşlarımdan borç almam gerektiğini önerdiler. Bir kişi benden önce kayıt olursa 10 bin dolarlar geri düşersin falan. Ben böyle şeylere inanmıyorum.
 
Abi açmayın böyle konular dayanamıcam ağır konuşucam boşu boşuna ceza alıcam şimdi bunlar yüzünden. :)
 
benim favorilerim 1 bu tiancılar 2 jet fadıl :D adamlar bukadar safı nasıl buluyor hala aklım almıyor arkadaş.
 
liseden bir arkadaşımda bunlara kaptırdı kendini beni falan davet etti sonra direk arkadaşlığımı bitirdim bunlara inanan aptal benimle arkadaşlık yapmasın
 
arkadaslar düsündümde,o kadarda mantiksiz degil:) sadece 3 milyon kisi bulmaniz gerekliymis. yani nedirki 3 milyon kisi degilmi dünya 8 milyar:):)
 
ben iki tip insan gördüm bu işi yapan. birincisi özgüveni tavan yapmış işsiz ikna-dolandırıcılık potansiyeli yüksek ağzı laf yapan tipler. bir de aileden gelen zenginliklerini kullanarak (bak ben böyle para kazanıyorum kaynagım bu) maddi durumu iyi olmayan gençleri borca sokup o 120$ ı kazanmak için. özellikle kıbrıs vb.yerlerde tatil+kumar fotografları paylaşarak bakın o kadar çok param var ki harca harca bitmiyor imajı veriyor. Hala katılanlar var.
 
Zaten ne kadar işsiz güçsüz okumamış insanlar oluşturuyor bu sistemi. İçlerinde adam akıllı insan yok. Akıllı ama okumamış insanlar da bu sistemin dışında.
 
adamları tebrik ederim bu kadar safı bul kandır kolay iş değil :D
 
benim favorilerim 1 bu tiancılar 2 jet fadıl :D adamlar bukadar safı nasıl buluyor hala aklım almıyor arkadaş.

Türkiye umut tüccarlarının favori bölgesidir genelde. Hayat ülkemizde çok zordur ve kısa yoldan zengin olmak isteyen sayısız insan vardır. Hal böyle olunca bu tarz tipler ülkemizi potansiyel bölge olarak görüyorlar.
 
Quest'net vardı 3 sene önce 70milyon $ alıp gitti, Adam Arap'tı.
Sadece Mega Holding değil araplarda aynı şekilde milleti dolandırıyor.
:D
 
Özellikle jet fadıl hala paraları götürüyor biliyorsunuz caprice gold olayları zaten başından beri belliydi hala da jet fadılı savunan var yazık...
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri