Kafam çok karışık.

Selamın aleyküm arkadaşlar,

http://www.ytpara.com/e-ticaret/44048-hediye-onerisi.html

aşık oldugum bir kız vardı, bana umit felan verdi bende hediye almaya hefeslendim, Ve aldımda bügün hediye geldi kıza verecektim hediyeyi fakat biriyle çıktıgını öğrendim. Kızı çok bekledim fakat gelmedi bügün, sevgilisi ile buluşmaya gitmiş. Ne güzel hefeslendim hediyeyi verecektim ama olmadı.

Bügün çok ağladım arkadaşlar, sıgara içmezdim bügün sıgaraya başladım. 1 paket murattı bitirdim.

Arkadaşlar aşk acısının dan nasıl kurtula bilirim.

Yemin ediyorum herşeyden soğudum. İnsanlardan, dostlardan, kızlardan.
Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin, nasıl kurtula bilirim

Hatta arkadaşlar hayla kızı özlüyorum, ona sarılmak istiyorum ama olmuyor işte.

Arkadaşlar lütfen kusura bakmayin sipariş verenler. Kafam çok karışık pazartesi teslimat yapacagım..

ilk önce Türkçe yazmayı öğren...!

Selamın nedir ya ????

Bu kadar cahil olmayın...

Selamın aleyküm arkadaşlar,

http://www.ytpara.com/e-ticaret/44048-hediye-onerisi.html

aşık oldugum bir kız vardı, bana umit felan verdi bende hediye almaya hefeslendim, Ve aldımda bügün hediye geldi kıza verecektim hediyeyi fakat biriyle çıktıgını öğrendim. Kızı çok bekledim fakat gelmedi bügün, sevgilisi ile buluşmaya gitmiş. Ne güzel hefeslendim hediyeyi verecektim ama olmadı.

Bügün çok ağladım arkadaşlar, sıgara içmezdim bügün sıgaraya başladım. 1 paket murattı bitirdim.

Arkadaşlar aşk acısının dan nasıl kurtula bilirim.

Yemin ediyorum herşeyden soğudum. İnsanlardan, dostlardan, kızlardan.
Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin, nasıl kurtula bilirim

Hatta arkadaşlar hayla kızı özlüyorum, ona sarılmak istiyorum ama olmuyor işte.

Arkadaşlar lütfen kusura bakmayin sipariş verenler. Kafam çok karışık pazartesi teslimat yapacagım..

Bu kız senle çıkarken aynı zamanda başka bırıylemı cıktı kardeşim?

Selamın nedir ya ????

arkadaş bak son 1haftadır abuk subuk postlar atıyorsun sana müdahale eden yöneticide yok biz 2 laf edince uslup deyip banlanıyoruz anlamadım ben bu işi bir türlü [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]

Son düzenleme:
başka biriyle birlikte oldugunda unutacagın birisi değmez

Lise sonda yaşadığım olay geldi aklıma :D

Dostum şaka bir yana, yanlış anlama ama bu tamamen kişisel. Kendimin de önceden böyle bir şey yaşadığını baz alarak söylüyorum ki; karşıdan adım gelmeden fazla beklenti/değer statüsünü yükseltme.

Sevgiliye bile bir hediye alırken düşünülmeli, ki bu sevgili statüsünde bile değil. Şimdi sana kızlar da biraz itici gelebilir bu bir ay.

Bu işlerle de uğraştığın için hedefleri olan biri olabilirsin.

Uyanman için biraz sert olacağım ama, sırf böyle bir durum için sigaraya başlıyorsan, kendine öz saygını zedelersin.

Bir tarafta kendine zarar veren biri, diğer tarafta hayatını yaşayan...

Topu topu 50 yıl daha yaşayacaksın dostum. Bu hayatta gerçekten hiçbir şey senin kendine olan değerinden fazla olamaz(senin için).

Maslow'un ihtiyaç hiyerarşisini düşün. Şu an senin için o kız tepede...
Sağlığını, açta açıkta olmadığını, bir de kötü durumda olan insanları düşün...

Adriana Lima bile olsa, her ne bok bile olsa, kendini sev.

Biraz uzun oldu. Empati yaptığım için böyle akıp gitti. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şu an çok önemi yok ama yazımı sonra anlarsın.

Hiç bir şey alamadıysan yazıdan, kalk bir hastane aciline git. Eminim kendini çok daha farklı hissedeceksin. Saygılar, bol kazançlar :D

Selamın nedir ya ????

böyle insanların yaratılma gayeleri ile bizim yaratılma gayemiz aynı mı acaba :) kendisi on numara yazmış. Yıl olmuş 2014 kafa halen Milattan Önce :) Bir psikolojik danışman olarak söylüyorum, birazcık acısını yaşaman yerinde olacaktır. Tüm duygular bizler için var. Yoğun yaşadığımız bu duygular mantıklı düşünmemizi engeller. Bir birey olarak kendini düşün. Yeniden sevebileceğin insanlar olacaktır.

Aşk ki yıllarca herkes tarafından farklı adlandırılmış edebi metinlere konu olmuş kitaplar yazılmış heykeller dikilmiş... Tüm bunları düşündüğünde belki gerçekten aşık bile değilsindir. Etkilenmiş hoşlanmışsındır bu yüzde yüz. ama aşık mısın onu zaman gösterecektir. Tez zamanda kurtulman dileğiyle :) bu aralar yakın duyguları yaşadığımdan konuşuyorum güzel günler gelecek çocuklar :)

Son olarak: 2 kanalım da kapanmış. hiç kanalım kalmadı ve kazanamıyorum :)

Son düzenleme:
Hocam tam olarak başlamamış birşeyin uzun süre acı vermesi imkansız rahat ol inan kolayca unutursun,
arkadaşlarınla takıl,spor yap(sigara değil),sosyal ortamlara gir kızlarla tanış konuş falan 3 güne unutursun :)

"Zaten sevda mezarlıklarımızda seni seviyorum diyemediklerimiz yatıyo hep.."

Şuan aynı süreçten ben de geçiyorum.. Son bi kaç gündür hafiften toparlanmaya başladım..
Sonrakiler de olacaktır elbet.. Hayat sen bakarken soyunamaz kardeşim.. Önüne bakmayı öğreniceksin zamanla.. Çünkü gece olduğunda yanında kimse olmayacak..

"Zaten sevda mezarlıklarımızda seni seviyorum diyemediklerimiz yatıyo hep.."

Şuan aynı süreçten ben de geçiyorum.. Son bi kaç gündür hafiften toparlanmaya başladım..
Sonrakiler de olacaktır elbet.. Hayat sen bakarken soyunamaz kardeşim.. Önüne bakmayı öğreniceksin zamanla.. Çünkü gece olduğunda yanında kimse olmayacak..

Ulan istanbul diyosun.

BuyFqd_IMAAj0x4.jpg

Buna benzerini bende yaşadım özet geçeyim.

Bi kızla tanıştım, tanıştığım zamanlar bu kız eski sevgilisinden yeni ayrılmıştı. Bunla konuşurken yavaş yavaş aşık oldum farklı şehirdeydik sırf bunun için yanına gittim, yedik içtik gezdik helal olsun youtube sağolsun herneyse ama kızla çıkmıyoruz daha, ben buna ne zaman yakınlaşsam teklif etcek gbi olsam kaçtı benden bna biraz zaman ver dedi hazır degilim dedi.Bu böyle 1 yıl gitti sonunda işin rengi belli oldu oda tesadüfen. Bigün bunun bi kız arkadaşının facesini hacklemişler bna sordular bende gizli yanıttan falan açtım bide bunların knuştgu mesajlara bktım, bide ne göreyim bu ikisi benim kızın sevglsi hakknda knuşuyolar snra ddm bu ne ? Mırın kırın etti, megerse bunlar tekrar barışmış ve çıkıyolarmış, bana ndn yaptın bunu ddm benle hoş vakit geçryomuş, beni üzmek istememiş! Lanet ettim sövdüm kapattım o günler kafayı yemiştim hala kendmi toplayamadm, düşünün çıkmıyruz ama kızla günaydın mesajından iyigeceler dyesye kadar her saat knuşuyoz, elinide tutmuştum, omzuna bşımıda koyduştum .s yne içim yandı, neyse bu arada kız kapalı haa...

Saygılar.

herşey geçer de şu sigarayı bidaha ağzına sürme gözünü seviyim, 8 sene oldu hergün bırakacam diyorum ama bırakmıyo namussuz peşimi

Aleykum Selam

Güzel kardeşim, üzücü bir durum olmuş.
Öncelikle şunu iyi analiz et;
Kafa karışıklığın yok, ortada çok net bir durum var, her şey berrak neden mi;
Yazmışsın zaten,
"Kızın başka biriyle çıktığını öğrendim"
Şimdi, çok acı gözüküyor, üzücü gözüküyor fakat çok net bir durum var.Oda kız başkasıyla çıkıyor değil mi.O zaman yapılacak şey belli "unutmak"

Nefsinin gücüne gidiyor, sen onu o kadar seviyorken, hediye almışken, hazırlanmışken o başkasına gitmiş sende hediye vericem diye beklemişsin, bunu okurken bile gücüne gidecek çok normal, hiçbirimiz bu duruma düşmek istemeyiz.

Buradan senin için çıkacak güzel bir ders varsa "kimse ile oynamamak, eğer niyetin yoksa sırf kendi eğlencen için ümit vermemek" diyebiliriz.

Neyse konumuza gelelim, unutman daha iyi olur düşüncesindeyim, neden diye sorarsan;
Sevdiğin kızın çok üstün meziyetleri varmıydı dönde kendine bir sor;
Çok güzel ahlaklımıydı, çok mu iyi bir insandı, onu diğer insanlardan ayıran çok büyük meziyetleri varmıydı mesela; "kalbinde öfke,gurur,kibir ve daha nice kötü sıfatları barındırmayan" bunları kendine sor, cevabını kendine "tarafsızca" vermeye çalış.
Yoksa "sadece" seviyormuydun.Bunları düşün biraz rahatlamaya çalış.

Ordan sallaması kolay diyorsun belki ama , dışarıdan bakmaya çalışıyorum, eğer senin gibi bakarsam sen aşık olduğun için taraflı konuşurum kardeşim.

Uzun uzun yazıyorum, ama karşılaşmaktan en çok korktuğum durumlar "ikili ilişkiler, aşk" bu tarz problemlerdir, bu nedenle senin çektiğin sıkıntıyı tahmin edebiliyorum.

Sana gez dolaş, başka kız bul demiyorum.
Tek söyleyeceğim;

"SİNDİRMEYİ ÖĞREN".
Bu durumu içine sindireceksin;
Acı çekeceksin, hergün üzüleceksin, sevdiğin birini unutmak için acı çekileceğini iyi biliceksin, bunu iyi bilirsen çekeceğin üzüntünün süresini bile farkında olmadan kısaltabilirsin.

Yazık kendini harab etmişsin sigara falan sağlığına bedenine yazık kardeşim.

Ve en etkili nedir diye sorarsan unutmam için;

ALLAH'a içinde bulunduğun durumdan kurtarması için dua edeceksin.
En son cümlemi, ilk uygulamaya koyarak acının biraz hafiflemesi için çabala kardeşim.
Allah içinde bulunduğun durumdan seni kurtarsın kardeşim.

Beyler kıza yüz vermedim benim peşimde koşuyor, şimdi anladı.
Bende arkadaş olalım dedim. Kız ağlamış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri